Nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR! :D


Tråkigt

JAG VILL INTE VARA SJUK! :(

Har inte gjort någonting på tre dagar nu mer än att bara tagit det lungt. Jag har förflyttat mig från min egen säng till Deans säng och därifrån till Deans soffa, mycket mer har jag inte gjort, och tittat på tv såklart. Tur för mig att de visar massor med bra filmer nu mellan jul och nyår så jag i alla fall har haft någonting bra att titta på :)
Det ända jag vill nu är att bli frisk och jag vill till stan och handla massor med kläder på REAN.
Om två dagar är det nyårsafton, så jag ska göra allt nu för att bli frisk tills dess, ska fortsätta med att bara ligga i min säng och drick te med honung. 


SJUK

Då sitter man här ont i halsen, förkyld och hostar. Ska igentligen inte klaga eftersom att jag har klarat mig undan alla sjukdomar hela hösten, men varför ska det komma just nu? Har ju lov och vill hitta på massa roliga saker inte ligga hemma i sängen!
I går blev det inte av att jag åkte upp till stan eftersom jag mådde dåligt men isället körde jag, mamma, Kalle och Sebbe till mobilia. Jag fick handlat en väst, två sjalar, ett par stövlar och massor med underkläder :)
Sedan på kvällen tog jag och Dean det bara lungt, vi hyrde film, Barnhemmet. Ritkigt läskig film för att inte vara en skräckfilm. I dag har jag nästan sovit hela dagen vaknade vid tolv gick ut med hunden och sen somnade jag igen och vaknade vid halv fyra. Jag verkligen hatar att vara sjuk man bara sover bort dagarna och får inget gjort!




Andreous Lindberg <3 Patricia Jonsson

Juldagen

Julafton i går, hade en trevlig kväll med familjen. Blev mycket julmat och många juklappar.
Tomte i år blev mormor som ansträngde sig väldigt mycket, tomtedräckt, käpp, skägg, kudde som mage och såklart en säck med julklappar :D
Ingen i vår familj är längre i den åldern så de tror på tomten men det är ändå en rolig sak, man får lixom den där julkänslan av att ha en tomte som delar ut julklapparna.

Som sagt hade jag en trevlig kväll i går och har även haft i dag. Kom jag precis hem varit på bio med mamma och Kalle. Vi såg The day the earth stood still, riktigt bra film faktist. Innan filmen var vi och åt middag på Jensens Bøffhus, Kycklinggillspet, pommesfrites och jensens favoritsås..hihi, älskar det.
Så även idag har jag haft en helkväll med familjen, mysigt, mysigt :D

I morgon ska jag till stan tidigt eftersom det är MELLANDAGS REA, det gillar vi :D<3

Nu ska jag gå ut och gå med lille Chino sen ska jag städa mitt rum IGEN! Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt så snabbt? Jag städade i går och i dag ser det nästan likadant ut förutom att det inte är dammigt..Men nu kissar snart Chino på sig.

Hej svej!<3

JULAFTON! <3


Har haft en mysig morgon med Dean, fick en parfym och en bodylotion.
Städade mitt rum och toalett, sen åkte han. Klockan halv tre kom mormor morfar, pappa och morbror Jimmy
och klockan tre blev det som vanligt Kalle anka, glögg och julgodis. Nu har vi ätit klart julmaten och morfar ska gå till våra grannar och vara jultomte. Sen blir det förhoppningsvis julklappar till oss också :)

GOD JUL♥


Lillejulafton

Vaknade hemma hos Dean, åkte hem och sedan till stallet.
Sen på kvällen kom Dean hit, tog det bara lungt och tittade på film eller ja..jag tittade på film och Dean sov :P

Rebecca sen Deep

Denna kväll började hemma hos Rebecca i min klass, nästan alla tjejer från klassen var där mycket trevligt :D
Efter att ha varit hos Rebecca några timmar tog sig alla till Deep. Hade en sjukt rolig kväll, måste göras om snart!
Jag älskar min klass, vi har blivit som en stor familj bara under de här få månaderna och det känns som att jag har kännt dem i hela mitt liv!
Sagofén<3

Bilderna från förfesten hemma hos Rebecca<3

  


