Torsdag

God morgon!
Börjar inte fråns klockan tio i dag så jag har inte hunnit komma iväg till skolan än, men alldeles strax ska jag gå mot bussen. Har haft värsta natten i mitt liv! Har drömt mardrömmar hela natten och efter varje gång jag vaknat upp och varit livrädd och sedan somnat om har det kommit en ny dröm. Var jätte rädd nu när jag vaknade i morse och vågade knappt gå in på toaletten och stänga dörren, om det skulle råka komma någon hahaha! Uch hoppas jag kommer sova bättre i natt utan dem drömmarna.
Skolan i dag består av Frisör och Svenska. Inget jobbigt så det är skönt.
Men nu ska jag gå ha en bra dag! :D

Onsdag kväll

Har jag precis skrivit klart mitt fördjupningsarbete i svenskan som ska redovisas och lämnas in i morgon.
Pappas klippning blev bra och jag är nöjd och han också sånn tur är. Han sa att han tyckte det var en stor skillnad på hur jag klippte jämfört med förra gången. Han tyckte att jag kände mig mycket säkrare och velade inte hur jag skulle göra, så det är positivt. Det är skönt att höra i bland att man blivit bättre undertiden man kämpar för att få in alla de olika teknikerna och finger positionerna med saxen och kammen och håret.

I morgon är det Valborg och jag ska tillbringa den i pildammarna med min bästa vän och pojkvän, kan det bli bättre? :D
Sen ska även några av Deans kompisar dit och vi ska grilla och ha det trevligt. Tror det kan bli ganska roligt.

Nu ska jag kolla på Efterlyst som redan har börjat och sen sova!



Längtar till sommaren!

Run away

http://www.youtube.com/watch?v=5ZX8TmxuId0&translated=1

Kan inte sluta lyssa på denna låten blir jätte glad av den.
Men probelmet är att jag antagligen snart kommer att tröttna eftersom det är den enda låt jag lyssnat på nu i en vecka.

Can I get a minute
And a couple of second
Of your time
I know you probably hear
This everyday
No I ain't trying to come up at you
With a slick line
No no just listen to what I gotta say

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Girl I never seen an aura
With a brighter shine
I love the energy you radiate
No I don't wanna push myself
Across your borderline
But I just can't let you slip away

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love ya
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away

Runaway runaway
Runaway runaway
Away

I wanna love ya...

Onsdag

Även dagen i dag har varit underbar och jag är så GLAD! :D

För just nu känns det som att jag bara ha roliga saker framför mig och inget jobbigt eller svårt.
I dag hade vi nationella muntligt i engelska så nu är det över och jag är så lättad. För det är det jag har oroat mig mest för nu de senaste veckorna.
Efter skolan i dag åkte jag direkt till stan och mötte upp Caitlin. Vi fika på espressohouse och gick sedan runt lite i stan. Sen satte vi oss på en svettig buss hemmåt. När jag sen kom hem tog jag snabbt på mig bikinin och gick ut och la mig på balkongen en stund. Sen kom Mamma och Kalle hem och vi åt middag sen kom även pappa. Så ska jag snart plocka fram saxen och kammen för att klippa honom. Hoppas på att det går bättre nu än förra gången eftersom han förra gången var min första ''kund'' och därför första gången jag klippte i riktigt hår på en människa.




-

Min snygga pojkvän som är underbar och jag älskar honom!


Tisdag

Det har varit en underbar dag i dag!

Var först i skolan i dag och hade matte, kändes som man den varade in en alla evighet fastän att den bara var 2 ½ timme lång. Efter Matten åkte Jag med Rebecca och Julia till Entré och åt på burger king sen efter en stund kom också Nicole, Alexandra och Kicki. Efter att vi hade ätit gick vi runt och tittade lite och spenderade nog mest tid inne på Gina där nästan alla av oss ockuperade provrummen hur länge som helst.
Jag köpte en klänning och ett par shorts. Var lite osäker först om jag skulle behålla hålla klänningen men nu har jag bestämt mig för att jag ska det. När vi sedan tog bussen tillbaka till Gustav så sa jag hej då till tjejerna och begav mig mot Dean. Mötte upp honom och följde med honom när han skulle göra nytt pass. Vi satt i 1 tim och 20 min kö, helt sjukt! Sen gick vi hela vägen hem igen och nu är mina fötter döda! För det första är dem inte vana vid klackar överhuvudtaget och verkligen inte för att gå så långt med dem.
När jag kom hem stressade jag in för att tvätta håret och sen äta någonting. Men nu har jag precis ätit upp mina nudlar och ska ta det lite lungt för att jag ska kunna somna sen.
I morgon är det muntliga nationella i engelska. Är inte alls nervös för det känns inte som att det kommer vara så svårt.


