lördag och söndag!

I lördags steg jag upp tidigt för att åka till körskolan. Handledarkursen var överdrivet lång och jag blev jätte rastlös. Men samtidigt lärde jag mig faktiskt ganska mycket.
Efter kursen åkte vi och köpte Burger king och sen hem. Lite senare på eftermiddagen åkte jag med Jovana till stan och köpte morsdags present!
På kvällen blev det efter många om och men att jag åkte till en fest med Jovana och Rebecca. Festen var inte så jätte rolig så vi åkte hem redan vid lite över tolv. Väl hemma somnade jag som en stock!

I dag vaknade jag tidigt av att solen lyste och jag blev SÅÅÅÅÅ GLAD :D
Ringde och väckte Dean, cyklade hem till honom och sen cyklade vi till Sibbarp. Var där några timmar och solade och hade det mysigt. Sen cyklade vi hem till Dean igen, på vägen köpte vi mat på Malmborgs. Så när vi kom hem lagade vi mat, fläskkaré, sallad och vitlökssås, super gott!
Nu är jag hemma och är helt slut i hela kroppen. Kommer antagligen ha träningsvärk i morgon efter allt cyklande :P



Du är det bästa som finns och jag ÄLSKAR DIG mitt hjärta!

Grattis

Bion var super bra och jag rekomenderar verkligen er som inte sätt den att se den!
Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna och klockan är nu 00.22, det innbär också att det är ALEXANDRAS FÖDELSEDAG :D

GRAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS :D<3


Bio

Så! Nu är jag klar med mitt arbete, saken var den att jag hade redan alla fakta och skulle bara sammanställa den så det tog inte så fruktansvärt lång tid som jag trodde att det skulle göra. Så Nu ska jag göra mig i ordning och plocka undan lite på mitt rum för att sen ta bussen upp till stan och gå på bio :D
Vi ska se män som hatar kvinnor och jag har länge velat se den filmen eftersom många som sätt den tyckt den varit bra, så det ska bli spännande :P


Fredag

Jag har riktigt mycket ångest för att jag just nu sitter med ett no arbete framför mig som ska vara inlämnat 23.59 i kväll! Typiskt mig att alltid börja in i det sista, blir så arg på mig själv!

Skolan i dag har varit mycket bra! Känns verkligen att skolavslutningen börjar närma sig. Vi fick lämna in våra dockor, permanentspolar och sedan ägnade vi dagen åt att tvätta och föna alla skolans dockor.

I kväll blir det antagligen bio med några tjejer från klassen eller så blir jag tvungen att stanna hemma och plugga =/
Men hoppas på att jag bli klar så snabbt som möjligt!
I morgon ska jag upp redan vid åtta för att vara på körskolan klockan nio och gå handledarkursen för att få börja övningsköra.

Nu ska jag kämpa med no arbetet och sen ska jag äta!

Torsdag

Fan!
Gick upp klockan sju i dag. Det första jag gjorde var att gå till toaletten och sminka mig. När jag sen står där och letar efter min mascara kommer jag på att vi inte börjar fråns klockan nio i dag och att jag hade kunnat sova en halvtimme till.
Väldigt irriterande! Men nu är jag ändå uppe så inte lönt att lägga sig igen.
I dag är det prov på förmiddagen och sen svenska på eftermiddagen. Det blir vår sista svensk A lektion i dag efter som vi är lediga nästa torsdag och sen är skolavslutningen torsdagen efter :D

Nu ska jag äta fukost
ha en bra dag!

Onsdag kväll

Efter middagen åkte jag med Jovana och hennes mamma till Jägersro centrum och sen till mobilia. Fick köpt en ny flaska torrshampo och jag åt även årets första mjukglass. :P
När jag sen kom hem väntade ett paket från Ellos på min säng! Med mina efterlängtande gladiatorskor i! Beställde dem från Ellos för ca 4 månader sedan och jag har väntat, väntat och väntat!

Nu ska jag fortsätta plugga! Känns som det är det ända jag gör nu om kvällarna :(
Har redan haft två prov denna veckan så jag börjar bli ganska trött på det. Men det är bara nio skoldagar kvar nu!
Nästa vecka är vi lediga på torsdagen och fredagen på grund av 3ornas student och sen veckan efter är det skolavslutning på torsdagen :D:D:D:D
Så det är bara till att kämpa!



 Detta fotot togs på en av våra första frisör lektioner i början av terminen. Nu är det snart ett år sedan och tiden har gått så himla fort men samtidigt känns det som om jag känt er i hela mitt liv!


Onsdag

I går vid halv fyra tog jag bussen hem till Dean och sov sedan där.
Hade världens stressigaste morgon och jag HATAR DET! I morse fick jag gå upp samma tid som Dean för att sedan vid lite över sju släppa in vaktmästaren som skulle laga röret till vasken inne på toaletten. Men det slutade med att vaktmästaren kom lite över halv åtta när jag egentligen skulle gå klockan kvart i åtta. Men sån tur var fixade han röret snabbt och sen fick jag springa som en galning till bussen. Jag har väldigt dålig kondition och kom flåsande som en gris upp på bussen. När jag sen hoppar av på Gustav Adolfs torg och hade hunnit hämta andan så ser jag 6an komma och fick göra mig beredd igen för att springa!

