Onsdag

Har haft fullt upp idag! Först skolan där vi hade frisör teori hela dagen, verkligen drygt men väldigt viktigt för att sedan kunna klara av det praktiska.
Efter skolan följde jag med Amanda till stan för att hon skulle köpa en jacka hon blivit helt kär i. Men såklart fanns den inte i hennes storlek.
Varför är det alltid så att när man väl hittar något man verkligen vill ha finns det antingen inte i ens storlek eller så är det slut? TYPISKT!
Efter att ha varit i stan åkte jag hem, åt och packade en väska. Sedan körde mamma mig hem till Dean och här sitter jag nu. Har badat, tittat på Idol och spelat fifa..haha.
Kanske lite sjukt att jag som inte överhuvudtaget är intresserad av fotboll sitter och spelar fifa men det är ganska kul. :D
I morgon får Dean sitt fifa 10 så då lär han väl inte vara kontaktbar de närmaste dagarna. Så det gäller att passa på nu ;)

I morgon har jag praktik, ska bli jätte kul. På eftermiddagen kommer Caitlin och så ska jag klippa henne.
Sedan på fredag är det studiedag, kan det bli bättre?

Tisdag eftermiddag

Efter skolan kom som sagt mamma och hämtade mig. Vi körde till frisör expo där jag köpte inpackning, klämmor och en klippkappa. Efter det körde hon mig till sjukhuset där jag hälsade på Jovana.
Sjukhusstämningen är inte den roligaste och jag tycker att det luktar så speciellt när man kommer in på ett sjukhus.
Jovana mådde hyfsat bra när jag kom och orkade prata väldigt länge, vilket var bra. :D
Men sen efter att läkaren hade varit och tryckt och undersökt fick hon jätte ont och kunde inte prata. :(
Känns så jobbigt att se ens bästavän må så dåligt. Men sedan somnade hon och jag satt mest och pratade med hennes mamma. När hon vaknade igen passade jag på att säga hej då.

Tror aldrig jag hade klarat av att bli opererad. Min största skräck är sprutor och nålar, mår dåligt bara av att tänka på det! Och allt Jovana berättade om, alla sprutor, dropp och blodprov hon fått, UCH säger jag bara!
Hoppas i alla fall att hennes smärta försvinner tills i morgon så hon slipper det och att hon kan åka hem inom de närmaste dagarna. :D

Nu är jag hemma och tydligen har skolfotona kommit i dag, men inte i min brevlåda inte. =/ Mycket märkligt men antagligen kommer dem i morgon. Så eftersom jag inte har fått dem får jag sno denna bilden från Amanda. Det är inte så bra kvalitet och bilden är lite ihop tryckt men sånn tur är det riktiga fotot mycket bättre! :D


Sagofén 2009 ♥

Tisdag

Har just nu Kultur och stilhistoria men slutar om en timme. Har ingen lektion i eftermiddag så slutar 11.30, så himla skönt! När vi slutat kommer mamma och hämtar mig så ska vi köra till frisör expo. Sedan ska jag hälsa på Jovana på sjukhuset och se hur hon mår.


Helgen

Hela förra veckan var precis som alla andra veckor och inget speciellt hände förutom att jag på torsdagen tog en snabb runda till Veberöd och pappa för att klippa.
På fredagen blev det pizza och idol hemma hos Dean. 
I lördags var jag med Jovana, Rebbe och Amanda på Mando och åt. Vi alla fyra åt planka, supergott!
Och igår var jag och inhandlade nytt smink, vilket verkligen behövdes.
Sedan på kvällen cyklade jag hem till Dean och därefter cyklade vi tillsammans till Mobilia. Köpte fem filmer och en stor godispåse på hemmakväll och satt sedan resten av kvällen nerbäddade i soffan och hade det mysigt!

