Lördag

Sitter och tittar på Melodifestivalen.
Jag säger bara Torleifs, HAHAHA vad gör dem där igentligen?
Dem har fått bra betyg i tidningarna men jag hoppas verkligen inte dem går vidare.
Anna och Maria är de som varit bäst hitintills i dag tycker jag. Men nu ska jag och Dean gå och handla godis sedan hem igen och se klart på Melodifestivalen :D

I morgon skulle jag jätte gärna vilja åka till NovaLund och köpa ett par nya jens på VILA. Hittade dem på deras hemsida kostar bara 299 kr och skit snygga! Hoppas på att mamma kanske har lust i morgon eftermiddag för det tar så lång tid att ta sig dit utan bil. :)


Fredagen

I går efter skolan åkte jag direkt till Veberöd. Hade bra sällskap på bussen av Ellinor så jag slapp sitta själv i 40 min. Kom till Veberöd gick hem till Nettan, åt middag och sedan började jag klippa. Klippte tre stycken under kvällen, Nettan, Alex och deras granne. Efter det åkte jag och pappa hem till Sövde. Började kolla på en film men som vanligt somnar ju jag. Så jag gick och la mig lite över elva och somnade som en stock.

Vaknade i morse av att pappa väckte mig. Då hade Jimmy och Emelie kommit med bullar. Så det blev en god frukost och efter det hem till Bunkeflo igen. På vägen hem åkte jag och pappa in om Hornbach. Han köpte kakel till badrummet och lite andra småsaker.

Nu sitter jag här hemma i Bunkeflo igen och har precis badat. Försöker få tag på Dean men det värkar helt hopplöst. Antagligen sover han men man kan ju alltid hoppas på att han vaknar snart.

Torsdag

Nu sitter jag och har svenska. Vi har idag börjat läsa en bok, Bryta om heter den. Jag har läst ett kapitel och den verkar faktist bra.
Filmen i går var riktigt DÅLIG! Jag var sjukt nervös eftersom det var första gången jag såg en skräckfilm på bio. Den var läskig i början men sedan blev man mer avslappnad och man visste i förväg när det skulle komma något läskigt och därför blev man inte lika rädd. Handligen var inte heller den bästa det gick bara ut på att Jason (mördaren) skulle dyka upp och mörda överallt. Det som var mest obehagligt var alla olika sätt han mördade dem på.

I dag ska jag vara i skolan ända tills klockan halv 5. Vi ska fixa med vår tjejmodell, klippa och pova olika frisyrer.
Efter det ska jag snabba mig hem äta och sedan åka till dansen. Har inte dansat på två veckor nu så det ska bli kul.

Nu ska jag skriva lite om författren till boken och sedan ska jag fortsätta läsa.


Onsdag

Sitter hemma hos Dean och tittar på tv och han lagar mat.
Skolan i dag var seg. Hade först persoligatränare på morgonen och sedan engelska resten av dagen.
Tog bussen till Limhamn och åkte med mamma hem så slapp jag ta 4 till Bunkeflo. De tar en sån jäkla omväg upp över lernacken nu när de bygger om.
Åt och packade min väska när jag kom hem och åkte direkt hit.
Om ungefär en timme ska jag och Dean gå in till stan och träffa Leo och Sandra för att sedan gå på bio. Vi ska se fredagen den 13 så jag kommer väl vara livrädd i flera dagar framåt nu.

I morgon börjar jag inte fråns klockan nio så jag får lite sovmorgon och ännu lite sovmorgon eftersom jag i natt ska sova hemma hos min älskling.

Önska mig lycka till på bion! :O

Tisdag

Underbart med tisdag eftersom jag slutar redan 11.20. Åkte hem, lagade lunch och sen vilade jag lite. Sedan efter någon timme kom Jovana. Vi kollade på en jätte bra skräckfilm, kommer inte ihåg vad den heter men bra var den.
Efter att hon gått kom pappa och Jimmy. Så åt vi fasslagsbullar som mamma själv gjort, jätte goda!

Nu har jag precis stått och rullat permanent. Vår permanentrullnings period har börjat igen så nu ska vi rulla en permanent i veckan några månader frammåt. Man känner verkligen att man blir bättre och bättre när man rullar oftare och man blir även snabbare. Så nu är det inte så jobbigt som i början när man kunde stå här hemma i flera timmar och rulla.


Måndag!