Bilder från Söndag

Bilder hemma hos Rebbe innan Bussha och Hipp




'



   



4:e andvent

Dagen igår började med att jag vaknade tillsammans med Dean, morgonen var ganska seg och vi båda var trötta. Men sedan vid tolv tog vi bussen upp till stan. Dean köpte julklapp till sin bror och en lampa till sig själv, riktigt snygg faktist, och jag fick äntligen köpt en klänning till nyår! :D
Kvällen igår började hemma hos Rebbe i hennes nya lägenhet, sedan vid halv tio började vi ta oss mot buddha och hipp.
Mycket trevlig kväll förutom att jag fick gå hem rätt tidigt på grund ut av att jag knappt kunde stå på mitt vänstra ben. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mitt knä, men det gör i alla fall SATANS ONT!

Ikväll är det Deep med tjejerna från klassen som gäller, men får väl se hur det blir eftersom jag har ont men förhoppningsvis blir det bättre :)


JULLOV!

Skolavslutning igår, prisutdelning och fika. Vi fick även säga hej då till Annelie, vår frisörlärare, eftersom hon tyvärr ska sluta. Igår satt alla 1or 2or och 3or i samma klassrum när hon fick sin present och jag kunde nog inte se en ända som inte hade tårar i ögonen när hon berättade hur mycket hon kommer sakna oss och tackade så mycket för presenten.
Det kommer nog bli svårt för nästa lärare att ersätta hennes plats. :(



Idag ska jag till Burlövcenter med Dean :D


*

Skolan idag började med idrott, hade våra personliga tränare och jag kommer ha TRÄNINGSVÄRK i morgon :(
Efter skolan kom Tesssiiiii hem till mig. Vi åt och sen somnade vi till Sex and the city filmen :) 

Var ute med Chino för en stund sedan och följde samtidigt Therese till bussen.
Nu har jag precis pluggat färdigt och det ska bli riktigt skönt med lov! Få sova länge på mogonen och göra vad man vill på dagarna :D<3


Chino


 

Nu ska vi cykla hem till Jovana och sen till stallet


Ledig :D

I går kom lille Chino, som vi ska passa hela jullovet.
Han väckte mig i morse klockan nio och ville ut, så ingen sovmorgon för mig inte :(
Under morgonen har jag suttit och läst 6 kapitel i Across the barricades, boken vi läser på engelskan och myst med Chino. Men nu snart ska jag sätta mig och skriva en kort sammanfattning av varje kapitel och beskriva alla karaktärerna, inte det roligaste kanske, men jag är i alla fall ledig i dag och jag sitter mer än gärna här hemma och gör skolarbete i ca 2 timmar än att gå till skolan och vara där i 7 timmar. :)


Senare idag ska Jovana följa med mig till stallet och vi ska även ha Chino med oss. På fredag åker Jovana till Serbien och kommer inte hem fråns skolan börjar igen och jag kommer sakna henne super mycket :(




 

You are my best friend and I love you<3

Jordbävning

Vaknade i morse skit irriterad för att det lät som någon höll på att öpnna och stänga min sovrumsdörr flera gånger och inte försiktigt utan typ smällde igen den. Men så kom jag på att det kanske kunde vara fönstret  som stod öppet så det var tvärdrag. Så jag väckte Dean,

Patricia, skit arg : Hallå!!! stängde du inte fönstret igår
Dean : JO!
Patricia: Men vad var det som lät då ? :O
Dean: Ingenting! kan du ta min mobil ?
Patricia: Nej är du dum eller det var ju precis någon vid dörren
Dean: Men den ligger bredvid dig!

Men sen somnade vi om igen och vaknade som vanligt. Sen en halvtimme efter att Dean gått så skickar han ett sms och skriver att det varit jordbävning, jag trodde först inte på honom eftersom han alltid lurar mig med massa skit, men sen när jag kom till skolan förstod jag att det var sant. Alla pratade om hur deras hus skakade, att de hade vaknat och blivit livrädda. Alltså var det ingen som smällde med min dörr utan det var en jordbävning, sjukt läskigt när man tänker på det så här efteråt!