Det blev en jobbig morgon men en härlig dag i skolan. Vi har haft temadag hela dagen och temat var hälsa. Så på morgonen hade vi två föreläsningar. En om kost och sedan en om alkohol. Föreläsningarna var bra men det var mycket man redan visste. Efter föreläsningarna hade vi yoga och sen lunch. Efter lunchen tittade vi på en film som handlade om drogmissbruk. Filmen var verklighetsbaserad och fick verkligen en att förstå.

Nu är jag hemma och ska strax börja plugga till provet som vi har i morgon :(

Tisdag

Blev riktigt deppig nu, hade väntat mig att solen skulle hålla i sig så att jag kunde sola på balkongen, MEN NEJ! Nu blåser det kallt och himmlen är full med moln.
Hade matte prov i dag och det kändes som om att det gick riktigt bra.
Ska lägga mig i soffan och läsa lite och sen ska jag börja plugga :(



LÄNGTAR TILL RHODOS!

Mobilia

Va med Jovana en stund efter att hon hade solat klart. Hon hjälpte mig med min Ipod och hon visade också ett program där man kan redigera bilder. Så nu har jag nya och bra låtar på min Ipod och jag kan redigera mina bilder :D
Sen åkte jag med mamma och Kalle till svågertorp och åt. Jag åt på No1, pasta med tomatsås, jätte gott! Efter att vi hade ätit åkte vi till mobilia.

Detta fick jag med mig hem.





Nu sitter jag och äter chokladpudding och ska snart gå och tvätta av mig mitt smink och lägga mig för jag är super trött! I morgon är det bara matte på förmiddagen och vi slutar 11.20, HÄRLIGT!


Sol!

Det blev ändå en solig dag i dag fastän att man i morse vaknade upp till en grå himmel!
Skolan i dag var bra och inga jobbiga lektioner. Sista lektionen kom Jovana och satt och väntade på mig. Sen tog vi bussen till stan för att jag skulle se om jag hittade något fint på Gina tricot eftersom jag fick presentkort där när jag fyllde år. Men dum som jag var hade jag glömt mitt bankomatkort hemma så jag hade bara själva presentkortet med mig på 150 kr. Så det blev att jag åkte hem tomhänt.
Nu är Jovana nere och solar och jag ska plugga lite innan hon kommer tillbaka igen. Ska försöka övertala henne att vi ska ut och åka inlains när hon kommer tillbaka eftersom det blev så fint väder nu. :D



Måndag

Igår kväll tog jag bussen hem till Dean. Jag köpte godis med mig så tittade vi på film. Jag fick välja film så det blev Taken. Fastän att jag sätt den innan var den lika bra denna gången som första. Det är riktigt hämskt att det filmen handlar om faktist även händer i verkligheten.
Efter att vi hade tittat på film förhörde Dean mig på frågorna till mitt prov och sen somnade jag :P

I dag vaknade jag och var jätte trött ville inte alls resa mig från den varma sängen för att gå till skolan.
Men efter 10 min reste jag mig från sängen tog på mig kläder sminkade mig och gick till skolan. Nu har jag provet avklarat och jag hoppas verkligen att det gick bra!
Nu ska jag sätta mig och skriva om Östersjöns ekosystem, intressant eller hur? =(


Helgen!

Har varit dålig på att uppdatera men nu ska jag berätta om helgen :D
I fredags hade jag och Dean myskväll. Vi åt jätte gott och tittade på bröllopsduellen. Sen somnade jag redan vid tio.
På morgonen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem till Nettan där Nathalie väntade på mig för att bli klippt och få färgat sitt underhår. Efter att jag var klar med henne körde pappa mig hem igen och på vägen hem åt vi på Burger king.
När jag sedan var hemma igen kom Jovana och vi åkte inlains. Vi åkte ända till Ön och tillbaka och konstigt nog har jag inte alls någon träningsvärk i dag :P
Sen var vi bara hemma hos mig, lyssnade på musik och hade kul. Vid halv elva bestämde vi oss för att gå ut och gå en runda och vi träffade Andreas. Det blev en lång promenad ca 2 timmar, men det var trevligt.
När vi sen kom hem igen somnade vi båda i min säng tills klockan var två sen gick Jovana hem och jag gick ut för att möta Dean som varit på fest i Bunkeflo.

I dag var jag med Dean under förmiddagen och sen har jag bara tittat på tv och tagit det lugnt Ska alldeles strax äta middag. Efter det måste jag plugga, har prov i naturkunskap i morgon och sen hår och kemi prov på torsdag :(


Liseberg

Nu ska jag berätta om vår resa till Liseberg igår :D

Vi tog tåget tio över nio från Malmö c. Tågresan var ganska dryg den första timmen men sen gick tiden hyfsat snabbt. Själv hade jag frukost med med på tåget eftersom jag har svårt att äta precis när jag vaknat. Men dem andra hade ingenting med sig och började bli hungriga efter en timme. Så tågresans mest upprepade replik blev ''när kommer matvagnen?'' Men det kom aldrig någon matvagn och det första vi fick göra när vi hoppade av tåget var att äta. Sedan när vi hade ätit började jakten efter spårvagnen till Liseberg. Vi frågade fyra personer om var den gick och var man köpte biljetter. Alla de fyra personerna sa olika saker men det slutade i alla fall med att vi hittade rätt.