Sitter och har frisör ska snart gå och äta lunch. Har rullat permanent nu på förmiddagen och nu håller vi på med JB kollektionen. Vill bara hem och sova är jätte trött och hungrig! Och det är winerkorv till lunch och jag hatar korv :(
Jag saknar min älskling jätte mycket! Har sovit tillsammans hela lovet och sen nu när man måste sova själv så blir det så ensamt. :(


Mitt rum

Några bilder på mitt rum som är nästan färdigt bara några små tavlor som fattas.
Bilderna är rätt dåliga eftersom de är tagna med mobilen.




på den sista bilden ser allting mycket rödare ut än vad det igentligen är


Söndags mys

Hann bara fixa lite på mitt rum innan i dag för sedan ringde Jovana. Vi åkte till stan och fikade. Jag verkligen älskar att fika, bara sitta och prata och dricka Chi te. Speciellt för att jag och Jovana alltid har så mycket att prata om och det roliga är att när vi dikuterar någonting så tycker vi oftast  alltid likadant och vi är jätte bra på att lösa varandras problem. Nu sitter jag och äter, Gorgonzola gryta med klyckling, svamp och ris, jätte gott!
När jag ätit klart ska jag fortsätta fixa på mitt rum.


Lördag & Söndag

Har inte skrivit så mycket dessa dagarna har haft fullt upp.

I går jobbade jag, kom hem såg på film med Dean och åt Ben & Jerry glass sen somnade jag. Sov till klockan fyra sen gjorde jag mig i ordning för att gå på restaurang. Efter maten hyrde vi film och köpte godis.


I dag vaknade jag tidigt på grund av att Deans mobil ringde. Trodde klockan var typ 12 men så var den bara halv 9. Så jag somnade om och vaknade sedan igen klockan halv 12.
Mamma och Kalle kom och hämtade mig så åkte vi och tittade på en lägenhet bakom Caroli. Den var jätte fin nyrenoverad och modern men lite liten, skulle aldrig få plats med alla mina saker i det lilla sovrummet som så fall skulle blivit mitt. Men vi tänker i alla fall inte flytta på ett bra tag.
Efter vi varit där och tittat körde vi till Willys och köpte massor med mat och nu sitter jag här. Har precis duschat, köpte en bodypeeling och ny duschtvål när vi handlade. Bodypeelingen luktade inte så jätte gott men man blev mjuk men duschtvålen luktade aprikos, supergott!

Hade tänkt fixa lite på mitt rum och få i ordning, alla möbler är flyttade men alla småsaker, tavlor och hyllor är inte på plats än. Så det finns en del jag kan göra. Ska även passa på att sortera lite bland mina saker nu när jag ända håller på.

I morgon är det skola igen. Hade gärna varit ledig några veckor till. Men man får tänka på att det är Påsklov om ungefär lite mer än en månad och de två veckorna precis innan Påsklovet ska vi ha APU (arbetsplatsförlagd utbildning) och det ska bli väldigt roligt.



 

Första gången jag åt Ben & Jerrys nu i helgen.
Har varit sugen på att testa det länge nu, men det är så himmla dyrt.
Men nu är det gjort och det var riktigt gott. :D



 


Jobb!

Sitter i min säng och väntar på att tiden ska gå. Ska snart gå ner och ta bussen till Willys :(
Är jätte trött känns som att jag inte sovit på hela natten, har vaknat fler gånger.
Men nu ska jag gå så att jag inte missar bussen.
JAG ÄR JÄTTE AVUNDSJUK PÅ ALLA ER SOM LIGGER OCH SOVER!

H&M

Nu precis öppnade jag yterdörren så låg där ett paket från H&M :D
Men vilken brevbärare är så dum och bara lägger paketet utanfär dörren?
Men i alla fall, det känns som att det ramlar in kläder från H&M en gång i månaden nu för tiden. Jag beställde en hel del kläder för ett tag sedan. Men såklart så kan dem inte skicka allt på en gång för att vissa saker inte har kommit än osv. För några vekcor sedan fick jag hem en midje kjol, en t-shirt och två fleesjackor en till mamma och en till mig. I dag kom min efterlängtade bikini och ett par byxor. Och det ända jag väntar på nu är att min andra bikini som jag beställt, som ska komma i mitten av Mars.



Såhär ser bikinin ut som kom i dag och det satt perfekt och jag blev jätte glad. :)
Byxorna som också kom i dag satt mindre bra och jag funderar på att skicka tillbaka dem.