Nu sitter jag här hemma, har bara varit i skolan och gjort matte prov idag och nu är jag ledig tills på torsdag för att
båda våra lektioner i morgon är intällda så att vi istället kan sitta hemma i lung och ro och arbeta med våra projektarbeten. :D

Snart lov!

Hade jul mys i dag på frisör lektionen och sedan tvättade vi våra långhårsdockor. Vi slutade också tidigare idag, så när vi slutade åkte jag till stan för att handla julklappar. Det blev massor med julklappar och jag har nu nästan alla köpta och klara ! Riktigt skönt, slippa ha ångest för att inte ha handlat en ända julklapp tre dagar innan julafton, precis som förra året.
Och i natt ska Dean sova här, men just nu sitter jag här och han ligger i min säng och tittar på någon tråkig film :(


Vår gran som jag och mamma köpte och klädde igår hihi :D




Dansen

Bilder från dansen igår, reggaeton och Streetdance :D

  

:)

Sitter och har datorkunskap och Alexandra har precis hjälpt mig att fixa min blogg hihi :D<3
Nu sitter jag och letar fakta om frisörernas historia och det ska bli ett arbete på 10 sidor som ska vara klart efter jullovet! :O
Så nu vet ni vad jag kommer sysselsätta mig med unde lovet :(

Helgen har varit mycket händelserik och rolig !

♦       Fredag, L
ussevaka, fest hemma hos Rebbe mycket trevligt.

♦       Lördag,
Upp klockan 6 jobbade till 12 och sen på kvällen var det kalas med Andreous hans brorsdotter fyllde år.

♦      Söndag,
Vaknade tidigt hemma hos Andreous, åkte hem och sov vidare vaknade vid halv 12, fixade inför dansuppvisningen. Sen kom Jovana så tog vi bussen till Limhamn och kl 15.00 började uppvisningen och det gick super :D På kvällen klädde jag och mamma granen och lyssnade på julmusik<3



♥ Andreous Lindberg ♥


Torsdag

Somnade halv nio igår och vaknade klockan åtta idag, snacka om att ha fått sova ut :P

Dagen började med idrott på Bellevuestadion, Badminton och squach. Sen tog vi oss till skolan åt och mötte upp vår svensklärare. Sedan åkte vi till stadsbiblioteket på studiebesök.

Efter studiebesöket åkte jag direkt hem åt och sen körde mormor mig och Jovana till dansen. Var inte på bra humör idag precis men konstigt nog gick det bättre än det någonsin gjort idag (y) Vi hade '' mini '' uppvisning så vi var tre grupper som dansade och tittade på varandra, riktigt kul. Så på söndag gäller det 15.00 på Limhamns folketshus! :D

Never Leave Me <3

Blä blä..


Sitter och irriterar mig över att jag inte har tålamod och verkligen ingen lust till att rulla permenent eller träna på min tävlings frisyr i dag. Problemet är att jag igentligen måste eftersom tävlingen är i morgon!
Dockan står här bredvid mig och har fyra spolar i håret, men längre kom jag inte.



  
Och nu ska jag bada :D
Puss och Kram



MÅNDAG! :(

Vaknade klockan sju och jag är JÄTTE JÄTTE TRÖTT!
Har datorkunskap nu och har inget att göra, ska snart ha rast.
I eftermiddag har vi Frisörlektion och vi ska fortsätta att göra olika läggningstekniker, riktigt svårt och tråkigt.


Puss och Kram

Helgen!

Min fredag började med skola och prov och avslutades med Tivoli i Danmark med mamma
riktigt mysigt, vi åt god mat drack glögg och åkte massor med karuseller sen gick vi även och hälsade på alexandra :D

Somnade direkt när vi kom hem från Danmark sen igår lördag vaknade jag tidigt, upp och duscha och fixade mig sen åkte jag hem till Dean som var dödare än dödast och låg och sov halva dagen så medans han sov gick jag  till stan och tittade. Sen på kvällen kollade vi på Narnia och sov.. :)

Vaknade tidigt idag söndag också och åkte jag hem från Dean och nu ska jag snart göra mig i ordning och gå hem till Jovana, träna på dansen och sen kommer Amanda så ska vi åka till stan. :)





Puss och Kram

RSS 2.0