Sanna och jag i morse i skolan!


Kläderna från Gina Tricot

Måndag kväll

Efter skolan i dag tog jag bussen till Limhamn sen åkte jag med mamma hem. För hon sluta jobba samtidigt som jag kom med bussen, lägligt och bra. Det är olidligt att sitta på bussen nu när det börjar bli varmt och idioterna har elementen på i bussarna precis som att det är mitt i vintern!
När vi sen kom hem gick jag direkt in till mormor och morfar och åt middag. Vi grillade kycklinfilé med ris och beiarnäsås, eller hur det stavas:P
Nu sitter jag och har precis prata med Jovana, alltid lika kul :D
ska sitta vid datorn en stund till sen ska jag duscha och gå och lägga mig!
I morgon är det bara matte sen ska jag till Entré med Alexandra, Elin, Patti och Julia. Det finns massor med saker jag vill köpa speciellt skor! Men får se, bara för att jag har råd med det nu kommer jag säkert snåla helt mycket hahaha!


Måndag

Är i skolan nu men har rast. Är jätte trött och vill bara hem och sova. Som jag skrev igår så ska jag vara i skolan ända tills halv 5 i dag.
Det är helt underbart att det börjar bli sommar! Igår var det ju hur varmt som helst och antagligen kommer det vara fint väder hela veckan nu. Det känns som om allting blir mycket lättare och går mycket lättare när det är varmt ute och solen skiner :)
Jag har nog aldrig längtat så mycket till sommarlovet som jag har gjrot nu de senaste veckorna. Bara få ta det lungt, sova hur länge man vill, åka till stranden, va med kompisar och såklart åka till Rhodos med min älskade pojkvän!

Söndag

Vaknade vi tio efter att ha haft sjukaste natten med Dean sovande bredvid mig haha. Vi låg i sängen nästan halva dagen och pratade och tittade på Robinson, myspys. Sen tog vi cykeln och cyklade runt lite i limhamn och Erikslust i det underbara varma vädret. Sen köpte vi pizza och cyklade hem till Dean och åt.
Nu sitter jag och laddar in alla bilder från i går på datorn och ska snart lägga mig i sängen och titta på filmen på 3an.
I morgon är det skola och jag går ända till halv fem :(



Födelsedags fest

Mammas 40 års fest igår blev riktigt lyckad!
Har inte haft så roligt på länge. Det var kul att träffa alla släktingar. Den största överraskningen var att Linnéa och Petra kom. Några som varken jag eller mamma träffat på jätte länge.
Det blir alltid så härlig stämning när hela släkten är samlad och alla i min släkt verkligen bjuder på dig själva till max så det är aldrig tråkigt! Mormor var nog den som bjöd på sig själv mest, hon var uppe och dansade hela tiden och slutet av kvällen dansade hon till och med på borden hahaha!
Hade också en jätte rolig kväll med min älskling! ♥

 


Jag och Olivia


Mormor!


Dans med morbror Jimmy



Dans med Dean





Sol!

Vaknade igen vid 12 gick in och duscha sen satte jag och mamma oss på balkongen och sola och drack champagne med jordgubbar. Nu har jag klätt på mig och ska alldeles snart cykla och möta Dean vid sibbarp. Sen ska jag hem göra mig i ordning. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än men tror att det får bli klänningen jag köpte på gina igår.

Jar har glömt att skriva att jag har sålt min moppe, igår kom det en gammal dam som så gärna ville köpa den så nu är jag rik och ska ut och köpa massor med kläder i morgon! :D

 

Lördag

Gick upp redan halv åtta i dag.Gick ner till mormor och lånade mjöl och sen satte jag igång med att baka scones och duka fint till frukosten. När jag sen var klar väckte jag mamma och hon blev jätte glad. Nu har vi precis ätit och jag ska lägga mig i sängen igen och försöka sova nån timme till.

Grattis!

GRATTIS MAMMA PÅ 40 ÅRS DAGEN! :D♥


Present in packning och Berg flyttar in

Sitter just nu och packar in min mammas present och skriver Grattis kort. Fast bild på presenten och kortet får ni inte se fråns i morgon i fall att mamma skulle hinna in här och titta innan i morgon bitt. Blev riktigt nöjd och tror hon kommer bli glad.
Det ska bli kul i morgon när hela tjocka italienska släkten kommer på besök! 32 st ska komma och vi ska äta jätte god mat och ha jätte roligt! :)

Grattis!

