Måndag

Sorry för dålig uppdatering! Men jag har knappt varit hemma, har sovit hemma hos Dean hela helgen och nu är jag hemma hos pappa. Har övningskört hela vägen från Bunkeflostrand till Veberöd! Är verkligen stolt över mig själv, körde både motorväg, landsväg och skogsväg..eller vad man ska kalla det haha!
På onsdag är jag hemma igen och då kommer det antagligen lite bilder från helgen och så.

Torsdag

I dag är jag ledig från skolan, kommer ju vara det varannan torsdag från och med nu. :D
Har precis kommit hem efter att ha varit med mamma på Burlöv center och Sko punkten.
Nu kom precis mormor och vi ska äta kycklingsallad. Visar vad jag köpt och skriver mer sen!


Onsdag

Hade ingen lust och ork att uppdatera i går och inte heller något speciellt att skriva.

Åkte hem till Dean på kvällen igår och sov där. Men fick tillbringa natten själv i sängen eftersom Dean har kommit in i en period där han har fått för sig att han kommer upp lättare på morgonen om han sover på soffan? Jag förstår inte det riktigt eftersom det är mycket skönare och mysigare och somna i sängen. Hoppas att han snart vänjer sig av med det så jag slipper sova ensam för annars kan jag ju lika bra sova hemma i min egen säng själv ju. :P

I alla fall så har vi haft frisör hela dagen och det är så roligt! Vi började på förmiddagen med att mest sitta och snacka och gå igenom olika saker. Sen på eftermiddagen tränade vi på att färga utväxt, göra folie slingor och föna.

Nu är jag dötts trött och vill bara sova!

I kväll är det säsongs avslutningen av The bachelorette och då ska jag sitta klistrad framför tvn. (y)
Men tyvärr vet jag redan vem hon kommer välja :(



Hon är så snygg!!!!!!!!


Måndag kväll

Det blev att jag övningskörde ändå!
Först mjukstartade vi lite på Ollebo eftersom det var ett tag sedan jag körde. Men det gick hur bra som helst och blev snabbt tråkigt. Så efter ett tag övertalade jag mamma att jag skulle få köra på vägen genom Vintrie mot Klagshamn/Tygelsjö. Först ångrade jag mig lite att jag övertalat henne för vägarna var SKIT smala och det kändes som bilarna som körde mot mig skulle köra mig i sidan. Men efter ett tag vande jag mig och det gick faktiskt riktigt bra till slut.

Nu har jag precis ätit en rödbetssallads och köttbullebaguette, mycket gott!

I morgon är det skola igen, på förmiddagen Kultur och stilhistoria. Och på eftermiddagen frisör!
Sen efter skola ska jag träffa Jovana, får se vad vi hittar på.



Saknar min lilla Jovanis! Har inte sätts eller pratat på flera dagar nu, men i morgon! :D

Måndag

Då var den första skoldagen avklarad!
Matte B verkar vara jätte svårt och jobbigt men jag ska försöka att inte tänka på det så mycket och istället övertala mig själv att jag faktisk kommer klara det!
På eftermiddagen hade vi då PmF vilket betyder, praktisk marknadsföring Kursen verkar vara helt okej och i dag fick vi börja med att gå till en butik och ställa några frågor om deras marknadsföring och reklam och efter det fick vi åka hem. Så var redan hemma vid halv tre vilket var jätte skönt!¨
Nu sitter jag och är lite rastlös och funderar på vad jag ska hitta på.
Skulle behöva övningsköra men kanske är lite för trött för det, men jag får se! :D

Söndag

I går morse var det segt ska jag tala om! Åkte till jobbet vid kvart i sju och när jag skulle gå på bussen såg jag Ellen sitta lite längre bak, snacka om att jag blev glad!
Innan jobbade vi alltid tillsammans och det var så kul för vi hade alltid så mycket att snacka om och tiden gick så mycket snabbare. Men sedan fyllde hon 18 och sitter nu mest i kassan och jag har fått jobba själv på golvet.
Men nu när sommaren är slut så jobbar hon varannan lördag med mig igen! :D

Efter jobbet åkte jag hem och somnade som en stock och vaknade inte igen fråns lite över tre. Sen skulle mamma och Kalle iväg så jag lagade middag till mig själv och cyklade där efter hem till Dean.
Sen blev det en mysig kväll med godis, chips och film. Föst såg vi filmen Män som hatar kvinnor och efter det hann vi precis se slutet av den gröna milen som visades på tv.