Fredag Fredag Fredag

Sitter och äter frukost, mannagrynsgröt. Pratade precis med Alexandra och hon den pigga jäkeln är på väg till gymmet nu. Klockan halv tio på morgonen när det är lov :O HAHA

Jag vill också träna men jag tar aldrig mig tid att göra det och jag vill inte gå på gymmet det känns så tråkigt. Jag har ju min dans där vi tränar rätt hårt men det är bara vissa gånger. Har varit på mamma flera gånger och tjatat om vi kan börja träna men det blir aldrig av. Men ska börja tjata igen och denna gången ska det bli av! För jag vill verkligen träna.
I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att sen när mamma kommer hem från jobbet så ska vi hjälpas åt att flytta in mina möbler i det nymålade rummet :D Och antagligen kommer Dean att komma hit under dagen också♥


JAG LÄNGTAR! :D


Torsdag kväll

Kom precis upp från solariet och ska snart gå in i duschen. Efter det blir det nog bara tv tittande eller film. Är ganska trött efter att ha målat hela dagen. Vill att det ska bli fredag så fort som möjligt så jag kan flytta in mina möbler i det andra rummet. Helst skulle jag vilja göra det nu, men klockan är mycket och mamma är sjuk och jag kan inte precis bära in sakerna själv. Sedan tyckte pappa också att vi skulle vänta för att låta färgen torka in riktigt ordentligt innan vi började möblera, så jag får vänta tills i morgon.

På lördag är det jobb som gäller och jag har redan ångest, det är så jäkla tråkigt och det värsta är att jag måste börja så tidigt och hela fredagen blir förstörd. Nu är det inte så farligt eftersom jag har haft lov och sovmorgon hela veckan. Men efter en lång skolvecka är det inte det skönaste att sedan också på lördagen behöva gå upp tidigt och till och med ännu tidigare än på vardagarna. Men jag behöver pengarna och jag blir lika glad varje gång jag får lön :)


Målning

Nu är mälningen klart och i morgon ska vi börja flytta över mina saker :D

Såhär ser färgerna ut, men det är inte så bra ljus eftersom det blev mörkt ute innan vi var klara



Innan vi började var alla väggar babyblåa







Färdigt!



Torsdag

Är i full gång med att måla!
Just nu sitter jag och väntar på att väggarna ska torka så att vi kan börja måla fondväggen. Än så länge ser det riktigt fint ut, lite mörkare än vad jag trodde men det blir fiiint!
Bilder kommer senare i dag :)

FÄÄÄRG!

Nu sitter jag hemma hos Dean och har precis ätit.
Klippningen gick bra och direkt efter kom mamma och hämtade mig. Så körde vi till Limhamn och kollade på färg.
Det blev ingen tapet, det blir lika snyggt med färg tycker jag och det är lättare.
Så det belv kaffebrun till fondväggen och resten av rummet muskotnöt, som är lite ljusbrun men ändå inte för ljus. Tror det kan bli riktigt snyggt faktist :)

I morgon ska jag hem tidigt för pappa kommer och ska hjälpa till med målningen. Så i morgon har jag antagligen också bytat sovrum. Ska bli skönt att slippa ha fönstret ut mot gården, plus att jag slipper solen som lyser rakt in i mitt rum, från den går upp tills den går ner. Har redan börjat känna av hur varmt och innestängt det blir de senaste dagarna då solen visats sig. Och på sommrarna är det ännu värre, det är knappt så att man kan sova på nätterna. Men dum och envis som jag var ville jag ändå ha det rummet när vi flyttade in.
Men nu får jag både ett bättre och snyggare rum :D

Bytade precis kanal för att titta på semestersvenskar SÅ ÄR DET INGET! Utan det är istället GE-galan :(
Jag som ville se semestersvenskar!

Klippa

I dag vaknade jag tidigt för solen lyste rätt in och det blev jätte varmt. Så jag tog bussen från Dean redan klockan tio.
Nu ska jag snart gå ner och sola som jag har tjatat om i flera dagar men det kommer alltid någonting i vägen. Sen senare i dag ska jag klippa :) Jag ska klippa mammas kompis mamma. Sen ska jag och mamma åka och köpa färg, äntligen!