Jag får inte glömma att skriva Grattis till Sofie i min klass som i dag fyller 18!!!!! :D:D

GRATTIIIIIIIS!


Fredag

Det blir en lugn freda i dag med tv mys.
Nationella i dag gick bra, ämnet på provet var datorer ett väldigt stort ämne att skriva om eftersom vi även fick skriva om Internet Fanns så mycket jag ville skriva men eftersom det är på engelska så finns det många ord man tappar och inte kommer på just då när man behöver dem, men det kändes bra i alla fall.
Efter skolan var jag i stan med Amanda, Elli och Sofie. Köpte en klänning på gina och ett par örhänge på Ur & Pen. Sen köpte jag också födelsedagspresent till mamma :D
Nu ska jag titta på talang och sen ska mamma jag och Kalle äta ostbricka, gott gott!

Torsdag

Skolan i dag var riktigt härlig. Det började med att vi hade en halvtimmes sovmorgon och sen satt vi bara och läste och svarade på frågor hela förmiddagen. Sen på eftermiddagen hade vi svenska där vi bara satt och skrev på våra arbeten. Efter skolan åkte jag hem och hjälpte mamma med middagen sen körde hon mig, Jovana och Andrea till dansen som  idag började 1 timme tidigare.
Kom hem för en stund sedan och har precis duschat. I morgon är det nationellt prov i engelska A och jag är SUPER DUNDER MEGA NERVÖS!!!! Engelska är mitt sämsta ämne och jag ska sitta i 80 min och skriva en uppsats :O
Önska mig lycka till!


Patricia

Vaknade för en timme sedan. Somnade en stund efter middagen. Sitter nu och äter Ben & Jerry fastän att jag fryser men det är ju så gott så kan inte låta bli!
Mitt paket från H&M har kommit men det ligger enda borta på Statoil. Förstår inte varför inte H&M kan skicka sina paket till posten inne på ICA som alla andra. Ska fråga mamma fall hon vill följa med och hämta det för det är så tråkigt att gå själv.


Onsdag

Sitter just nu och har frisör.

Var jätte trött när jag vaknade i morse! Visste inte var jag var och var riktigt förvirrad. Ville bara stänga ögonen igen och somna om.
Men kom till skolan och piggnade till snabbt. Klippte hela förmiddagen och nu är jag klar med alla mina damklippningar :D
Efter lunch hade vi en föreläsning om ergonomi och fick prova på MBT skor. Det är en sko som liknar en båt som ska avlastande för kroppen och få en att stå och gå i rätt hållning. Själva skon var jätte ful, jätte dyr  och jätte klumpig men väldigt bra för kroppen.
Nu är det bara 25 min kvar av lektionen och förhoppningsvis får vi sluta när alla har lämnat in sina utvärderingar.

När jag kommer hem ska jag först och främst äta någonting för jag är super hungrig sen ska jag bara ta det lugnt! Det gäller att njuta nu så länge man inte har massor med läxor och prov.





2000 kr för ett par av de här skorna :O
Jag kan inte förstå vem som skulle vilja betala så mycket. Kanske om man verkligen har problem med sina muskler men inte annars.

Tisdag

Dagen började med en lång dryg mattelektion. Efter det åkte jag med Amanda, Nicole, Elin och Pattie till Subway och åt, mumsfilibabba :D Sen hur mätt som helst tog jag bussen hem till Dean. Direkt när jag kom dit la jag mig i sängen och somnade och sov alldeles för länge. Vaknade av att han kom hem från jobbet men han försvann snabbt igen för att övningsköra.

Nu är jag hemma och har fått mycket saker gjort på bara en halvtimme! jag har duschat, plockat undan min tvätt och lagt in alla mina vinterskor i garderoben.


Måndag

Dagen började med att jag vaknade jätte trött och inte alls utvilad. Tog bussen till skolan hade en jätte jobbigt No lektion och sedan en ännu jobbigare Frisör lektion som endast bestod av att läsa och svara på frågor i 2 ½ timme. Men sedan efter skolan åkte jag och Martina in till stan och åt på Max. När vi sedan ätit klart gick vi till gustav och mös i solen i nästan två timmar. Vid 6 tog vi bussen igen mot skolan för att gå på en färgkurs. Martina bjöd med mig för att hennes mamma inte kunde gå så det var jätte roligt. För första gången lärde jag mig verkligen någonting av en visning. När vi tidigare varit med skolan på olika visningar har jag inte förstått någonting utan mest bara suttit och tittat på klockan och undrat när det var slut. Men nu lärde jag mig något och det är jag glad för!