Sen när vi väl kom till Liseberg möttes vi av flera meter långa köer av människor som också skulle in på Liseberg. Men istället för att gå in vid huvudingången gick vi till ingången på baksidan. Även där var mycket folk men långt ifrån så mycket som på framsidan. Vid halv två hade vi köat klart och fått våra åkband. Den första karusellen vi åkte var Balder och sen bara flöt det på, karusell efter karusell!
Vi alla var som små barn och varje gång vi hade bestämt oss för vilken karusell vi skulle åka så sprang vi alla dit och ställde oss i kön haha! :D
Efter att vi bara hade åkte fyra karuseller hade klockan redan hunnit bli fyra och alla var sura,trötta och hungriga. Så vi satte oss på en restaurang och åt. Jag åt bakpotatis med skagenröra och sallad, jättegott!

Efter maten hade köerna minskat till karusellerna och vi hann med att åka ganska många innan köerna blev långa igen. Vi var inne och tittade på Pandavision en 3D bio. Det var verkligen häftigt och det kändes som om att djuren vi tittade på satt precis framför oss!
Precis innan vi skulle åka hem åkte vi flumrider, karusellen som man sitter i stockar och åker i vatten. Jag ville absolut inte bli blöt men det var ganska svårt att undvika. Caitlin blev blötast av alla eftersom hon satt längst fram men det var ingen av oss som gick ut från stocken utan att blivit blöt.
Vid kvart över tio kom Amandas pappa Anders med en minibuss och hämtade oss. Det var jätte skönt att bara lägga sig i sätet och sova efter att nästan gått och stått upp i 12 timmar!
Hela vägen hem längtade jag bara efter min säng och ett täcke. För jag frös så himla mycket eftersom mina byxor var helt blöta efter karusellen. Men till slut tog jag av mig mina byxor och hade min jacka och kofta över benen istället.

Mamma och Kalle åkte till Örebro, hem till Sebbe igår för att hjälpa honom att flytta. Så när vi kom tillbaka hem till Malmö lämnade dem av mig hemma hos Dean för att jag skulle slippa sova ensam :)


Jag hade en jätte rolig och mysig dag och det hade jag aldrig haft utan er

  



  




Fredag

God morgon! :D

Hade en super bra och rolig dag igår! Berättar om den och lägger upp bilder lite senare. För vi var inte hemma fråns vid halv två efter att ha varit på liseberg i 12 timmar så jag är jätte trött och ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig i soffan och titta på en film!

Onsdag kväll

Efter middagen i dag kom mormor upp och hade köpt tutti frutti glassar till mig! :D
Mina favorit glassar efter solero.
Nu är allt in för i morgon färdig planerat. Hatar när man inte har sakerna klara och planerad! Så höll på att få lite smått panik innan när vi velade och hade oss vilket tåg vi skulle ta och bla blabla. Det var till och med så nära att jag sa, ''Om vi inte bestämmer oss nu så kommer jag inte följa med'' HAHAHA, fast det var ju i stundens hetta OCH SÅ KLART HADE JAG FÖLJT MED ÄNDÅ! Det ska bli super duper kul :D
Så nu ska jag platta mitt hår så jag slipper det i morgon när jag vaknar och sen ska jag också plocka i hop pengar, busskort och hitta en lämplig väska som inte är för stor och inte för liten. :D

Ha en bra dag i morgon för det ska jag i alla fall ha.
Och på fredag kan ni vänta er många bilder från vår lilla resa :D
GOD NATT!


 

Onsdag

Sova hos Dean i natt så vaknade hemma hos honom i morse. Var riktigt utvilad och pigg!
Har haft frisör hela dagen i skolan och gjort läggningar. Läggningar är nog det tråkigaste och det värsta jag vet och sen att behöva göra det en hel skoldag gör det ännu värre!
Efter skolan gick jag hem till Dean för att hämta alla mina saker. Har sovit hos honom sedan i måndags så jag hade ganska mycket saker med mig. Sen kom mamma och hämtade mig och vi körde och hyrde den nya Wallander filmen.
Så i kväll blir det film mys med mamma och sova tidigt för i morgon SKA JAG TILL LISEBERG MED TJEJERNA :D:D:D
Jag älskar karuseller och jag blir som ett litet barn när jag är på tivoli haha. Jag är hur lycklig som helst och hinner inte sätta mig i en karusell fråns jag tjatar om nästa karusell jag vill åka!
Imorgon ska vi vara på centralen redan lite innan klockan åtta för att ta tåget 08.08. Så det blir ingen sovmorgon för oss i morgon med det gör verkligen inte någonting för det kommer bli en riktigt rolig dag :D



GRATTIS TILL AMANDA SOM FYLLER ÅR I DAG :D♥

Älsklings födelsedag

Igår var det min underbara pojkväns födelsedag och hade därför inte tid att sitta vid datorn :D
Vi lagade jätte god mat, tittade på film och hade det mysig!
Jag gjorde även en daim tårta, men efter maten var vi båda så mätta att vi inte orkade äta någonting!



Grattis till Andreous :D♥

Bättre sent än aldrig

Här kommer bilder på några av sakerna jag fick på min födelsedag!


