Tisdag

Praktiken blir bara bättre och bättre för varje dag jag storm trivs nu mera på salongen!

Nu har jag precis tittat på sista avsnittet på av den rätte för Rosing. Har inte följt programmet från början men såg det för första gången för några veckor sedan sen var jag fast. Hon valde Hugo och det var ju inte vad jag hade hoppats på.
Känner att jag inte har så mycket mer att skriva om. Men i morgon är jag ledig och jag måste verkligen ta tag i att börja städa mitt rum för det blir bara värre och värre för varje dag.

Måndag kväll

Nu har jag precis tvättat av mig mitt smink och borstat tänderna. Håller på att titta på Spårlöst på 4an men just nu är det reklam så passade på att sätta mig vid datorn tills det börjar igen. I morgon börjar jag inte fråns elva så får sova ända till halv tio. Men ska ändå gå och lägga mig och försöka sova om en stund för att passa på att sova ut. Snart är det lov och längtar SÅ mycket!

Nu börjar Spårlöst igen!

GOD NATT

Bra dag!

Åkte till salongen i morse och sysselsatte mig med att klistra på självhäftande bokstäver på salongens trottoarpratare. Det var riktigt pilligt och tålamod behövdes eftersom texten skulle vara rak och bokstäverna sitta i samma höjd. Men jag blev i alla fall klar och det blev både jätte bra och jätte snyggt. Sedan tvättade även jag och Evy håret på varandra och hon gav mig feedback på de sakerna jag ska tänka lite extra på. Lärde mig väldigt många småknep för att på enklast sätt göra en bra shamponering. När jag sedan slutade kom pappa och hämtade mig och vi åkte också och hämtade mamma för att sedan åka till skolan. Mötet var väl inte det bästa men läraren vi har haft problem med ska i alla fall inte undervisa oss längre och det är jag väldigt nöjd med! Inte för att jag tycker illa om henne men sättet hon arbetar på som lärare är fel. Det var också riktigt roligt att träffa alla i klassen saknar dem så mycket!

Nu ska jag gå ut i köket och ta någonting att äta och sen ska jag bada och måla mina naglar :D

Måndag

Nu sitter jag och äter frukost, yougert och banan. Men ska snart börja gå mot bussen. I dag ska jag och Evy tvätta håret på varandra för att jag ska få öva och också känna vad som är rätt och fel, så det kommer nog bli en lärorik dag :D
Sedan ska jag ju också sluta tidigare så antagligen kommer dagen gå fort!
Har inget batteri på min mobil och kan inte heller ladda den så jag har legat hela natten och funderat över hur jag ska kunna få tag i pappa efter att jag slutat, jag har till och med drömt om det hahaha! Men nu är det löst för jag lånade Deans mobil innan han gick till jobbet.

Och bara så ni vet hade jag världens störigaste pojkvän igår! Men jag tycker om honom ändå :D♥

Söndag kväll

Klippningarna gick bra och nu är jag några kronor rikare. Innan jag åkte hem hann jag också med att spela Wii med Nathalie. Jag har bara spelat tennis och bowling innan. Men nu hade hon Mario cart och en ratt till handkontroll så det var precis som om man körde i luften. Det var riktigt kul, spelade alltid Mario cart hemma hos pappa när jag var liten eller mindre kanske man ska säga. Fast då var det nintendo 64 :P

Efter det kom i alla fall pappa och hämtade mig så åkte vi till mobilia och åt på burger king. Sedan körde han mig hem till Dean och här sitter jag nu. Ska sova här i natt och kommer få en rejäl sovmorgon i morgon eftersom det högst tar mig 15 min till salongen här ifrån. Nu ska jag snart kolla på sanningens ögonblick och äta deim tårta...mumsigt!

Just det i morgon ska jag gå en timme tidigare från salongen för att gå på ''föräldramöte'' fast man kan inte kalla det de eftersom vi elever också ska följa med. Så ska vi reda upp allting om probelmen med vår ena lärare med rektorn och kuratorn. Hoppas på en förbättring efter detta mötet och när vi kommer tillbaka från APUn och påsklovet!



Bild från i onsdags när jag och Dean gjorde våfflor.