Nu är jag helt slut och vill bara lägga mig men ska först plocka undan lite på mitt rum. I är det tisdag och jag slutar 11.20 UNDERBART! :D







Bilder från Nicolais dop

Här kommer bilder från Deans brorsons dop men som nu också är Deans gudson :P


 











Söndag

Nu har jag precis kommit hem efter en härlig runda i solen med min älskade bästa vän Jovana. Alltid lika härligt att bara få prata av sig men såklart samtidigt lyssna. Men kallt var det och man känner verkligen att det fortfarande är tidigt på året. Ska snart äta middag och efter det ska jag färga mammas hår eftersom jag istället gick ut med Jovana innan när jag egentligen skulle göra det.

Jobb Dop Grillning

Dagen i går blev inte riktigt som planerat men kul ändå. Jobbade några timmar på morgonen stressad hem och stressade sedan iväg till kyrkan. Mötte upp Dean som var jätte nervös eftersom det var han som skulle hålla Nicolai under dopet. Men det gick bra och dopet var jätte fint. Efter det åkte vi till Limhamns torg och fick kakor och tårta i församlingshuset. När vi sedan var klara där tog jag bussen hem och bytade om och tog sen bussen hem till Dean. Vid 6 började vi ta oss mot Steffie för att grilla, men blev inte att vi stannade så länge utan redan vid nio tog vi oss istället mot Deans pappa. Och fy satan vad kallt det var! Eftersom vi båda hade suttit under ett täcke hemma hos Steffie så var det riktigt kallt när vi sedan gick mot bussen, trodde jag skulle dö och det har aldrig varit så skönt att komma in som det var igår. Vi stannade hemma hos Deans pappa till kl 12 sen åkte vi hem och tittade på film och hade det mysigt.

I dag vaknade vi vid 10 åt frukost och tittade på Robinson. Nu sitter jag här hemma och ska snart färga mammas hår. Ska inte göra något speciellt i dag utan bara ta det lungt. Är ganska trött efter igår.

Fredag

Dagen i dag har varit bra. Var först i skolan i dag och klippte herr hela dagen. Sedan efter skolan så åkte jag till Södervärn med Elli så åt vi glass medans vi väntade på hennes buss och jag väntade på att Dean skulle sluta jobba. Sen tog jag bussen hem till Dean och följde med honom och sola. Nu har jag precis kommit hem och har själv varit nere och solat och varit på ica och köpt godis :)

I morgon ska jag jobba :(
07.00 - 11.00 Får sluta en timme tidigare eftersom jag ska på dop. det är Deans brors lille Nicolai ska döpas. Sedan på kvällen ska vi hem till Steffie och grilla. Så det blir full rulle i morgon. Men det kommer bli kul. Nu ska jag ducha och sen lägga mig i min säng med godispåsen.

Torsdag och Namnsdag

Har inte alls hunnit skriva i dag har haft fullt upp!
I morse sms Amanda mig 3 minuter innan min klocka skulle ringa och skrev att hennes mamma kunde köra oss till skolan. Så jag ställde om min klocka och fick sova 20 minuter till! :D
Sedan väl i skolan satt vi bara och klippte och klistra hela morgonen. Så det var en härlig förmiddag.
Efter lunch hade vi svenska och började på ett nytt arbete. Sen efter skolan fick jag sitta kvar i en timme och vänta på att mitt utvecklingssamtal skulle börja kl halv 5. Efter det körde vi hem och åt.

Nu har jag precis kommit hem från dansen och är helt slut! I morgon är det fredag och det innebär frisör hela dagen och det det gillar jag! :)




Eftersom det är min namnsdag i dag så fick jag en present av mamma med dessa tre produkter i :D
En som tar bort sminket en som rengör på djupet och en scrub.


Trötter

Somnade en stund efter maten och nu kom jag precis upp från mormor och morfar. Fick klippa morfar igen för att han ville ha det kortare i nacken än vad jag hade gjort. Så nu blev det kort och han blev nöjd och glad. Är jätte sugen på glass men har ingen god hemma, bara vanlig vanilj och det är inte min favorit. :(


Hur lyckas man?

Egentligen borde jag inte få vistas vi en dator överhuvudtaget efter detta :(
Kom hem från skolan och så får jag ett samtal från en irriterad Dean som undrar vad jag har gjort med hans dator.
Jag, hur förvirrad och rädd som helst svara bara ''ingenting''? Och fattar absolut inte vad han menar eftersom jag i morse endast startade datorn gick in här på bloggen och skrev och ABSOLUT INGENTING ANNAT! och sen stängde jag av datorn som vanligt på STÄNG AV.
Men nu är tydligen ALLA hans MSN kontakter BORTA från hans msn? Hur gick det till? Jag fattar ingenting eftersom jag bara var inne på datorn precis som jag brukar. Om det nu är jag som klantat till det så vet jag inte hur.