Presentkort på, Mobilia, Gina tricot och Fusion till att bygga naglar.

En effilersax

Jätte fina rosor och nu har dem slagit ut ännu mer och är ännu finare!


Pappa hade gjort en jätte rolig sak med deon som står i mitten. Han hade tömt en burk sparris och rengjort den. Sen hade han lagt i deon och sedan massor med pengar och packat in den som en smällkaramell HAHA. Blev väldigt fundersam när jag öppnar paketet och såg en sparris burk :P
Detta var inte allt jag fick utan jag fick även en spegel till mitt rum, badlakan till mitt badrum och sen pengar.

Måndag

Måndag i dag och veckan består bara av 3 skoldagar, härligt!
Just nu har jag naturkunskap och har precis haft prov. Provet var ganska lätt hoppas på det bästa :D

JAG ÄR SÅ IRRITERAD!
Eftersom det förekommit fusk på nationella proven i matte så ska alla skolor i Malmö göra om provet
i morgon. Men nu helt plötsligt är det bara John bauer och Latin som ska göra om det? Vad är det för sätt?
Svaren finns antagligen på många fler skolor i Malmö eftersom det finns på vår. Och anledningen till att svaren finns ute är på grund av en elev på Klara nya gymnasium som tagit ett facit från en lärares kontor. Om inte ens gymnasieskolan som svaren kommer ifrån måste göra om det varför ska då vi göra det? 
BAJS PÅ ALLA ER SOM FUSKADE! :@

SOMMAR!?

Jag vill verkligen att det ska bli sommar på riktigt nu! Så man kan åka till stranden och sola, bada och bli brunis :D
Vädret har varit dö tråkigt nu den sista veckan, antingen är det fint väder på förmiddagen och grått och regningt på eftermiddagen eller tvärt om =/
Vill ju att det ska vara sol hela tiden så man kan använda sommarkläder!



Snart kommer Chino hit, ska pass honom över natten. Så det blir en tidig morgon i morgon eftersom han måste ut och kissa innan jag går till skolan.

 

dans

Nu var dansen över för denna gången och förmodligen föralltid. Ska nog inte fortsätta nästa termin men kanske hinner ändra mig över sommaren.
Uppvisningen gick jätte bra och det var kul. Mamma tog några bilder, men eftersom vi dansar så blir inte bilderna inte särskilt bra.

Nu ska jag berätta lite om helgen!
I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt och hade en hemsk tandvärk. När jag sen vaknade på lördags morgonen hade jag jätte ont och åkte till tandläkaren. Det visade sig att det inte hade något med någon tand att göra utan jag hade fått inflammation i tandköttet. Så tandläkaren fixade lite och nu är det mycket bättre, har fortfarande ont  när jag rör vid tandköttet men det värker inte.
Sen resten av lördagen hade jag och Dean filmmaraton hemma hos mig och låg i soffan hela dagen/kvällen. Vi tittade på, Bodyguard, Världarnas krig, Helens små underverk och sedan en film till som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi lite över elva somnade vi båda som stockar ute i soffan haha.

Nu ska jag plugga lite, har naturkunskaps prov i morgon. Lärde mig ganska mycket på förra lektionen så känns redan som att jag kan det mesta och det är skönt!


En bild lyckades bli bra i alla fall :D

Söndag

Har uppdaterat dåligt i helgen! Men i dag är det dansuppvisning och jag måste börja göra mig i ordning, skriver ikväll :D

Härlig dag!

Nu är snart min födelsedag slut och de sista gästerna gick precis!
Har fått jätte många fina saker, eller saker och saker mest pengar.
Har haft en jätte bra dag och är jätte nöjd!
Nu är det ett helt år kvar tills nästa gång men då blir jag 18 och då blir det dunder super mega stor fest haha :D
Bilder från i dag kommer i morgon!

Och i morgon är det fredag och det innebär frisör hela dagen, härligt!



FÖDELSEDAG!!!! :D

I dag fyller jag år!!!!

Hade en jätte mysig natt med min älskling. Fick en stor bukett rosor och sen när vi gick och la oss fick jag massage.
Han väckte mig nu i morse innan han gick på ett rätt störigt sätt och jag var jätte trött haha, men vi mös en stund och sen var han tvungen att gå till jobbet :( !
Inte lång tid efter att han hade gått kom mamma och Kalle in och sjöng för mig med presenter. Ni får se bilder sen men det var en spegel till mitt rum och handdukar till mitt badrum. Sen gjorde mamma mannagrynsgröt till mig och nu har jag precis fixat mig klart. Börjar inte fråns nio i dag, men det blev ändå ingen sovmorgon för mig inte!

Men nu ska jag bädda min säng och sen gå mot bussen

Ha en bra dag!


Onsdag kväll

Har precis blivit klar med allting, städningen och bakningen. Så just nu står det två daimtårtor i min frys och en låta med snickerskakor i kylen :D
Nu sitter jag och väntar på att Dean ska komma och tittar på efterlyst. Men funderar på att läsa lite i boken jag började på igår.

Vet ni? Nu är det bara 3 timmar kvar till min födelsedag :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D





Bakning.

