Helgen Måndag Tisdag

Har haft fullt upp och har inte hunnit att skriva. Har nästan inte suttit vid datorn överhuvudtaget på hela helgen.
Helgen bestod av jobb, Kalles 50 års fest och två mysiga dagar hemma hos pappa med Jovana. Kom hem igår från pappa. Åkte då direkt till Entré och sen Mobilia för att leta efter en klänning på H&M. Sen på kvällen åkte jag hem till Dean och sov sedan där.
Bilder från helgen lägger jag upp senare för jag har inte fått alla bilder av Jovana än och bilderna från Kalles 50 års fest är fortfarande kvar i kameran.

Har tjatat om länge nu att jag ska rensa bland mina kläder men det har aldrig blivit gjort eftersom andra saker hela tiden kommit ivägen. Men i dag är en perfekt dag för att jag jag ändå inte har något annat bestämt.

Fredag

Vaknade runt klockan tio i morse. Låg sen och mös lite med Pipen, Alex katt, han var jätte gosig. Men efter ett tag tröttnade hon och då gick jag upp och åt frukost och satt och pratade med pappa. Sedan vid ett körde pappa mig till bussen och jagv ar hemma i bunkeflostrand igen klockan halv tre. Nästan direkt när jag kom hem kom JOVANA,
Riktigt brun och fin! :D:D
Efter att ha suttit och prata en lång stund hoppade jag in i duchen och hon gick hem och bytade om. Sedan så tog vi oss in till stan och åt på Pizza Hut.
I morgon är det jobb som gäller! Ska upp lite över sex och jobbar till tolv som vanligt.

Här är bilder på pappas kök som jag skrev om igår.

Före                                                               Nu

Torsdag

Var framme i Veberöd vid klockan tre i dag. När jag kom hit låg jag och Nettan en bra stund och bara pratade sen började vi fixa med hennes hår. Jag gjorde folie slingor och toppade hennes hår. Det blev lite panik eftersom hon har väldigt tjockt och långt hår så det tog väldigt lång tid för mig och vissa slingor blev väldigt ljusa. Men det blev ett snyggt resultat i alla fall! :D

Efter att vi var klara åkte jag med pappa hem till Sövde. Har inte varit där sedan i februari så det var ett tag sedan. Köket hade blivit jätte fint och även badrummet, jag lägger upp bilder sen.
 Vi var inte där så länge utan pappa skulle bara sätt igång strömmen efter att dem hållit på med ledningarna i två dagar.

Nu sitter jag i soffan och tittar på CSI. Alex flickvän Fanny är också här, trevligt att träffa henne. Så snart ska vi spela spel och umgås. :D

Onsdag

Blev inte att jag åkte till pappa idag utan ska dit i morgon istället. Har inte gjort någonting speciellt i dag. Satt en liten stund på balkongen, men det var så himla varmt!
Nu på kvällen följde jag med mamma och tvättade bilen och sen nu har vi precis spelat Yatzi. :D
Under dagen i morgon ska jag ta bussen till Veberöd och göra blonda slingor i Nettans hår. Sen kommer pappa dit så ska vi grilla och umgås, kommer säkert bli mysigt och hoppas på att vädret är lika fint i morgon!

Tisdag

Sov hemma hos Dean i natt så i morse när jag vaknade tog jag bussen hem och gick sedan in på Ica och köpte frukost.
Vid tre cyklade jag till Sibbarp för att träffa Caitlin och nu har jag precis kommit hem.
Det är verkligen synd att det blåser för annars hade vädret varit perfekt! Och ännu mer blåste det nere vid havet så jag hade tur att Caitlin hade med sig en jätte stor filt så jag kunde ligga på den och sedan ha min handduk över mig för jag frös jätte mycket!




Snart ska jag äta middag sen ska jag storstäda på mitt rum och rensa i min garderob.

Måndag

Hade jätte svårt för att somna i natt så efter att ha legat och vridit och vänt mig fram och tillbaka i sängen så satte jag på Sex and the city. Film och tv är som sömnmedel för mig så jag hann nog bara se 2 avsnitt innan jag äntligen somnade.
Sen så klart ringde Dean och väckte mig redan lite över nio men sån tur var kunde jag somna om lika snabbt igen.
Nu har jag precis kommit hem. Helt underbart väder ute, ÄNTLIGEN! :D
Har varit i Limhamn och köpt mygga och kollat runt lite. Hälsade även på mamma på jobbet.
Ska nog gå ut och sätta mig på balkongen och sola lite sen när mamma och Kalle kommer hem ska vi åka någonstans och äta och sen till triangeln för mamma skulle köpa några kläder.