Men i alla fall så har jag haft den jobbigaste dagen på länge i skolan i dag och skulle verkligen behöva någonting annat än detta problemet när jag kom hem.
Har haft engelska hela dagen, ett prov och en redovisning. Känns som min hjärna är helt tom nu och bara vill sova. Men provet gick väl sådär men redovisningen gick faktiskt riktigt bra och jag är nöjd!
Nu har jag precis ätit middag och ska lägga mig i sängen och vila en stund.
 


Onsdag

Nu har jag precis fixat mig klart. Det blev ett snabbt beslut igår och så helt plötsligt satt jag i bilen på väg hem till Dean. Så har sovit här i natt, mysiiigt! Nu ska jag snart gå till bussen, om exakt 4 minuter så jag har lite brottom. Engelska hela dagen i dag..BLÖÖÖ!

HA EN BRA DAG!

Vill ha



Inpackning med dofter av melon och jordgubb




Bodyscrub med doft av sockervadd och bad olja som luktar kokos




Ballerinaskor från indiska. Samma sko och mönster fast i en ljusare färg.
Klackar från H&M.

Multi treat

Jag tror jag håller på att dö! Har suttit med engelskan nu i 2 ½ timme och känner inte att jag lärt mig någonting! :O
Grammatik är ingenting som vill sätta sig i mitt huvud. Det kommer antagligen gå väldigt dåligt i morgon. Men i morgon har vi engelska hela dagen, 5 timmar. Så under eftermiddagen ska jag även redovisa och den kan jag riktigt bra nu så får tänka på att den kommer gå bra i alla fall.

Tog en paus för en stund sedan och la mig i ett bad och nu sitter jag i morgonrock och blött hår. Har börjat använda produkten som ska minska fettigt hår och det var andra gången i dag som jag använde den, hoppas verkligen på ett bra resultat i slutet. Evy som jag fick den av använder den och tvättar håret endast en gång i veckan, hur skönt hade inte det varit? Men jag är mest rädd att jag kommer känna mig ofräsch och tvätta det ändå och förstöra allting. Men jag får se!



Funkar den eller inte?

Tisdag

HELT UNDERBART VÄDER!

Första skoldagen avklara efter lovet, SKÖNT!
Hade i för sig bara matte i dag och slutade redan 11.20. Men skulle egentligen gått på teater på eftermiddagen med vår No lärare men så var den ena skådespelaren sjuk så vi ska gå på den nästa tisdag istället.
Åkte hem till min älskling och träffade honom en stund men nu är jag hemma.
Ska plugga till provet i morgon och sen ska jag sola.

Är jätte trött har knappt sovit på hela natten, det har varit så varmt i mitt rum och jag låg bara och räknade timmarna tills jag skulle gå upp varje gång jag vaknade, då är det också ännu svårare att sova.

Måndag kväll

Efter att jag pluggat klart i dag bestämde jag och Jovana oss för att åka någonstans och sätta oss i solen och äta glass. Först tänkte vi Limhamn men sen var vi inte säkra på att Cellos hade öppet så vi åkte till stan istället. När väl var där blev jag jätte sugen på Mcflurry så vi köpte det och satte oss sedan vid kanalen och njöt av glassen och den varma solen. Sen när jag kom hem gick jag direkt hem till mormor och morfar för att grilla, jätte gott blev det och nu är jag super mätt!
Ska strax gå och tvätta av mig sminket och lägga mig i min sängen och titta på Harry Potter som visas på 3an klockan nio. Och istället för att äta godis ska jag äta annanas, mumsigt!



Myser i solen vid kanalen.

Ångest

Sitter hela tiden och tänker på att jag ska upp tidigt i morgon och tillbaka till verkligheten, SKOLAN!. Skulle helst vilja ha en veckas lov till!
Men så skönt det hade varit om man hade fått slippa alla läxor och allt pluggande. För i skolan gillar jag att vara med min underbara klass och de roliga frisörlektionerna. Men läxorna och proven förstör allt. Tänk om man bara hade kunnat gå i skolan halv nio till halv fyra och sedan vara ledig, det hade varit SÅ mycket skönare. Jag har i alla fall pluggat lite till grammatikprovet nu så det känns bra men har ändå ett helt häfte kvar med tränings uppgifter :(


Måndag

Vaknade vid 11 och nu har jag ätit frukost. Sitter och väljer mellan att gå tillbaka till sängen och titta på film eller börja plugga. Jag borde egentligen plugga men vill se på bröderna lejonhjärta som går på tv nu.