Eurovision 2009

Igår var det semifinal i Eurovision song contest och Sverige gick vidare! Såg inte alla bidrag men tyckte Malta var riktigt bra, kanske inte som en vinnare i finalen men att sitta och lyssna på hemma :D
Riktigt fin röst har hon också!

http://www.youtube.com/watch?v=qvQXGu2QEBE&feature=related

Onsdag

Började med att ha nationella i mattei morse på Ibis Hotell. Förra gången gick det bra att vara så många på en gång men denna gången var det skit jobbigt! Ingen lärare som var där brydde sig om människorna så höll på att störa och skrika, vad är det för stil liksom när man sitter och gör ett riktigt viktigt prov? Men sån tur va lugnande all ner sig till slut!
Det kändes som om att matten gick riktigt bra speciellt den sista delen.
Efter att vi gjort klart provet hade vi 2 timmars rast. Då gick jag, Martina och Amanda till Mobilia och åt på Mcdonalds och tittade lite på kläder.
Sedan på eftermiddagen hade vi frisör med Gunilla och klippte på våra dockor. Har bara 2 herrklippningar kvar nu sedan ska jag börja på läggningar :D

 
 

Inte så bra kvalité på bilderna, vet inte vad som har hänt med min mobilkamera :(

Nu är jag i alla fall hemma och är jätte trött. Men måste städa mitt rum, baka snickerskakor och göra Daimtårtor.
För i morgon är det min födelsedag och jag ska ha kalas hihihi x)

Bok

Fick med mig hem en bok som Jovana tyckte jag skulle läsa. Jag tycker verkligen om att läsa men har svårt att hitta böcker som är bra för jag tröttnar så lätt om inte början är bra.

Så nu ska jag ge den här boken en chans. :D


Tisdag kväll

Duschade och tvättade håret efter att jag hade solat klart. Sen cyklade jag hem till Jovana. Vi åt rabarber och jordgubbspaj med glass som hennes mamma hade gjort. Jag tycker egentligen inte om rabarber men den var jätte god!
Har nationella i matte i morgon så hon hjälpte mig lite och gick igenom olika saker. Det är så oretvist att hon kan verkligen allt bara i huvudet, helt sjuk haha :P
Sen rensade vi hennes garderob för hon gnäller alltid att hon inte har några kläder och jag ville bevisa att HON HAR DET!
Så vi drog ut kläder från garderoben och tittade och provad och hittade jätte många söta toppar och snygga klänningar :O
Så nästa gång hon gnäller kommer jag bli riktigt arg :P



Detta var bara en hylla!


Tisdag

Vilken underbar dag! :D
Fint väder och jag har redan slutat skolan för i dag.
Morgonen var perfekt, steg upp 15 min innan jag skulle gå till bussen, åt frukost och klädde på mig mjukiskläder.
Nu är jag hemma och har precis tagit på mig min bikini. Ska gå ut och lägga mig i solen en stund och sova, myspys :D

Här kommer bilder på det jag fick av mamma igår :D





Måndag kväll

Bilder på sakerna jag köpte i dag kommer i morgon.
Men jag kan i alla fall berätta att jag fick en jätte fin väska och t-shirt.

Det blev att Jovana följde med mamma och mig till Entré och sedan med hem. När vi kom hem klippte jag hennes toppar och sen låg vi i min säng lyssnade på musik och snackade skit, riktigt mysigt! Väl behövligt efter en skoldag som denna.
Det är helt sjukt hur vissa låtar kan påminna en om vissa tillfällen eller tidpunkter i ens liv!

Denna låten är verkligen min och Jovanas låt. När vi låg på stranden i Klagshamn förra vår/sommaren några veckor innan skolavslutningen och vi tjatade i sönder den. Men jag blir fortfarande så glad när jag hör den!

http://www.youtube.com/watch?v=W8nVZpVIRCQ

Nu ska jag se de sista minuterna av spårlöst sen ska jag sova
GOD NATT!

Måndag

Igår träffade jag Dean och fikade med tjejerna. Helt underbart väder!

I dag hade vi både praktiskt teoriprov i permanent och sedan hade vi också prov i hår och kemi.
Permanenten gick super fick MVG och det kändes som om att hår och kemi provet också gick bra. Så just nu är jag på toppen bra humör och bättre kommer det bli eftersom jag ska iväg med mamma och köpa min födelsedagspresent i dag när hon slutat jobba. Jag vet vad jag vill ha och vilken jag vill ha!
Vad det är får ni se senare i kväll när jag kommit hem :D


Söndag

Har varit uppe med tuppen i dag för att ha tid att plugga. Har pluggat i ungefär en timme nu och det känns skönt. Jag har hunnit gå igenom alla sidorna som provet är på och känner faktiskt att jag kan det bra.
Jag har också hunnit med att duscha så nu ska jag föna håret, äta frukost och fixa mig för att sen åka hem till Dean.

Ha en bra dag!

Grattis

Eftersom klockan är över tolv så kan jag passa på att skriva GRATTIS till min morbror Jimmy som fyller 30 ÅR i dag :D


GRATTIS!