Bilder från i lördags


Jag och Jovana


Vår goda mat


Rebecca och Amanda

 


Måndag

Sitter i skolan nu och har praktisk marknadsföring. Har inte bloggat på hela veckan, men när jag kommer hem ska jag berätta och lägga upp bilder från helgen! :D

Måndag kväll

Skolan i dag var tråkig men gick ändå hyfsat snabbt sån tur var. I dag har jag inte gjort så mycket mer än bara legat i min säng, suttit vid datorn och legat i soffan. Har tittat på den nya Wallander filmen med mamma och nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Har varit jätte trött i dag förstår inte riktigt varför eftersom jag inte gjort någon speciellt i helgen och sovit länge. Men men så blir det väl ibland :D

GOD NATT


Måndag

Låt denna dagen gå snabbt! Tycker inte om måndagar och speciellt inte i dag för jag är så himla trött. Längesedan jag vaknade och knappt kunde öppna ögonen.

Ha en bra dag!


Söndag

Då var det söndag igen!
Det känns som om att tiden bara rinner i väg.
Helgen har bestått av mys hemma hos min älskling i fredags, åt gott och tittade på dirty dancing. Sedan igår blev det fika med Amanda och sedan bio. Super rolig film! :D
I dag ska jag med mamma och Kalle till skopunkten och sedan ska jag plugga.

Fotboll

Den hemliga aktiviteten i dag var fotboll i Kroksbäck på en väldigt ovanlig plan. Fotboll är inte min starka sida, jag tycket inte det är kul och är särskilt bra på det. Men i dag var det faktiskt riktigt kul! Alla i klassen gick in för det och kämpade som djur för det var inte lätt ska jag tala om! :P

Sagofén<3

Det gröna laget!

Det vita laget!



Jag kommer inte riktigt ihåg vad resultatet blev men vi i det gröna laget vann överlägset ;)


Tisdag

Sitter i skolan nu och har Kultur och stilhistoria. Håller på med ett arbete om Antiken Grekland, vilka frisyrer dem hade, vilken stil dem hade på sina kläder osv.
Är jätte hungrig och hoppas på att det är något gott till lunch i dag!
I eftermiddag ska vi göra någon aktivitet med vår frisörlärare Madde men vi har inte fått reda på vad bara att vi ska oömma kläder, det kommer säker bli roligt! :D

Måndag

God morgon! Har sovit hos Dean i natt så fick lite sovmorgon men ska strax börja gå mot skolan.
Ha en bra dag!

Söndag

God morgon!
Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost. I dag ska jag börja med att plugga sedan senare i dag ska jag och Dean på middag hos hans pappa.


Lördag

Var vaken först klockan sex i morse när Dean skulle gå. Sen somnade jag om och vaknade vid halv elva och tog bussen hem. Sedan dess har jag inte gjort någonting mer än att plugga, riktigt tråkigt!
Vet inte vad jag ska göra i kväll. Antingen blir det bio med Amanda eller att titta på den nya Wallader filmen med mamma.


Fredag

Skolan i dag var riktigt dryg. Först på förmiddagen hade vi svenska B sen på eftermiddagen engelska B.
Men nu är det i alla fall helg vilket är väldigt skönt.
Sitter hemma hos min älskling och har precis tittat på Idol. Blir att jag sover här i natt och imorgon bitti lämnar han mig redan tjugo i sju för att åka till växjö. :(

Nu ska jag gå ut i vardagsrummet igen och titta på tv.
Ha en bra kväll! :D

Torsdag kväll

Det blev aldrig av att Caitlin kom och klippte sig utan jag åkte istället med mamma och hennes väninna Annelie till Mobilia. Med mig hem fick jag två tröjor och ett par knästrumpor. När vi sedan körde hem från Mobilia släppte mamma av mig hemma hos Jovana. Stannade där till klockan var åtta sen skyndade jag mig hem för att se på Idol.