Kvällen igår var mysig. Vi satt i mitt kök, pratade, åt grönsaker och dippa och bara tog det lugnt Kommer nog nån bild sen för Amanda tog några foton men jag vet inte fall dem blev så bra.

Nu har jag bestämt mig jag ska ta mitt påskägg och lägga mig i sängen och titta på tv. Pluggandet får vänta nån timme.

Söndag

Nu har jag precis badat och målat naglarna. Har också hunnit med att äta middag. Det känns som att det bara blir varmare och varmare för varje dag som går. Jag längtar verkligen till sommaren och sommarlovet nu!
Har redan börjat få lite ångest för att skolan börjar igen på tisdag. Har ju inte varit i skolan på 3 veckor nu och det har varit SÅÅÅ skönt att slippa alla läxor och prov. Men sen nu när vi kommer tillbaka börjar så smått de nationellaproven att närma sig. Tror till och med att vi ska ha muntligt nationella om 2 veckor, JAG FÅR PANIK!
Det blir inte en mjukstart i alla fall för nu veckan efter lovet ska vi ha ett stort grammatikprov i engelska och det är ju inte min starkaste sida kan jag tala om, men får hoppas på att det går bra.

Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum och sen kommer tjejerna :D

Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan jag skrev. Har inte haft tid att skriva men nu ska jag berätta!

Torsdag, städade jag hemma hos Dean och var sedan och fika med Jovana. På kvällen gjorde jag och Dean middag tillsammans och hade det mysigt.

Fredag, Klippte Morfar, va med Jovana och sedan åt jag påskmiddag med familjen.

Lördag, Var hemma hos Dean hela dagen sedan på kvällen var vi hemma hos hans pappa och åt.

I dag har jag inte gjort så mycket mer än att bara tagit det lungt. I kväll ska Rebecca, Amanda och Jovana komma hit så det blir en tjejkväll med massa pratande :D



Min och Deans goda sallad som vi gjorde i Torsdags




Tårtan som vi åt i Fredags, jag tyckte att den var jätte söt! :P


Sova!

Nu är jag hemma och sitter och äter godis :D
Fick tidigare i dag ett för tidigt påskägg, så det stod här och vänta nu när jag kom hem. Kvällen blev inte alls lyckad hade rent ut sagt SKIT TRÅKIGT och det var alldeles för mycket folk. Men berättar mer i morgon när jag vaknar för nu ska jag sova är jätte trött!

GOD NATT


Onsdag

Vaknade redan klockan nio i dag eftersom att Dean störar sig och ska ge igen och väcka mig nu när jag är ledig eftersom han tycker det är skit störigt när jag ringer och väcker honom på helgerna! I alla fall så gick jag upp och gjorde frukost. Sedan satt jag vid datorn hur länge som helst och sen gjorde jag våfflor med vaniljsås och jordgubbssylt :D
Efter det kom pappa så fixade vi med min moppe eftersom att jag ska sälja den. Först stod vi och tvättade den med svamp och vatten men sen kom pappa med en bra idé så vi körde till svågertorp och tvättade den med högtryckstvätt istället. Den blev mycket renare och vi behövde inte springa som dårar fram och tillbaka från tvättstugan här hemma. När vi var klara gick vi in på Bk och åt och sen körde pappa hem.

Nu har jag precis varit nere och solat och ska snart gå in i duschen för att sen ta mig hem till Jovana. Vi ska fixa oss tillsammans sen ska vi till Deep. Hoppas på en rolig kväll som det antagligen kommer bli eftersom jag och Jovana älskar att dansa :D

I morgon ska jag hem till Dean och städa hela lägenheten och diska :O Kommer vara helt slut sen på kvällen haha, först dansa hela kvällen i dag och sedan städa hela dagen i morgon!



Stan och Träning

Blev inte så mycket handlat i dag mer än två koftorfrån H&M, en vit och en svart. Har behövt koftor jätte länge men tycker det är så onödigt att lägga pengar på när man kan köpa någon fin klänning istället. Men nu har jag i alla fall en av varje så det är super bra. Sedan köpte Vicktoria och Steffi Ben & Jerry glass och jag var hungrig så jag köpte Chinabox. Vid halv sex började jag gå mot Kronprinsen och mötte mamma där. Så tränade vi i en timme och nu är jag hemma.