Lördag kväll

Kvällen började med att Jovana kom hit vid sju tiden och vi lagade mat, fläskfilé, klyftpotatis och sallad. När vi sedan hade ätit klart satt vi och pratade och under den tiden insåg jag verkligen att jag aldrig kunde hittat en bättre vän än Jovana! Efter det beslöt Jovana sig för att skita i festen och istället stanna hemma och kolla på film med mig. Men innan filmen tog vi en lång promenad till Sibbarp för att smälta maten. När vi sen kom hem igen åt vi glass och tittade på Se upp för dårarna som visades på 4an. Nu har hon precis gått och jag har haft en sjukt mysig kväll!
Är fortfarande ensam hemma tycker inte alls om det, mörkret utanför fönstrena skrämmer mig så himla mycket fastän jag har tänt i hela lägenheten! Vet inte hur det ska gå för mig när jag flyttar hemifrån hahaha :P

I morgon hoppas jag på att få träffa Dean en stund, saknar honom riktigt mycket!
Sen måste jag också hinna med att plugga för vi har stort kemiprov på måndag.



Stan

Det blev en seg förmiddag, låg i sängen ända till klockan var ett. Sen blev det stressigt iväg för att åka till stan med Caitlin. Provade två klänningar på gina tricot som jag ville ha men det blev en besvikelse eftersom dem båda satt jätte konstigt =/
Det blev istället ett REA köp, en jacka/tröja jag vet inte riktigt vad man ska kalla det?



Sedan kom mamma hem och hade bytt ett par av klackarna som jag köpte på skopunkten. Så dum som jag var hade jag köpte en storlek för stora. Men tur i oturen för mamma behöll 39orna och köpte ett par nya till mig och sedan också ett par likadana ballerina skor fast i baby rosa som jag förra gången köpte i vita.



Nu har mamma och Kalle precis åkt iväg och kommer inte hem fråns sent i kväll. Så nu ska jag ta det lugnt en stund och kanske städa lite på mitt rum sedan om en timme kommer Jovana hit så ska vi laga middag och ha det mysigt. Efter det får jag se vad som händer för Jovana ska på fest och jag känner inte alls för det i dag!


Väntan

Alltid när man väntar på någonting så går tiden så oerhört sakta! :(


Lördag

God morgon! :D

Vaknade för en stund sedan och har haft en riktigt dålig natt, har drömt massor av sjuka och hemska drömmar :O

I dag är det fint väder och det är underbart! Har inte varit ute ännu men hoppas på att det även är varmt och inte bara sol så jag kan lägga mig på balkongen en stund och sola sen.
Men först ska jag äta frukost,

Ha en bra dag!

Fredag kväll

Dagen idag började bra hade en riktigt härlig morgon. Åkte till skolan fixade Sofies hår, tvättade och klippte. Efter det  tvättade och satte hon i en inpackning i mitt hår och sedan klippte hon även mig. Så nu har jag snelugg..hihi! :P Det är inte så stor skillnad för jag klippte inte så mycket. Vill först känna efter lite och sedan kanske jag klipper den tjockare. Efter lunchen sen så kom Ellen för att bli fin i håret till studenten. Så jag gjorde först blonda slingor i hennes hår och sen klippte hennes toppar. Hon blev jätte nöjd och det blev verkligen jätte fint :D

Resten av dagen har jag ingen lust att berätta om!
Kom alldeles precis hem var ute och cykla en runda och nu sitter jag och myser med min lille Chino som är på besök.



Vill att det ska bli sommar NU NU NU! :(


Fredag

Igår när jag kom hem efter dansen mådde jag jätte dåligt låg i sägen resten av kvällen. Tittade på granfejden och sedan somnade jag.

I dag är det fredag och jag är jätte glad och mår mycket bättre än igår kväll!
Vi har egen hårvård hela dagen idag, ska göra en inpackning och hitta någon som vill tvätta mitt hår. Sen på eftermiddagen kommer Ellen så ska jag klippa och slinga hennes hår :D
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ska inte jobba på lördag så något kul blir det väl!

Men nu ska jag välja kläder och sen ska jag gå till bussen!

Ha en bra dag

Torsdag

Vaknade upp med min älskling i morse glömde skriva det innan, myspys.
Nationella var skit svårt, har ångest nu!
Först gjorde vi en läsförståelse i 80 min sedan hade vi en kvarts rast och hade efter det en hörövning som var 45 min lång. Det jobbiga var att vi alla ettor på skolan satt tillsammans inne på Ibis hotell i deras konferenssal och gjord det. Så hörövningen var jätte jobbig eftersom dem var tvungna att ha ljudet högt så det ekade i hela rummet. Men jag gjorde mitt bästa och hoppas på bra resultat! :D

Kom hem för några minuter sedan. Ska dansa i dag och jag har ingen lust överhuvudtaget!

NP




Sitter just nu och taggar in för nationella i engelska. Äter vitt bröd med philadelphiaost och färska tomater.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå mot bussen i detta pissvädret.
Bara så ni vet är det torsdagen den 7 maj i dag och det innebär att det är exakt en vecka kvar till min födelsedag! Wiiiooo :D

Onsdag kväll

Tiden har gått jätte fort i dag och nu ska jag och Dean snart sätta oss och titta på film.
Efter skolan åkte jag som jag tidigare skrev och mötte Dean. Sen kom Dennis och hämtade oss så åkte vi till Limhamn och åt pizza. När vi sedan ätit klart körde han oss hem och direkt när vi kom upp satte vi igång med att spela WII!!
Haha riktigt kul och jag var riktigt grym på boxning medans Dean var bättre än mig på bowlingen.
Har också hunnit skriva klart utvärderingen till vårt fördjupningsarbete i svenskan.