På onsdag åker jag antagligen ner till pappa och stannar där till fredag. Hoppas på fint väder så jag kan sola och bada i sjön.

Helgen!

Orkar inte berätta om midsommarafton just nu, plus att jag har glömt min kamera hos Dean så jag skriver när jag har bilderna! :D
Har varit hemma hos Dean hela helgen och haft det mysigt.
Igår var jag en snabb runda hemma hos Kalles mamma Astrid och klippte henne och fika.
I dag har jag och Dean suttit och spelat The Sims 3 hela förmiddagen!
Kommer i håg för några år sedan var jag helt galen i The Sims. Men nu har det blivit för avancerat och jag fattar ingenting! :(
Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax gå ner till mormor och morfar och äta middag. Sen får jag se vad som händer.

Åk inte!

Sitter just nu hemma hos Dean helt ensam. :(
Han lämnade mig för att åka till Ikea med sin bror och pappa. Under tiden han är på Ikea ska jag gå till Hemköp och köpa kött gräddfil och gräslök till i morgon.

Är faktiskt lite deppig, för i morgon åker min andra halv till Tunisien och lämnar mig!
Men sån tur är kommer hon hem igen nästa fredag och då ska vi träffas varje dag tills jag sedan åker den 5 juli. För när jag har åkt träffas vi inte igen  fråns i september. :O Eftersom när jag kommer hem igen den 13 juli har hon lämnat Sverige för att stanna i Serbien i tre veckor. Och när hon sen kommer hem innan skolan börjar hinner vi precis träffas några dagar sen den 25 augusti åker jag två veckor till Singapore! Typiskt att allting ska krocka så olägligt.
Jag kommer sakna att inte kunna ringa henne när jag vill och bara säga men du kan du inte komma hit ett tag? Eller bara prata i telefon i flera timmar. :D
Men förhoppningsvis går tiden snabbt eftersom vi båda antagligen kommer ha sjukt kul när vi ska resa!



Nej nu måste jag gå ner och handla! Sen när Dean kommer hem ska vi äta kycklingvingar och titta på film, myspys!

Torsdag

Dean ringde och väckte mig redan klockan halv tio. Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp och gjorde frukost och satt mig framför tvn. Nu ska jag bada sen får jag se om jag tar mig upp till stan. Det ser ut som om det ska börja regna när som helst och om det regnar så vill jag inte gå ut. :P


Sommarlov?

Fastän jag vet att man inte kan göra någonting åt det blir jag så fruktansvärt irriterad på vädret!
I morgon är det en vecka sedan skolavslutningen och solen har inte visats sig en ända hel dag?
Förra året i mitten av maj åkte vi till klagshamn och badade och solade på våra håltimmar och lunchraster. Nu är det midsommar på fredag och jag har inte badat en ända gång och här i Skåne har dem lovat regn både i morgon och på fredag, BLÖÖÖ!

Men till någonting helt annat nu. Har precis sätt klart på den nya Wallander filmen och den var faktiskt riktigt bra! Den slutade inte alls som man trodde att den skulle göra och det gillar jag.
I morgon ska jag sova ut efter att ha gått upp tidigt nu två dagar. Sen ska jag städa på mitt rum och antagligen upp till stan en snabbis.


Onsdag

Har jobbat nu två dagar 08.00 - 15.00.
I går kväll träffade jag Jovana en stund, vi pratade och tittade på Paris Hiltons tv program.
Hon visade mig även en jätte bra hemsida där man kan göra om bilder. Så jag satt hela kvällen igår och fixa och trixa och försökte lära mig olika saker.

Nu ska jag alldelses strax gå ner och sola. Sen när mamma slutar ska hon hyra med sig den nya Wallander filmen så ska vi titta på den.





Saknar min älskling :(

Helgen & Måndag

Har inte uppdaterat på hela helgen så här kommer en snabb sammanfattning!
I fredags kväll färgade mamma mitt hår så nu har jag nästan fått tillbaka min naturliga hårfärg och jag slipper att få utväxt!Sen tog jag mig ut i ösregnet hem till Dean. Vi tog det bara lugnt och tittade på en shopaholicers bekännelse. Tyckte inte filmen var så jätte bra men ändå helt okej. Sen på lördagen jobbade jag på förmiddagen och sen på kväll var jag och åt på restaurang med familjen för att fira mormor och morfars bröllopsdag.
Igår var det ju hyfsat fint väder så jag, Dean och Henke var på ribban och spelade minigolf, tyvärr så förlorade jag! :(
På kvällen cyklade jag och Dean hem till hans bror och grillade och sedan när vi kom hem igen mös vi och tittade på film, men som vanligt somnade jag och fick aldrig se slutet!

