Torsdag

Då var det redan torsdag! Känns som om att den här veckan bara har rusat iväg.
Är ledig i dag, vaknade redan vid nio och åt frukost med mamma. Sedan tittade vi på den nya Wallander filmen som vi aldrig hann se igår.
Så himla kul för en tjej i min klass är med i filmen eller rättare sagt hela hennes kör är med i filmen och man ser henne vid många tillfällen fast hon inte har några repliker. :D

Får se vad jag ska hitta på resten av dagen men blir antagligen inget speciellt. Behöver plugga också men det är sååå tråkigt!


Onsdag

I dag har varit en SJUUUKT jobbig dag i skolan. Var för ett tag sedan sjuk och just den dagen gick vi igenom spiralpermanent. Så i dag bad jag Amanda att visa mig och vi båda började rulla. Först var jag helt förvirrad för man ska rulla spolarna på andra hållet än vad man gör med en klassisk permanent. Men till slut gick det hur bra som helst och det var faktiskt riktigt roligt.
När jag sedan var klar ca. 5 timmar senare med en timmes lunch tyckte jag inte att det var lika roligt, TRO MIG!
Det som gör att det tar så lång tid är att man oftast gör det på långa hår. Det håret vi rullade på i dag var ungefär lika långt som mitt hår är, för er som vet. :)
Jag har ingen bild på resultatet men kommer nog lägga upp en bild senare.
Det blev jätte fina lockar men tyvärr är det väldigt dyrt att göra på en salong och precis som en vanlig permanent sliter det enormt mycket på håret.



Nu ska jag gosa ner mig i soffan med något gott och titta på film med mamma. :D

Tisdag

Nu är jag tillbaka igen! :D
Har haft en toppen dag i skolan med ett projekt som vi startade upp förra veckan. På John Bauer har frisör tvåorna varje år en visning och detta året är det vår tur. :D
Så hela dagen i dag har vi planerat och fixat och trixat med det. Det kommer bli så himla kul!

Något som har hänt sedan sist är att jag och Dean har bokat resa. Det blir till Grekland i år också. Vi ska bo på ön Skiathos, en riktig paradis ö. :P
Tyvärr kunde man inte kopiera bilderna från hemsidan.
Men grannön, som vi helt klart ska besöka är ön där dem spelade in de flesta scenerna till mamma mia filmen så ni kan själva tänka er hur härligt det kommer vara. :)


Tisdag

HEJ :D
Haha det här med att blogga har verkligen inte gått så bra för mig de senaste månaderna!
Jag har lixom ingen lust men när jag har tråkigt så blir det roligt. :P
Sist jag skrev hade det precis varit julafton. Även nyårsafton blev en trevlig kväll.
Nu är det bara få dagar kvar av jullovet och jag har panik.
Vill vara mer ledig, lovet har gått alldelses för snabbt.

RSS 2.0