Har precis ätit kiwi och apelsin. Har blivit helt beroende av kiwi! Åt sju stycken på en dag för någon dag sedan men efter det mådde min mage inte alls bra så det ska jag inte göra om. Så nu äter jag max tre stycken per dag haha.
Det är helt sjukt vilket sockersug jag har men ska försöka att äta frukt istället för typ choklad, popcorn och godis. Men jag ska inte sluta äta det för det kan jag inte! Innan trodde jag att jag skulle klara av att sluta äta godis på vardagar och bara äta det på helgen men det går inte! Speciellt inte när man har en pojkvän som äter Choklad och onyttiga saker varje dag så det är ju klart man blir sugen då, eller hur? Men så länge jag är hemma kan jag äta frukt men när jag är hos Dean kan jag äta godis och choklad :D

Grillning

Bilderna från grillningen igår


VÅR

Nu ska jag berätta om igår, Måndag. Först var jag i stan med Amanda. Vi fikade på espressohouse, jätte gott! Sen gick vi runt i alla affärer och tittade. Efter det åkte jag till Willys och köpte korv och korvbröd och sedan åkte jag hem till Dean. Väntade på att han skulle komma hem ÖVER länge. När han väl var hemma gick vi ner i parken och grillade med bla. Mackan, Victoria, Steffi, Sten och några andra av Dean och deras kompisar. Sen orkade jag inte ta bussen hem så jag sov hos Dean. 


Idag skulle jag igentligen upp i stan och med Alexandra men tyvärr så är hon lite sjukis. Så jag sitter fortfarande i myskläder och tar det lungt. Men ska alldeles strax börja göra mig iordning för att åka in till Limhamn och möta upp Victoria när hon slutat jobba för att sen ta oss mot stan och möta Steffi och så blir det lite shopping. Efter shoppingen ska jag möta mamma på Kronprinsen och träna.

   

Hår!

Här kommer bilder på hårprodukterna jag fick från salongen jag var på.



Hårologis FOB shampoo, Jag fick först göra ett hårtest som visade mitt hårs styrka, sträckbredd och hårbottenstatus. Så efter att jag gjort testet kunde Evy se vad jag behövde lite extra av i mitt hår och blandade då ner det i shampoot. Det hon blandade ner var 3 olika vätskor som innehöll, panthenol, ginseng mandel och kokosnöt Lec NCA.
Det var faktiskt jätte kul att få se hur ens hår egentligen mår. Själv trodde jag att mitt hår var friskt och bra men det var helt tvärt om. Det hade nästan ingen styrka och var väldigt torrt.



Hårologis Multi treat, En produkt som man kan andvända om man måste tvätta sitt hår ofta för att det annars blir fettigt. Så när man duschar tar man den här i stället för shampoo för att vänja av håret att bli tvättat så ofta. Man bara stryker den över håret som man gör med balsam.



Nak´s glansdroppar, ger håret glans men man får vara försiktigt för om man tar för mycket blir det lätt fettigt. Det räcker att man tar 1 droppe så den är väldigt effektiv.

Tisdag

Nu när det är så härligt väder ute och man bara vill ut och göra roliga saker så glömmer man nästan helt bort datorn. Det är ganska skönt men det blir också att jag inte skriver så mycket.
Vaknade för en stund sedan och har precis duchat och ätit frukost. Inte lika fint väder i dag men i dag ska jag i alla fall till stan och sen ska jag träna.

bilder från igår


Marknadsbörsen och Entré

Jag slapp åka till Entré själv istället följde alla med mamma, Kalle, Sebbe och Lotta. Så först körde vi till marknadsbörsen och jag köpte lite saker och sedan till Entré och fikade och jag provade klänningen jag velat ha jätte länge, men tyvärr passade den inte. På ett sätt var det bra för jag behöver spara pengar men jag ville jätte gärna ha den. Efter att vi varit på Entré körde vi hem och köpte med oss Chinabox så nu är jag jätte mätt!



Hårinpackning, sminkborttagare och foundation


Söndag

Vaknade redan vid halv tio men låg kvar i sängen ett bra tag. Gick ner och köpte frukost och sedan gick jag till kronprinsen och mötte upp mamma. Så tränade vi och nu är jag hemma. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag göra mig i ordning och åka till Entré och köpa en klänning som jag jätte gärna vill ha.

I går

I går efter att jag och Victoria gjort oss i ordning tog vi bussen till kronprinsen och köpte mat på Burger king. När vi sen hade fått vår mat gick vi till Rönneholmsparken där vi mötte Dean, Mackan och Thimme. Sedan satt vi oss i solen och åt och pratade. Efter det gick vi till resturangen Bakfickan där dem visade Mff matchen. Så där satt vi i solen och hade det mysigt. Jag och Victoria var inte särskilt insatta i matchen utan satt mest och prata.
Efter matchen gick vi hem till Dean och bokade bio biljetter och det blev Watchman. Ville igentligen inte se den fast jag trodde att den skulle vara sämre än vad den var. Filmen var väldigt lång 2 tim och 47 min så jag tror jag att och somnade till rätt många gånger i slutet, film är ju som ett sömnpiller för mig. När filmen var slut cyklade Mackan och Victoria hem och jag och Dean gick hem. Vi var hemma lite efter 12 och eftersom jag varit uppe så tidigt på morgonen somnade jag nästan direkt när vi kom hem.