I dag vaknade jag redan klockan nio. Ringde och väckte stackars Jovana som inte hade somnat fråns klockan 4 på morgonen, haha. Men jag fick med henne att äta glass vid Sibbarp. Sen tog vi bussen till stan och åt lunch på Jensens.

I morgon ska jag jobba så ska alldeles strax gå och lägga mig och försöka somna.

Igår

Igår efter skolaslutningen satt jag hemma och väntade på mamma ett tag sen när hon kom hem åkte vi till Entré och åt och tittade lite i affärer. Fick ett linne av mamma sen köpte jag själv en klänning som var på REA och kostade bara 99 kr.
Efter vi varit på Entré körde mamma mig hem till Dean. När jag kom satt Dean och Dennis och tittade på Terminator 1. Gillar egentligen inte sånna filmer när dem hela tiden skjuter och dödar men den var hyfsat bra. efter att vi hade sätt ettan gick vi ner och köpte godis och fortsatte sedan med att titta på tvåan.


Sommarlov!

Skolavslutningen igår var jätte rolig. Först samlades vi alla frisör elever i salongen och fick våra betyg, åt jordgubbar och sjöng sommar låtar. Sen samlades hela skolan i matsalen och lärare på skolan sjöng och var jätte roliga!
Under tiden hände något väldigt roligt! Någonting som jag knappt hunnit berätta för någon innan så igår när jag berättade det så var många som stora frågetecken. :P

Så nu måste jag berätta allt från början för att ni ska förstå.

John Bauer håller på med ett internationellt projekt med en gymnasieskola i Singapore och i höstas var det elever därifrån som reste hit och besökte vår skola och bodde hemma hos några elever som går på skolan. Och nu efter sommarlovet är det vår skolas tur att åka och besöka dem.
Så nu i måndags fick vi reda på att det var två platser lediga till att få åka till Singapore och det ända vi behövde gör var att skriva ett brev om sig själv och varför just jag skulle få åka till Singapore.

Först var jag helt säker på att jag skulle skriva ett brev och skicka in. Men eftersom man hade så kort tid på sig ( två dagar) så tappade jag lusten. Men sen stöttade pappa mig och sa att jag skulle skriva och prova i alla fall.
Så jag skickade in ett brev om mig själv och i går under avslutningen kom min engelsk lärare Anna och tog ut mig i koridoren.

Anna - Patricia jag har läst ditt brev och du kommer få åka!
Jag - VA :O? :D:D:D:D:D
Anna - Ja grattis! Här är ett papper som dina föräldrar måste läsa och godkänna sen får du hålla dig uppdaterad genom att gå in på olika hemsidor och ta kontakt med eleverna i Singapore och förbereda dig för resan.
Jag - Ja okej, tack så jätte mycket!

SÅ JAG SKA ÅKA TILL SINGAPORE!!!!! :D:D:D
Jag har fortfarande inte fattade det för allt gick så snabbt!
Den 25 augusti, allså 4 dagar efter att skolan börjat igen ska jag åka!
Jag har själv inte fått så mycket information än så jag har inte så mycket att berätta!
Men jag vet i alla fall att jag kommer åka med 5 andra John Bauer elever och lärare från skolan.
Sedan när vi kommer dit ska vi bo hemma hos elever som går på skolan. Så under sommarlovet kommer jag behöva plugga engelska som bara den!
För när vi väl är där kommer jag inte kunna sticka in svenska ord när jag inte kommer på vad det heter på engelska som man kan göra på lektionerna i skolan.
Jag är så himla glad och hela dagen igår gick jag runt med ett stort leende på läpparna! :D
Och tack så mycket pappa för hjälpen och att du övertalade mig! :D



Det var en bra start på sommarlovet och nu är jag ledig i två månader. Tråkigt att så många ska resa bort och ännu tråkigare är vädret! Men snart ska jag själv också resa. Den 5 juli åker jag och Dean till Rhodos och då blir det förhoppningsvis mycket sol och bad och jag slipper regnet!
Tråkigt att vara i från klassen så länge eftersom jag inte i vanliga fall umgås med så många utanför skolan. Men man kan ju hoppas på att kanske träffa på varandra någon annanstans under sommaren!