I dag har det inte hänt något speciellt, jag vaknade titta på tv och Dean lagade pannkakor till oss sen åkte jag hem.
Nu har jag precis badat efter att ha storstädat på mitt rum vilket verkligen behövdes.
I morgon är det skola och jag har på förmiddagen min först lektion i Matte B. Sedan på eftermiddagen har jag ingen aning om vad det är för ämne jag ska ha, Pmf står det på schemat? Men jag får väl se i morgon, kan ju alltid hoppas på att det är någonting roligt.

Fredag

Skolan gick riktigt bra i dag. Var där bara en timme och fick schema och lite information.
Schemat är väl helt okej, går halv nio till halv fyra varje dag precis som innan men är ledig varannan torsdag.

Efter skolan åkte jag direkt hem. Sedan vid fyra tog jag bussen hem till Dean så gjorde vi hemmalagade hamburgar, riktigt gott! Efter maten somnade vi båda två på soffan och vaknade inte fåns en och en halv timme senare.
Nu kom jag precis hem och ska lägga mig i sängen och äta melon och titta på sex and the city. Har redan sätt hela boxen en gång men för någon vecka sedan började jag om igen från avsnitt ett.
I morgon ska jag jobba och sen på kvällen blir det filmkväll med Dean med massor av godis, chips och dippa :D

Då var det dags

Då var det dags! Om en halvtimme sitter jag och Amanda på bussen på väg till skolan. Känner ingen som helst ångest utan jag tycker bara det ska blir roligt.

I kväll blir det väl att jag åker upp till Malmöfestivalen eller så stannar jag hemma. Ska jobba i morgon och upp klockan sex så behöver egentligen gå och lägga mig tidigt för att inte vara helt död och sova bort hela lördags eftermiddagen sen.


Torsdag

I dag har jag haft en hel dag med mamma. Vi var först i stan och gick runt på festivalen och tittade. Sedan gjorde vi några ärenden och där efter storhandlade vi.
När vi sedan kom hem igen kom Jovana hit en stund.
Nu ska jag strax äta sen blir det ett långt bad med hårinpackning och ansiktsmask något jag känner att jag verkligen behöver!

Jag har verkligen blivit dålig på det här med bloggandet! Och det värsta av allt är att jag nästan börjar varje inlägg med att beklaga mig över hur dålig jag är på att uppdatera.
Men i morgon börjar skolan och det är dags att komma in i de vanliga rutinerna igen. Så då kanske det blir lite bättre med bloggandet.
Att skolan börjar igen innebär inte bara tråkiga och dåliga saker utan också att jag får träffa min underbara klass igen och våra super gulliga frisörlärare!
Det jag ser fram emot alldra mest är praktiken som vi kommer ha mer av nu i tvåan och så klart resan som jag ska åka på tillsammans med skolan till Singapore!


Något jag inte skrivit om i bloggen är Malmöfestivalen! :D
Bilderna är från när vi tittade på NRJ in the park igår.

Måndag

I lördags kväll var jag på Jovanas pojkväns födelsedags fest och hade jätte trevligt!
Sen på natten åkte jag hem till min älskling och sov. Degade sedan hela dagen i går hemma i hans soffa och tittade på Marley and me. Sjukt hur mycket man kan gråta till den filmen!
På kvällen tog vi oss en promenad upp till stan hem till hans pappa för att hämta en cykel och eftersom vi ändå var i stan så blev det att vi åt langos. Synd bara att Langosen inte var särskilt god.
När vi sen kom hem igen blev det att vi tittade på en film till och sen somnade jag.

I dag har jag inte gjort någonting speciellt. Vädret är bara så deprimerande och det får en att tänka på hösten! Vill verkligen inte att det ska bli höst och vinter det är så himla TRÅKIGT!
På tal om hösten är det en hel del som börjar skolan i dag.
Fast om man går på John Bauer gymnasiet som jag gör så har man turen att inte börja skolan fråns på fredag ;)

Lördag

Dagen började med att jag åkte iväg en runda med mamma och Kalle. Först till fyndbörsen och sedan hem till Kalles mamma Astrid för att klippa henne. Till sist åkte vi till djuraffären, jag har inte hunnit att skriva i bloggen att jag igår fick ett litet mini akvarium och att mamma och Kalle köpt ett stort akvarium som vi ska ha i vardagsrummet. Så i dag var vi och köpte min lilla fisk :D
Inte så lätt att få ett bra foto
och på bilden ser han blå ut men egentligen är han lila och röd.