Trevlig dag

Dagen i går var trevlig men blev inte alls som planerat.
Jag var i stan och fikade med Caitlin och sedan gick vi runt i stan och kollade lite. 
Det finns så mycket jag vill köpa just nu! Men jag måste spara pengar. Men jag köpte i alla fall två doftljus och hållare till dem att ha på min toalett.
Efter jag varit i stan tog jag mig hem till Dean och diskade :(
Sen kom Leo och Dean och hämtade mig så körde vi till Bo01 och Dean övningskörde haha. Va lite nervös först men han körde faktiskt riktigt bra :)
Efter det åkte vi hem till Leo, kollade film och båda två somnade, så där satt jag själv och tittade på film. Sedan var det meningen att jag skulle åka hem, men i sista sekund ångrade jag mig och bestämde mig istället för att sova hemma hos Dean. Så vi gick från Leo till Mackan och Victoria och därefter åkte vi till deras bandy.
Klockan halv elva var vi hemma hos Dean och då var jag jätte trött. Så jag somnade nästan direkt.





Fika med Caitlin ♥


Tisdag

Kom hem till Dean för en stund sedan. Vaknade kl 8 i dag gick upp, gjorde mig iordning och tog sen bussen.
Nu ska jag snart börja gå in mot stan för att äta frukost fika och umgås med Caitlin :D

Senare i dag så har jag fått uppdraget att diska här hemma OCH JAG HATAR ATT DISKA!
Men eftersom jag inte är så jätte bra på att laga mat och speciellt inte när det är gas spis, är jätte rädd!
Så har jag inget att välja på. Men jag hade lätt lagat mat istället för att diska :P


Kallt!

Det är riktigt kallt sitter till och med på mitt rum och fryser!
Det blev ingen färg eller tapet i dag för mamma kom inte ifrån jobbet i tid.
Väntar på att hon ska komma hem nu så att vi kan äta middag och sen hade jag tänk gå och sola. Ligga i värmen och samtidigt bli brun, det kan inte bli bättre.

I morgon blir det ingen sovmorgon, ska upp klockan 8. Ta bussen till Erikslust, har läkartid kl kvart över 9.
Efter det ska jag ta mig till stan äta frukost och träffa Caitlin. Sen efter det ska jag träffa Alexandra och följa med henne och hämta någon lapp och sen antagligen umgås lite. Så i morgon har jag mycket att göra och det gillar jag! :D
Bättre än i dag då jag bara har legat på soffan och latat mig.

Första dagen på lovet

Ligger just nu i soffan och dricker varmakoppen och tittar på en Beck film.
Snön bara öser ner och allting är vitt. Det är bara synd att snön aldrig lägger sig utan nästan direkt blir slask.
När jag ser snön blir jag så sugen på att åka skidor.
Men det ända vi kan göra här nere är ju att åka pulka och kasta snöbollar :P
Efter att jag sätt klart Beck ska jag fixa i badrummet med mitt nya skåp. Sen efter att mamma slutat jobba i dag ska vi åka och köpa färg och tapet till datorummet som jag sedan ska flytta in i :D
Tror att det kommer bli beiga eller kaffe latte färgade väggar och sedan någon fin tapet som fondvägg eller om de inte har några snygga tapeter så blir det en brun färg som fondvägg istället.





Snö, snö och snö

Söndag

Söndagar är skit och jätte tråkiga!
Speciellt när man sitter själv och är rastlös och ingenting att göra.
Meningen var att Dean skulle följa med mig hem i dag men så blev det inte.
Så nu sitter jag här och försöker komma på någonting jag kan göra.
Tänkte att jag skulle gå ut och gå med Chino en runda, men det är så satans kallt ute så jag hoppar nog över det :P

I morgon skulle jag egentligen fikat med Caitlin men det bli på tisdag istället. Ska bli kul att träffa henne eftersom vi inte gör det så ofta nu för tiden.

Dean & Patricia

Vaknade klockan åtta i dag :O Men somnade snabbt om och vaknade sedan klockan elva. Vi gick till Ica och köpte frukost och när vi kom hem tittade vi på Good luck chuck.
Något jag helt har glömt bort är att jag faktist har LOV! :D
Riktigt härligt, har inte bestämt något speciellt jag ska göra utan jag tar det som det kommer.



Middagen i går.



<3


Mysigt :)

Kom hem till Dean vid 6. Då hade han dukat upp med middag och levande ljus. Det blev, potatismos, kötbullar och gräddsås, hihi älskar det :D Det var jag själv som valde vad vi skulle äta. Sen till efterrätt blev det Daimtårta.
Jag fick en fin present av Dean, ett par jätte fina örhängen och en ros.
Just nu ligger min älskling och sover och mår inte alls bra den stackaren. Han håller antagligen på att blir sjuk igen :(
Själv sitter jag och kollar på filmen på 3an, The perfekt man med Hillary Duff, rätt bra faktist.