Nu ska vi kolla på film
Ha en bra kväll


Onsdag

Sitter nu och har engelska och gör olika hörövningar har engelska hela dagen idag, dö tråkigt!
Efter skolan ska jag åka in till stan och köpa en ansiktskräm på apoteket sen ska jag möta upp Dean så ska vi gå och hämta hans pass.
Om 10 min har vi lunch, hoppas på att det är god mat!

Ha en bra dag ♥

Tisdag

Nu ska jag lägga mig i sängen med en Ben & Jerry glass och plugga till Kemiprovet som är på måndag.
Sen ska jag också försöka hinna med att sola i dag känner verkligen att jag behöver det!

Tekniska Museet

Det blev ingen mattelektion för mig i morse eftersom jag mådde dåligt när jag vaknade.
Så jag vaknade inte fråns vid 11 i dag. Gick upp åt frukost och fixade mig. Sen tog jag bussen till Tekniska museet för att gå på studiebesök med klassen. Med själva skolan var vi endast där för att få en föreläsning om solceller. Men sen efter att han som visade oss runt visat alla experiment och pratat klart fick vi gå runt själva och titta.
När jag var lite älskade jag museer och varannan helg då jag var hos min pappa åkte vi alltid  i alla fall en av dagarna till antingen tekniska museet eller Malmö museum så jag har varit där ett antal gånger, men mycket hade förändrats.

 
Någon sorts elektrisk boll .
 Julia och Lexi som spelar ett spel.



Martina och Jag i en och samma människa



Någon maskin och sedan en bild tagen inuti ubåten.


Vad sägs om ett par gammla Inlains/Rullor?


En gammal fön!


Jag och Martina inne i TykoBraes hus.

Skor

Fick sluta redan halv 2 i dag, så när vi slutat åkte jag direkt upp i stan och lämnade tillbaka klänningen och sen på väg ner från Gina tricot så passerade jag H&M och såg att det var REA på underkläder så köpte två på trosor för 29,50 kr st, billigt, billigt! När jag sen kom hem somnade jag och sov tills mamma kom hem. Efter middagen körde vi iväg till skopunkten och nu kom jag precis hem. Med mig hem fick jag 3 par jätte fina skor och nu är jag jätte glad :D






Måndag

God morgon!
Drygt att ha en hel ny skolvecka framför sig.
Har just nu No och sitter och diskuterar vilka energikällor som Sverige skulle kunna andvända i framtiden.
Jag är jätte hungrig och det är äcklig mat.
Efter skolan ska jag lämna tillbaka min klänning, åka hem och sen atangligen åka till skopunkten med mamma.
Behöver verkligen nya skor, både klackar och vanliga ballerina nu till sommaren.
Nu ska vi gå tillbaka till klassrummet och sen äta.


 


Söndag kväll

I eftermiddags när jag kom hem hade mamma varit så snäll och städat både mitt rum och min toalett. Men alla sakerna som låg på golvet la hon på min sänge istället för att kunna damsuga. Så nu har jag precis städat undan det och lagt allt på sina rätta platser.
Trodde att jag skulle vara jätte pigg nu på kvällen eftersom jag sovit så längei morse och på dagen. Men är fortfarande trött och kommer antagligen somna direkt när jag lägger huvudet på kudden. Tror faktist jag håller på att bli sjuk. Är ju hur trött som helst och jag hostar som in i bomben. Men hoppas på att det inte blir värre för jag vill verkligen inte bara sitta hemma och vara sjuk.
I morgon är det skola igen. Blir nog inte någon jobbig dag med massa jobbiga saker utan bara No på förmiddagen och frisör på eftermiddagen. Sen ska jag åka till stan och lämna tillbaka en klänning.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på filmen på 4an och sova!



Vara bara tvungen att lägga upp denna bilden på Chino vår lilla söta lånehund
när vi satt på balkongen och mös i lördags :)

Ny Design

Tack så jätte mycket Ellinor för den fina designen är jätte nöjd!
Visst blev den bra?

Regn! :/

DET REGNAR!!!! :(:(:(

Sitter just nu och lyssnar på Darin - Run away på högsta volym och är jätte rastlös men samtidigt är jag jätte trött och orkar egentligen inte göra någonting.
Mamma och Kalle är på kalas så jag är ensam hemma och har ingen att prata med.
När mamma fyllde år förra veckan fick hon Nintendo Wii i present. Både det vanliga och sedan fick hon även den plattan som man står på och spelar. Jag har spelat Wii med bowling, boxning och golf innan men jag har aldrig andvänt Wii Fit. Så när dem kommer hem ska jag nog testa det, eftersom jag inte riktigt vet hur det funkar så vågar jag inte prova själv :P


Söndag

God morgon eller god eftermiddag kanske man skulle säga. Vet inte vad det är med mig, bara sover sover och sover!