Fredag

Hade en jätte trevlig dag i går på Tivoli, laddar upp bilder senare i kväll!

I dga har jag inte gort så mycket mer än att legat i sängen/soffan.
Men nu har jag precis gjort mig i ordning och ska alldeles strax gå ner till bussen och möta upp Amanda. Så ska vi gå en runda på malmöfestivalen och äta något gott och även träffa Caitlin och Rebecca.

Torsdag

Nu ska jag alldeles strax cykla med till My för att sedan ta tåget till Köpenhamn och gå på Tivoli! :D


Onsdag

God morgon eller kanske god middag?
Vaknade ungefär för en halvtimme sedan, inte alls likt mig. Men det var skönt att få sova ut! :D

I dag skulle jag egentligen behöva åka till stan för att fixa en sak. Det är en present till någon så därför kan jag inte skriva vad det är för någonting. Får se om det blir så att jag åker lite senare eller om jag fixar det i helgen istället.

I morgon blir det tivoli i Danmark med My. Och karuseller är något av det roligaste jag vet så det kommer säkert bli en toppen dag!

Tisdag

Hallå Hallå!

Det känns som om att jag helt tappat bloggsuget helt men hoppas på att det snart kommer tillbaka.

Har precis suttit och pratat med pappa hur länge som helst i telefon. Pratade och tittade runt på skidresor. Så nu sitter jag här och är riktigt sugen på att åka!
Sommarlovet har inte ens hunnit ta slut än och jag vill åka skidor, haha!



Fredag

Vaknade och åkte direkt till Bo01 med Jovana, tog med oss frukost från Espresso House och satt sedan på bryggorna och pratade och åt. Åkte sedan där efter till Sibbarp och solade med mamma och Kalle.
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för att sedan gå på kalas.

Jag hoppas verkligen vädret håller i sig nu för det är super härligt! :D


Gränna

Mamma och Kalle kom hem för ungefär en timme sedan och med sig till mig hade dem polkagrisar och knäckklubbor från Gränna! :D


Torsdag

Igår var det helt underbart väder och jag var i västra hamnen några timmar med Jovana och solade. Sen stressade jag hem för att duscha och fixa mig för att lite senare ta mig hem till Dean.
Hemma hos Dean kom hans bror med familj på besök och åt.

I dag har jag inte gjort någonting alls. Skulle egentligen träffat Alexandra men stackaren har gått och blivit sjuk!
Så jag har suttit och solat lite på balkongen och läst.
Nu snart kommer mamma och Kalle hem efter att ha varit borta sedan i tisdags.
Får se vad jag ska hitta på i kväll men det blir antagligen att vara hemma och titta på den nya Wallander filmen med mamma och ha det mysigt!


Jag och lille Brian

Bio!

Nu är det dags för bio :D

Harry Potter och halvblods prinsen

Väntar

Att vänta på något eller någon är nog något av det värsta jag vet, speciellt när man är ensam! Tiden går så himla sakta och oftast har man inget att göra under tiden man väntar och blir därför jätte rastlös.

Medans jag nu väntar på att Jovana ska komma hem ska jag laga mat. Blir att jag får göra det själv i dag eftersom mamma och Kalle åkte upp till Örebro i morse för att fira Sebbes födelsedag.
Så GRATTIS till honom! :D

Till mat blir det kyckling, potatis och brunsås! Fast jag ljög lite när jag skrev att jag skulle laga den för jag ska faktiskt bara ta av locket på en matlåda och lägga över det på en tallrik och sedan värma det i mikrovågs ugnen som tur är! :P


Tisdag

Nu var det ettt tag sedan igen som jag uppdaterade!

Under tiden har det hänt massor med saker, jag har varit i Beddingestrand i mormor och morfars sommarstuga. Jag har varit på Bakken en hel dag och sedan har jag äntligen fått träffa Jovana igen efter 4 veckor. Men det bästa av allt är väl att Dean har flyttat till en ny lägenhet!
Har varit hos honom ända sedan i fredags och haft det mysigt! :D

I dag ska jag inte göra något speciellt fråns i kväll då jag och Jovana ska gå på bio och se Harry Potter!



Beddingestrand


Bakken

RSS 2.0