Måste också berätta att jag tidigare i dag fick en alla hjärtans dag present av mamma. Jag fick ett badrumsskåp till min toalett. Har velat ha det länge och behöver det till allt smink och hårprodukter. Så tack så mycket mamma♥

Hoppas alla andra också har haft och har en bra alla hjärtans dag!

Farmor

♥                                                                                                                                 ♥



♥                                                                                                                                 ♥

Alla hjärtans dag!

Vaknade för en stund sedan och sitter nu och äter frukost. Jag äter hjärtformade tekakor som morfar var och köpte i morse och var så snäll och köpte till oss också.
Nu ska jag bara äta klart sen ska jag hoppa in i duchen sen hoppas jag att det blir en trevlig dag/kväll med min älskling :D♥

Benjamin Buttons otroliga liv.

Efter skolan åkte jag till stan för att köpa alla hjärtans dag presenter. Sedan när jag kom hem var det middag och sen kom Jovana. Vi skulle egentligen bara sitta hemma hos mig och kolla på film och äta massor med goda saker. Men istället bestämde vi oss för att gå på bio och se Benjamin Buttons otroliga liv.
Vi båda tyckte den var riktigt dålig och vi höll på att somna. Vi kom också fram till att sitta och se på en dålig film i nästan 3 timmar på bio är inte det roligaste =/

Hade i alla fall en trevlig kväll och nu sitter jag här. Ska antagligen snart gå och lägga mig eller kanske kolla på någon film. Har rätt många nya och bra filmer att välja på nu eftersom jag tidigare i dag var hemma hos Dean och lånade hans box där han har alla sina ner laddade filmer :)


Fredagen den 13

Vaknade vid halv åtta hemma hos min älskling. Gick till kronprinsen för att ta bussen.
Och i dag är det Fredag så det innebär att vi har haft frisör hela dagen, klippt och fönat.
Sedan på eftermiddagen blev det ingen mer frisör utan vi var på ibis hotell och lyssnade på en föreläsning om Anorexia. Hon som föreläste hade själv haft anorexia i 15 år och allt hon berättade var riktigt hemskt!

Men nu till något annat, så är det ju faktiskt alla hjärtans dag i morgon och på skolan fick vi vars två alla hjärtans dag presenter.  Vi fick ett ''halsband'' med ett hjärta där det stod en mening på. På mitt hjärta stod det '' Du är älskad ''
sedan fick vi även en plastpåse med ett äpple och en kondom i..HAHA. Sedan när vi kom ner till matsalen för att äta så hängde det hjärtballonger överallt :D



Klipp och fön



Matsalen


Gyllene snittet

Just nu sitter jag i skolan och skriver ett arbete om Gyllene snittet. Jag har precis börjat förstå vad det igentligen är jag skriver om. Från första början  såg det bara ut såhär

\varphi = \frac{a+b}{a} = \frac{a}{b} = \frac{1 + \sqrt{5}}{2} \approx 1,618\ 033\ 988\ 749\ 9\ ...


och jag förstod inte alls vad det handlade om. Detta har med frisöryrket att göra med proportioner och vad som ser bättre ut än någonting annat. Sedan är det den här uträckningen ovan som kända matematiker har utgått ifrån förr för att få saker proportinella. Låter inte detta intessant? HAHAH

Efter skolan ska jag hem snabbt, städa undan lite på mitt rum. Sen så kommer Jimmy och så ska jag klippa honom. Efter klippningen ska jag hem till Dean och sova där. :D<3


Bilder från Vallåsen

 



  


Patricia



Andreous<3

,

Allting är inte alltid så lätt som man vill att det ska vara. Tänk om allt bara hade kunnat vara problem löst. Så mycket lättare allting hade varit då. Att slippa orora sig, vara ledsen eller vara arg och irriterad.
Tyvärr så är det inte så men man skulle ju kunna önska.

Vallåsen

Nu sitter jag här trött som en björn.
Kom precis ut från duchen och skulle gärna gå och lägga mig.

Vallåsen i dag var ROLIIIIGT! :D
Man fick sig många goda skratt. Speciellt eftersom inte många kunde åka så bra.