Fredag & Lördag

Orkade inte skriva igår, det var så fint väder så tog vara på det och sedan gick jag och la mig tidigt.
Men nu ska jag berätta. I går var sista dagen på salongen och det var faktist lite tråkigt lämna dem i går. Jag fick jätte bra saker som tack för hjälpen. Jag lägger upp ett inlägg senare i dag eller i kväll med bilder på sakerna och där jag berättar mer om vad jag fick. Efter att jag slutat åkte jag hem gick direkt upp och tvättade av mig sminket och gick ner och sola. När jag sedan kom upp igen hade mamma kommit hem och börjat med maten. Så jag hoppade in i duchen och fixade mig. Sedan kom Kalle, Sebastian och hans flickvän Lotta. Så åt vi och sen körde mamma mig hem till Dean. ¨

Sebastian och Lotta kom ner från Örebro i går och ska antagligen stanna hela lovet.

I dag gick jag upp vid sex och tog bussen till jobbet. Har faktist haft ritkgit roligt på jobbet i dag och tiden gick ganska snabbt. Nu sitter jag hemma hos Mackan och Victoria. Nu ska jag och Victoria fixa oss sen ska vi ta bussen och möta upp Dean och Mackan.

bilder från i dag

 

Torsdag

Vaknade hemma hos min älskling i morse. Gick upp fixade mig och åt frukost och tog sedan bussen. Har varit ganska roligt i dag på praktiken och i morgon är sista dagen. På ett sätt ska det bli skönt men kommer samtidigt sakna det. För man har fått in små rutiner som man gör varje förmiddag när man kommer och varje eftermiddag innan man går.

Efter att jag slutat  i dag mötte jag upp Dean på Entré och vi gick och tittade i alla affärer. Jag köpte ett paket strumpor som är väldigt behövligt för samtidigt som jag städade i går rensdade jag också min strumplåda. Jag köpte också lite underkläder.
Jag älskar verkligen att våren har börjat visa sig! Man blir mycket piggare och gladare så fort solen skiner.  Så eftersom det var så härligt väder bestämde vi oss för att njuta av det istället för att sätta oss på en buss så vi gick hela vägen hem, för er som inte vet så är det från Värnhemstorget till Kronprinsen och en liten bit till. Helt underbart solen värmde jätte skönt och vi bara gick och pratade hela vägen men nu är jag jätte trött i fötterna.

I  dag är det den andra april och jag och min älskling har sju månaders dag i dag :D

Träning

Mamma kom hem redan klockan 2 i dag så då åkte vi direkt iväg och träna. Det var faktist ganska roligt men nu är jag helt slut och gissa om jag kommer ha träningsvärk i morgon haha!


Onsdag

Nu är mitt rum så rent som det bara kan bli och det är riktigt skönt! Vill jätte gärna gå ner och sola. Men jag och mamma ska för första gången åka och träna i kväll, ÄTLIGEN! Så det är bäst att vänta tills i kväll när jag kommer hem igen.

Trodde att städningen skulle ta hela dagen, men nu är jag redan klar och har ingenaning om vad jag ska hitta på. Igentligen är det dö tråkigt att var ledig så här mitt i veckan, för oftast är ju ingen annan ledig och kan hitta på något.

Patade precis med Jovana och hon hade precis slutat men skulle hem och plugga :(
Funderar på om jag också skull plugga lite. Har inte så mycket att plugga och tänkte därför ta en paus från det under APU veckorna men eftersom jag ändå inte har något speciellt för mig så kan jag ju börja lite smått.


1 April

Vaknade för en stund sedan av att jag fick sms från Dean. Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp och gjorde mannagryns gröt och nu sitter jag här mätt och det känns nästan som om jag skulle kunna sova ett par timmar till. Men det får jag inte för jag ska verkligen storstäda i dag! Säger hela tiden '' Nej men i dag ska jag städa'', '' I dag är jag på humör för att städa och det behövs verkligen '' och sen blir det aldrig av men i dag ska jag göra det punkt slut!

Det är första april i dag, hoppas på att ingen lurar mig, för om det är någonting roligt så blir jag alltid så besviken sedan. :P

RSS 2.0