En gammal bild på oss från början av ettan


Onsdag

Då var sista skoldagen avklarad och i morgon är det avslutning!
Gick upp kvart i åtta i morse packade i hop min saker och gick sedan hem till Amanda.
Hemma hos henne fixade vi oss och sen vid halv tio körde hennes pappa oss till skolan.
Vi hade 5-kamp mot tvåorna :

Potatis på sked
Hopprep
Irlänsk fylla
Hoppa i sopsäckar
Dragkamp

Tyvärr så vann tvåorna!
Men vår klass var finast utklädda :P













Rapappappa! :D

Blir helt sjuk glad av denna låten :P


Tisdag

Bestämde mig i morse för att stanna hemma från skolan och istället sova ut och försöka bli frisk. Resultatet av det blev att jag sovit 14 timmar i natt och är rejält utvilad, SKÖNT!
Men tyvärr har jag ju fortfarande min förbaskade förkylning! :(
I morgon är sista skoldagen för den här terminen. Det ska vi avsluta med att klä ut oss och ha 5-kamp mot 2:orna! Så i morgon kommer det antagligen komma många roliga bilder haha. :D

Måndag kväll

Efter förra inlägget la jag mig i sängen och somnade som en stock,  något jag verkligen behövde!
Vaknade vid halv fyra av att Dean ringde mig och ville att jag skulle komma hem till honom. Så jag piggnade till snabbt och tog bussen hem till honom. Vi lagade mat eller ja...han lagade mat och jag höll honom sällskap. Sen kom Henke och höll oss sällskap när vi åt. När han hade gått hade jag och Dean det mysig poppade popcorn och pratade. :D

Nu är jag hemma och min klänning från H&M har kommit och jag älskar den!



Patricia & Andreous
Bättre än så kan det inte bli! :D
JAG ÄLSKAR DIG ♥

Måndag

Började inte fråns halv tio i dag så det blev en timmes sovmorgon!
Hade naturkunskap och betygs snack och sen lekte vi lekar.
Nu har jag precis kommit hem. Min förkylning har inte blivit ett dugg bättre så jag ska lägga mig i sängen och titta på någon film och försöka sova.

Nu har jag fått några bilder av Caitlin från hennes fest men hoppas på att få fler i kväll. :D







En lyckad och jätte trevlig kväll! :D

Söndag

Kvällen hemma hos Caitlin igår var verkligen lyckad och jag hade jätte roligt!
Åt god mat, dansade och hade kul! :D
Något som också var roligt var att jag träffade My, evigheter sedan vi träffades!
Något som var mindre bra var att jag redan när jag kom dit var jätte fökyld och sen under kvällen sjöng vi och skrek hur mycket som helst så när jag kom hem till Dean kunde jag knappt få fram ett ända ljud så hes jag var och jag mådde jätte dåligt.

Men i dag när jag vaknade mådde jag lite bättre. Sen under dagen tittade vi på Fucking Åmål och åt Bk mat.
Haha har tjatat på Dean jätte länge om den filmen eftersom jag aldrig sätt den innan. Jag tyckte inte den var speciellt bra men det kan ju också vara för att den är väldigt gammal nu.

Veckan som jag har framför mig kommer blir riktigt härlig. Börjar sent varje dag och kommer antagligen inte ha en ända seriös lektion. Sen på torsdag är det skolavslutning!!!! :D:D
Sommarlov, sola, bada, resa med min älskling, vara med vännerna och mycket mer! :D
Tyvärr kommer jag antagligen inte få tillbringa så mycket tid i sommar med Jovana eftersom hon först ska iväg en vecka och sen när hon kommer hem är jag på Rhodos och sen när jag kommer hem åker hon till Serbien och stannar där resten av sommarlovet. :(
Men de dagarna vi båda är i Sverige ska vi träffas och ha roligt! :D

Bilderna från Caitlins fest kommer senare när hon lagt in dem :D

Lördag

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt mådde inte alls bra, snuvig och huvudvärk.

Var uppe redan klockan 6 i dag för att jobba. Sen när jag kom hem mös jag med Dean och sen gjorde vi krumelurer. För er som inte vet vad krumelurer är för någonting så är det nästan som pannkakor fast små och mycket tjockare, mumsigt!
Sen efter det tog vi det bara lugnt och vilade upp mig för att må lite bättre.
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Ska hem till Caitlin på tjejmiddag och sen ska hon han fest. Ska fira hennes 18 års dag. Lite sent eftersom hon fyllde år i Mars men tiden har tydligen inte räckt till så det fick bli nu istället! :D
Hoppas på en jätte rolig kväll!