Kommer antagligen bilder sen!

Lång skoldag och visning på Hilton

I går gick vi i skolan till klockan fem! :O
Hade en riktigt dry lektion de sista timmarna. Satt och skrev upp kursmålen och betygskriterierna och gick i genom dem, låter kul eller?

När vi sedan äntligen slutat åkte jag hem till min älskling, myspyste en stund sen var det dags för visning på Hilton.
Inte så jätte intressant eftersom vi inte har så stor nytta av det än.
För er som inte vet vad en visning är så är det ett frisörföreta i detta fall Goldwell som visar upp deras nya frisyrer och färger med hjälp av modeller.
Efter visningen kom Amandas pappa och hämtade oss. Kom hem packade och gick sedan direkt och la mig.







Goldwells visning

Patricia & Alexandra


....

I wasn't jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And I'm possessive, it isn't nice
You've heard me saying that smoking was my only vice
But now it isn't true
Now everything is new
And all I've learned has overturned
I beg of you

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me

I've had a few little love affairs
They didn't last very long and they've been pretty scarce
I used to think that was sensible
It makes the truth even more incomprehensible
'cause everything is new
And everything is you
And all I've learned has overturned
What can I do......

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me.

Tänk om allt bara hade kunnat vara som vanligt!

Nu sitter jag här väntar på att badkaret ska fyllas med vatten.

Dagen har varit så här. Jag kom hem från Jovana pluggade och städade sen låg jag i min säng och sen låg jag i min säng och vet ni sen låg jag i min säng ända tills vi skulle äta. Så åt jag middag, jätte gott. Efter det körde mamma mig hem till Dean för jag skulle hämta min usb sak eftersom jag verkligen behöver den i morgon i skolan. Sen på vägen hem körde jag och mamma till hemmakväll och hyrde film. Vi hyrde systrar i jeans 2. Den var kanske inte sådär jätte bra men ändå roligt att ha sätt den.

Men nu svämmar snart mitt badkar över haha! ♥



 

Mys kväll

I går åt jag en jätte god middag hemma hos Jovana och efterrätt. Sedan kan man nästan säga att det ända vi gjorde var att sitta och prata från klockan åtta till ungefär klockan två. Det var riktigt skönt bara prata, äta goda saker, ta det lugnt och ha på tvn i bakgrunden. Vi tittade på Melodifestivalen lite emellanåt men fy vilka dåliga låtar!

I dag vaknade vi vid halv elva gick upp och åt frukost. Sedan gick vi och la oss igen en stund och nu sitter jag här. Kom hem för en timme sedan har precis gjort klart NO läxan och ska snart börja städa mitt rum. Ska sedan efter det komplettera min hantverkshistoria.




Igår hemma hos Jovana ♥



Allting blir inte alltid som man tänkt sig och speciellt inte när det gäller vissa saker.

I taket lyser stjärnorna

I går var jag hemma hos Therese, åt middag. Efter middagen var vi på bio och såg I taket lyser stjärnorna. Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Både jag och Therese satt och verkligen grät haha :P
Filmen var bra och kvällen var mysig.

I dag var det minder mysigt gick upp klockan 6 för att åka till jobbet. =/

Sommar NU tack!

Jag vill inte att det ska vara så här kallt längre! JAG VILL HA SOMMAR!
Jag längtar till Rhodos och jag längtar till att bara få vara ledig.
Åka till stranden, sola och bada.



Efter spexfotot i nian
Caitlin, Jag, Amanda och Rebbe

Torsdag!

Nu är jag äntligen hemma, den här dagen har gått såååå långsamt!
Nu ska jag bara ta det lungt och vänta på att maten ska bli klar. Sen i kväll är det dags för en ny termin på dansen! :D
Inte för att jag är särskilt pepp eftersom jag har satans träningsvärk från i går. Men jag får i alla fall träffa Jovana ,som jag inte har träffat på nästan 3 veckor :O

I morgon är det egenhårvård hela dagen. Ska kanske klippa av mitt långa hår, men har inte bestämt mig ännu.
Jag vet att jag kommer ångra mig, men jag vill ändå göra någon förändring. Men i vilket fall som helst ska jag i alla fall klippa mig. Om inte håret åker av så blir det att jag klipper upp det ganska mycket.


Jag älskar denna låten!