I morgon är det fredag och det är SUPER härligt men fredagar innebär också att vi har engelska B vilket jag verkligen inte tycker om!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta titta på tv och sedan försöka sova....

Torsdag

Ställde klockan på tio i morse för att städa lite på mitt rum innan Therese skulle komma. Vid halv elva kom hon och vi gick till Ica för att köpa frukost. Vi åt bullar, philadelphiaost och tomater min absolut favorit!
Sedan satte vi igång med att färga hennes hår. Hade lite lite färg men det blev super snyggt ändå.
Nu gick hon precis och jag ska börja baka.

Vår klass började med en traditionen redan i ettan att någon i klassen varje fredag har kakor med sig. Så i morgon är det min tur och jag ska göra Snickerskakor :D


Färg Färg Färg

Trött Trött Trött

Onsdag kväll

Nu har precis kollat klart på the bachelorette och tvättat av mig mitt smink.
I morgon är jag ledig vilket är riktigt skönt. Ska bli skönt att få sova länge.
Men fastän att jag är ledig i morgon har jag mycket att göra. Först kommer Therese vid halv elva. Så blir det väl att vi äter frukost sedan ska jag färga och klippa henne. Sedan lite över två kommer Caitlin och vill bli klippt. Och till sist men inte minst ska jag träffa Jovana.

Nu ska jag lägga mig och titta på några avsnitt av sex and the city och sen sova.

GOD NATT :)

Chino

Har passat min extra vovve Chino några timmar nu på kvällen. Kommer ihåg så mysig, liten och gosig han var när vi passade honom under en period i vintras. Nu är han blivit äldre är han inte så glad för att gosa längre nu vill ha bara leka och busa :(




Onsdag

Fy vilken jobbig dag det har varit i dag! Trodde vi skulle ha en skönt lugn dag idag, men NEJ!
Har rullat permanent nästan hela dagen och det är något av det tråkigaste som finns. Plus att det var nästan ett halv år sedan vi rullade sist.
Förra terminen rullade jag en hyfsat bra permanent på 40 min, i dag tog det ca 1 timme och 40 min! :O
Men jag får skylla på att vi hade små spolar som vi inte är vana vid att rulla på och att vi snackade för mycket under tiden.

Nu är jag hemma och ska nart äta middag sen får jag se vad jag hittar på.





Tisdag kväll

Nu har jag solat, kollat på idol och tonat mitt hår. Toningen blev bra, hoppas bara den håller lite längre den här gången.

Här kommer lite bilder från när jag och Dean åt kräftor förra lördagen. Kräftor är verkligen jätte gott men fy så jobbigt det är att skala dem. Hade helt ont i fingrarna efter.


I morgon har vi frisör hela dagen i skolan vet inte riktigt vad vi kommer göra men frisör är oftast alltid roligt så det spelar ingen roll. :D


Tisdag

Nu är jag tillbaka efter en LÅÅÅNG paus!

I onsdags hade jag och Dean 1 år tillsammans! Vi åt på restaurang och hade det mysigt.

I torsdags
var jag för första gången på min praktikplats, 10.00 - 18.00. Jag verkligen älskar min praktikplats alla är super snälla, gulliga och trevliga.

I fredags
kom Jovana, Michel och Amanda hem till mig så kollade vi på film och åt chips.

I lördags
jobbade jag. Sedan på kvällen kom mamma och Kalle hem så umgicks jag med dom.

I söndags
klippte jag mina grannar och sen på kvällen var jag med Jovana.

Igår efter skolan övningskörde jag och sov sedan hemma hos Dean.


I dag hade vi sovmorgon och började inte fråns klockan tio på stadsbiblioteket. Hela grejen med stadsbiblioteket kändes väldigt meningslöst eftersom vi fick gå när vi hade hittat böckerna vi letade efter. Så jag var hemma igen redan vid halv tolv.
Nu ska jag gå ner och sola sen ska jag tona mitt hår!




RSS 2.0