I går efter jobbet blev det grillning hela kvällen, jätte mysigt! Sen vid halv ett somnade jag hemma hos Dean. Blev väckt av honom idag klockan halv tio. Vi kollade lite på tv och jag gjorde mig beredd för att gå ut en runda i det fina vädret. Men helt plötsligt låg vi båda i sängen helt döda och somnade om tills klockan var halv ett!
När vi sen vaknade igen hade ju klockan blivit mycket och Dean skulle iväg och jag tog bussen hem. När jag kom hem fungerade inte mitt Internet utan jag la mig i stället i soffan och tittade på tv och somnade. Men nu är jag vaken och har sammanlagt sovit 15 timmar sedan igår haha och det känns som om jag skulle kunna sova lika länge till.
Nu ska jag värma min lasagne och sätta mig i soffan och titta på Mamma Mia, var ett tag sedan jag såg den nu. Sen ska jag skriva klart ett arbete om tidvattenkraft, TRÅKIGT!


Lördag

Gick upp halv sju i dag och tog bussen till jobbet. Var riktigt roligt på jobbet i dag eftersom Ellen inte fick någon kassatid och istället jobbade med mig :D
När jag och Ellen kom till Kaffe och bak gången i dag så började jag som vanligt med kaffe hyllan och hon med te hyllan. Så helt plötsligt när vi står båda två helt tysta och trötta säger Ellen detta,

''Asså varje gång jag ska dra ut de här te förpackningarna när dem står så långt in så tänker jag att det känns som att förlösa en kalv eller något liknande''

Mitt svar på det blev bara ett högljutt skratt och du är inte klok. Vem tänker på sånnt?

När vi sen äntligen slutat jobba bytade jag om och tog bussen hem. Sedan dess har jag bara legat ute på balkongen och solat, ätit vindruvor och bullar. Ska alldeles strax gå ut igen gick egentligen bara in för att ladda in nya låtar på min mobil men så fastnade jag här!

Fredag kväll

I morse vaknade jag och Dean redan klockan sju men somnade om och sov till tio. Sen tog vi det lugnt gjorde fruktsallad med glass och mös. .

Nu måste bara berätta om min bussresa i dag hem från Dean hahaha! I vanlig fall brukar det ta minder än 20 min att ta bussen från honom till Bunkeflo men i dag tog det en hel timme!
Just nu håller dem på att bygga om runt om hela sibbarp och har hållt på ett bra tag, ända sedan i vintras om jag inte minns fel. Så tydligen visste inte busschauffören om detta så allting blev helt fel. Hon körde in på fel gata och kom sedan inte ut därifrån. Så istället för att backa ut från gatan kör hon ner i en annan gata som ledde till sibbarps campings parkering. Där började hon försöka vända och ha sig och bara körde och körde så det blev ännu mer bilar och svårare att svänga. Sen stannar hon bussen för att några män som ville hjälpa henne. Och då låter hon den ena mannen sätta sig framför ratten och så förklarade hon för honom hur han bromsa och var backen låg osv. och det roliga var att mannen som satte sig bakom ratten hade inte ens busskörkort. Sen gick alla av bussen och det blev en hel folksamling med folk som undrade vad hon höll på med. Till slut fick hon köra ut på cykelbanan för att sedan komma till campingen där hon kunde köra ut.
Det kanske inte låter så konstigt nu när jag skriver men det var verkligen synd om henne och jag trodde aldrig hon skulle klara att få ut bussen där ifrån.

Men jag kom hem i alla fall. När jag kom hem åt jag middag med mamma och Kalle och hoppade sedan in i duschen. Ska upp och jobba klockan 7 i morgon så ska nog titta på film nu och somna så tidigt som möjlig.

Valborg :)

Kvällen igår var riktigt rolig tack alla för en trevlig kväll!
Den började med att jag direkt efter skolan skyndade mig hem för att fixa mig och duscha. Sen cyklade jag i 190 hem till Jovana, tog det lugnt där en stund och sedan cyklade vi hem till mig och hämtade filtar och lite andra småsaker. Vid halv sex tog vi bussen mot Kronprinsen. När vi kom till Kronprisen gick Jovana och köpte marshmallows på hemköp och sedan gick vi till Pildammsparken.
Väl i parken träffade vi Dean, Dennis och Kambiz. Sen kom det mer och mer folk och vi grillade, åt och hade roligt.
Majbålet var helt sjukt. Dem började med att inleda det med massor med lampor som lyste på träden i olika färger och det sprutade eld i takt till musiken som spelades. Det blev en riktigt bra stämning och det kändes nästan som nyår då dem räknade ner tills bålet skulle tändas. Bilder kommer i morgon när Jovana är hemma och har tid att skicka dem.
Sen lite innan tolv var alla tvungna att lämna parken, fråga mig inte varför? Men då gick vi hem till Dean, men vissa stannade inte så länge.  Dennis skulle ut, Jovana åkte hem och Dean somnade. Så jag och Kambiz satt och pratade i nån timme sen stack även han ut. Så när han hade gått försökte jag väcka Dean eftersom jag själv inte var så trött, men det var lättare sagt än gjort så jag gav upp och somnade nästan direkt när jag hade lagt mig i sängen.

Fredag, 1 maj

Ligger just nu i soffan och är jätte trött orkar inte skriva om gårdagen just nu så det får bli lite senare. Ska alldeles strax äta och sen ut i det härliga vädret.

RSS 2.0