Söndag

Har i princip slutat sitta vid datorn känns det som! :O
Men i går gick jag i alla fall upp klockan åtta och tog mig till salongen. Tiden gick jätte fort och helt plötsligt slutade jag för dagen. Jag åkte då hem till Dean och tittade på film. Vi tittade på Marly och Jag! Riktigt bra film både rolig och sorlig, så att man satt och grät. På kvällen kom Deans bror och han hade mat med dig så vi åt och tittade på Robinson. Sedan kollade vi på matchen Sverige - Portugal och satt och pratade.

I dag hade jag ställt klockan på halv tio för att pappa skulle komma och hämta mig. Men när jag ringde honom efter att jag vaknat så fick jag reda på att klockan istället var halv elva eftersom vi bytar till sommartid nu. Men sån tur va hade pappa en bit kvar att köra och jag kunde ligga kvar i sängen en stund till.

Nu sitter jag i Veberöd hemma hos Nettan och ska snart börja klippa Alex. Sedan kommer Nettans brorsbarn Nathalie och då ska jag även klippa henne.


NU NU NU!

Jag vill ha sommar, sol och värme NU! 

   

Fredag

Praktiken i dag var faktist riktigt bra. Fick göra lite mer saker i dag och Uffe var där nästan hela dagen och han är jätte rolig! På eftermiddagen kom Anna-Karin min lärare och hälsade på. Nu när hon kom och hälsade på kände jag verkligen hur mycket jag saknar Sagofén och frisör lärarna.

Är super trött och eftersom jag var ledig i onsdags ska jag vara på salongen i morgon istället. Så hela kvällen ska jag bara ta det lungt och antagligen kommer jag somna jätte tidigt. Får hoppas på att det händer någonting roligt i morgon.
Det är så typiskt att allt roligt ska hända den lördagen jag ska upp tidigt.

Torsdag

Dagen i går var jätte mysig. Kom till Limhamn och mötte Dean sedan satt vi i solen och mös och pratade i nästan en och en halv timme. Efter det var han och fyllde i ett papper och sen åkte vi hem till honom. På vägen köpte vi våffelpulver, grädde och cola för att kunna laga våfflor. Våfflorna blev jätte goda, vi åt massor och blev jätte mätta.

I dag vaknade jag klockan åtta och tog bussen till stan. Praktiken i dag har varit mycket bättre. Evy hade inte så mycket kunder i dag så vi hade tid att prata. När hon väl hade kund visade och berättade hon mycket och gav mig tips.
I dag har Uffe som också jobbar på salongen varit där rätt många timmar så jag har även fått lära känna honom lite bättre. Fast han har haft ganska många kunder och gissa vem som var en av dem!? MÅNS ZELMERLÖWS PAPPA!
I morse när jag kom till salongen och tittade på bokningslistan så såg jag hans efternamn och tyckte det var lite roligt dem hette precis likadant och att det stavades precis likadant. ´
Men sen när han väl kom och Uffe innan han lämnade fikarummet sa '' Ja, nu ska jag gå ut och klippa Måns Zelmerlöws pappa'' så trodde jag han skojade, men sen visade sig att det faktist var han och att Uffe kände honom som en vän sedan länge tillbaka. Det var ganska kul att höra och han har känt Måns enda sedan har var liten bebis.

Nu har jag precis ätit middag och ska snart åka i väg till dansen.

Onsdag och ledig

Vaknade vid elva i dag, skönt att få sova ut! Gick upp gjorde mannagryns gröt och läste tidningen. Nu sitter jag här och för en stund sedan rinde Dean och ville att jag skulle komma och möta honom i Limhamn vid 3. Så jag ska snart hoppa in i duchen för att sedan ta mig till Limhamn och sen hem till Dean. Eftersom det är våffeldagen i dag ska vi hem till honom sen och göra våfflor och ha det mysigt!
Ser inte alls fram emot att gå tillbaka till salongen i morgon. Jag förstår inte hur jag ska stå med med att inte göra i precip ingenting i 7 timmar per dag och i en och en halv vecka till! Men ska försöka att inte tänka på det nu utan istället njuta av att vara ledig plus att det är underbart väder ute!