Rhodos!

Om exakt en månad vi denna tiden befinner jag mig i en solstol vid poolen på Rhodos :D

UNDERBART!!




Burlöv center

Igår när mamma kom hem åkte vi till Burlöv center ochköpte kläder och fikade, jätte mysigt! :D
Letade som en galning efter en klänning till skolavslutningen och jag hittade några stycken men som alltid var det bara stora storlekar kvar. Men detta fick jag med mig hem.



Dålig bild på kjolen! Färgerna ser helt annorlunda ut än vad dem gör i verkligheten.




Fredag morgon

God morgon!
Sov hos Dean i natt. Känns som om att jag inte sovit på hela natten. Min näsa har runnit och jag har haft en fruktasvärd huvudvärk och sen ovanpå alltihopa sov jag ju bredvid Dean som hade panik för att han hostade hela tiden!
Så det slutade med att jag gick och la mig i soffan haha. :D
Vaknade vid lite över sex av att Dean kom och la sig hos mig i soffan. Sen gick vi båda upp för han skulle till jobbet och eftersom jag ändå var vaken tog jag bussen hem.
Så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig och försöka sova några timmar till.
Måste verkligen bli frisk!

Torsdag

I dag är jag ledig och GRATTIS till alla på John Bauer som tar studenten i dag! :D

Vaknade och var helt täppt i näsan! Jag hatar att vara förkyld jag känner mig helt ofräsch när man hela tiden snörvlar och snyter sig. :(

Men i alla fall nu ska jag berätta om går dagen På morgonen hade vi english breakfast med vår engelsk lärare Anna.



Alla våra goda scones, mackor och kakor. Det var verkligen jättegott men fy vad jag mådde illa efteråt haha!
På eftermiddagen hade vi frisör och städade i förrådet, rensade klämmor, satte alla dockor i nummer ordning osv.
Sen fick vi sluta redan klockan två. Då åkte jag, Amanda och Linn in till stan för att se om vi hittade något att ha på oss till avslutningen. Men konstigt nog hittade ingen av oss någonting.
När jag sen kom hem tillbringade jag nästan hela kvällen i sängen eftersom jag inte mådde så bra!

Nu ska jag gå och äta frukost och vänta på att mamma ska komma hem. För när hon kommer hem ska vi köra till Burlöv center. :D

Onsdag kväll

Har gått och blivit sjuk så ska lägga mig i sängen och titta på en film nu. Är ledig i morgon och på fredag så det är skönt! Vill verkligen inte missa de sista dagarna i skolan nu så hoppas på att bli frisk så snabbt som möjligt.

Onsdag

Riktigt dålig morgon!
Har ont i hela kroppen och vill bara lägga mig i sängen igen. Min granne tog studenten igår och dem höll på att skrika och spela musik ända till klockan ett och jag brukar i vanliga fall somna tio. Men är det student så är det, men jag ger igen sen när det är min tur haha :P
Skolan i dag kommer antagligen vara lugn och skön. På förmiddagen ska vi ha english breakfast och jag ska bidra med scones som jag bakade igår. Sen ska även vissa ha bakat goda kakor och baguetter.


Klänning

Äntligen!
Vet inte hur länge jag har velat ha den här klänningen. Har varit i nästan alla H&M butiker men ingen har haft storlek 34 och inte heller på internet. Men i dag när jag var inne och tittade hade dem den i storlek 34 och jag klickade hem den direkt! Så om två veckor ligger den på posten till mig :D:D


Tisdag

Härlig dag i dag. Vaknade hemma hos Dean lite innan halv åtta. Gick upp och klädde på mig och tog sedan bussen till skolan. Hade en väldigt onödig mattelektion, men vi fick i alla fall reda på våra betyg och jag kommer få VG! :D:D:D
Eftersom matte aldrig varit mitt starkaste ämne förväntade jag mig bara ett G så det kom som en överraskning! :D
Efter att vi slutat redan klockan halv elva kom mamma och hämtade mig så körde vi till körskolan så jag fick gjort en synundersökning.
Nu är jag hemma och ska vila en stund.


Måndag

I dag är det måndag och det är SOMMAR! Har för första gången detta året linne och shorts på mig i skolan, underbart. :D
Har just nu en jätte onödig lektion. Vi gör absolut ingenting och skulle egentligen lika bra kunna gå hem.
I dag har jag inget planerat men tror att Jovana kommer hem till mig lite senare för min mamma ska hjälpa henne med en sak. Så det blir väl att vi umgås en stund samtidigt :D


RSS 2.0