Inte bara låten hennes RÖST! :O

http://www.youtube.com/watch?v=lzsomQktMiY&feature=related

Onsdag

Började med personligatränare, hade en timmes engelska och sen på eftermiddagen frisör.
Min skola blir just nu bara dåligare och dåligare! Man kan ju hoppas på att det vänder snart och istället börjar gå åt andra hållet.

I dag ska jag fortsätta att öva på mitt tal som ska hållas i morgon på svensklektionen. Sen kommer min älskling hit och vi ska mysa hela kvällen och titta på Changeling! Har längtat efter att få se den filmen igen :D
Jag verkligen älskar den.

I morgon är det torsdag en dag närmare helgen. Har en hel del jag ska göra i helgen och det är väldigt olikt mig. Brukar alltid ta helgerna de kommer.

Fredag: Hem till Therese direkt efter skolan. På kvällen ska vi på bio och se I taket lyser stjärnorna.

Lördag: Upp tidigt och jobba. Sen på kvällen ska jag hem till Jovana, sova hos henne och titta på Melodifestivalen.

Söndag: Träffa min älskling, kolla på hans match och skriva om mitt arbete om hantverkshistoria.

......

En annan sak är att just i dag när vi har prov sviker Lexi mig och kommer inte till skolan. Det börjar med att jag får ett sms när jag sitter på bussen på väg till skolan ''Uch så trött jag är. Har du pluggat till provet?''. Men sen när jag kommer till skolan så är där ingen Lexi. Skickar sms efter sms, men inget svar tillbaka. Sen när jag kommit hem från skolan får jag ett sms, '' Förlåt, jag somnade'' haha din lille fuling :P
Men jag tycker om dig ändå<3
Något som jag tycker är väldigt roligt och bra är att vi på sista tiden kommit väldigt nära varandra och blivit riktigt bra vänner. Love you!



Amanda, Amandas långhårsdocka, jag och Lexi

Hej hopp

Nu är jag hemma igen från skolan och sitter och äter nudlar. Matte provet gick väl helt okej, gjorde i alla fall alla uppgifter.
Nu ska jag snart sätta mig i min säng och prata för mig själv. För på våra svensklektioner just nu håller vi på med retorik ''konsten att tala'' och på torsdag ska vi hålla tal. Jag skrev klart talet på lektionen förra veckan men nu ska jag lära mig det utantill. Sedan ska jag också hinna med att städa mitt rum och min toalett innan mamma kommer hem.
Så jag har en hel del att göra innan klockan blir fem.
Något som är sjukt tråkigt är att mina högtalare till datorn har slutat att fungera så jag får sitta och lyssna på radion som igentligen brukar stå inne i badrummet.
Men snart så fyller jag år och jag har en lång önskelista! :D




Matte prov

Sitter och äter frukost. Vaknade för ungefär 15 min sedan.
Skolan i dag består ändas av att vi ska göra våra matte prov sen får vi antagligen gå hem, SKÖNT!

Jag har aldrig riktigt lärt mig att plugga inför ett matte prov, det känns så onödigt, man lär sig ändå inget nytt för att man sitter och räknar massa tal kvällen innan..eller ja inte jag i allla fall. Men jag har i alla fall räknat klart kapitlet och borde kunna det mesta.

Men nu ska jag klä på mig och gå och möta Amanda.


Du och Jag

Det är helt galet hur man kan vara nykär när man varit tillsammans i 5 månader!
Jag känner precis likadant, om inte mer kärlek nu än när vi träffades.
Du är verkligen underbar och du gör mig till den lyckligaste på jorden.
Du är både en underbar pojkvän och absolut min bästa vän.


Jag älskar dig Andreous


Helg + Måndag

Helgen har varit bra har tillbringat den tillsammans med min älskling och hans familj.
I fredags kom dem på besök hem till Dean och i lördags var vi på middag hemma hos hans pappa.
I går var jag och fixade mina naglar så nu är de fin fina igen! :D

Och i dag är ingen vanlig dag utan det är Patricia och Deans 5 månaders dag!
Åkte direkt hem till min älskling efter skolan och mys pysade lite sen gick vi och åt kinamat. Där fick vi också sällskap av Leo och Sandra. Sedan efter maten bowlade vi på Kronprinsen.
Såklart vann jag..haha! :D
och sen vann Dean en gång..men det pratar vi inte så högt om ;)
Tack för en trevlig kväll <3


Jag vill också bara berätta att min klass är bäst! Det är ni som förgyller min vardag :D
Sagofén<3


RSS 2.0