Tisdag kväll

Under kvällen har jag storstädat mitt badrum, satt i ordning i mitt skåp och plockat undan min tvätt. Mitt rum orkade jag verkligen inte ta tag i i dag så det får jag göra i morgon direkt när jag vaknar. Istället la jag mig i min säng och tittade på den rätte för Rosing och åt apelsin :D
Igentligen skulle jag börja äta nyttigt i går eftersom jag och mamma ska börja träna i slutet av veckan. Men i går blev det Burger King och i dag blev det Chinabox :P
Så i stället för att äta något sött medans jag kollade på tv, vilket jag nästan alltid gör så skar jag upp massor med apelsin klyftor istället och det var jätte gott!

Det är helt sjukt hur trött jag är i hela kroppen det märks att jag inte är van vid att stå upp eller gå hela dagarna. Har ont både i mina fötter och i mina ben. Så det ska verkligen bli skönt med en ledig dag i morgon och få sova länge!


Tisdag

Det blev inget inlägg i går eftersom jag faktist inte satt en ända minut vid datorn under hela dagen.

I går var min första dag på APUn och det gick jätte bra! Evy är jätte trevlig och även massöreen Ann som jobbar där. På morgonen när jag kom dit gick vi igenom allting som jag behövde veta och sedan satte hon direkt igång med sin första kund och jag fick gå och köpa blommor. Under dagen fick jag göra lite allt möjligt, tvätta kundernas hår, föna kundernas hår, assistera när hon gjorde en permanent, sopa hår, vika handdukar, diska och bjuda kunderna på kaffe. På lunchen åt jag min mat på salongen och gick sedan och höll Ellinor och Sofie sällskap medans dem åt. Det var skönt att komma iväg från salongen och träffa någon man kände och parata lite. Men dagen gick snabbt och jag hade roligt sen helt plötsligt var klockan halv 6. Så träffade jag Dean och sedan åkte vi hem till mig och sov.

Dagen i dag har inte varit lika rolig som den var igår. För nu har man lixom sopat hår och vikt hur många handdukar som helst och då är det inte så kul längre. Men i dag fick jag hjälpa till att göra om i skyltfönstret och lite sånt pyssel. Annars har det inte funnits alls mycket för mig att göra i dag, ganska uttråkande. Men i morgon är jag i alla fall ledig och på torsdag när jag kommer tillbaka finns det antagligen mer att göra för då ska Evy ha fler kunder och inte bara klipp kunder.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och kalle ska komma hem med Chinabox till mig :D
Sen ska jag försöka börja städa lite om jag orkar. Det ser och är verkligen RIKTIGT stökigt på mitt rum och också inne på min toalett!



Salongen ser inte riktigt ut såhär eftersom detta är en gammal bild . Där dem röda stolarna är på bilden finns nu en disk där dem har kassan.

NERVÖS!

Kom för en stund sedan på att jag i morgon ska till min praktik och inte till skolan och blev snabbt SJUUUUUUUUUUUKT NERVÖS! Har inte tänkt så mycket på det innan men nu är det faktist i morgon!

Vad kommer jag att få göra? Vad kommer dem tycka om mig? Kommer det bli jobbigt?
Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha mitt hår? Vilka skor ska jag ha på mig?

Jag har flera tusen frågor som snurrar runt i mitt huvud just nu och jag har den där nervösa känslan i magen.
Men förhoppningsvis kommer det gå bra eftersom min handledare Evy var jätte trevlig när jag var där och hälsade på.


ÖNSKA MIG LYCKA TILL! :D

Entré

Under förmiddagen åkte jag och mamma iväg för att köpa lite saker. Jag köpte bland annat en ny mascara.
Nästan direkt efter att jag kommit hem bar det iväg igen för att åka till Entré tillsammans med Victoria.
Det var ett snabbt beslut och hade ungefär 30 min på mig att fixa mig innan bussen gick. Jag hann precis till 4an och hoppade av vid västanväg och träffade Victoria. Där satt vi sedan i en halvtimme och väntade på bussen som var försenad! Men tiden gick ändå hyfsat fort eftersom vi satt och pratade.

När vi väl kommit fram gick vi in i lite olika affärer och det ända målet vi igentligen hade var att hitta en klänning Victoria sätt på internet. Jag hade redan innan bestämt mig för att inte köpa någonting eftersom jag på senaste tiden köpt massor med saker och behöver spara mina pengar. Men hittade jätte snygga klänningar i underbart härliga färger! Tyvärr fanns inte klänningen Victoria var ute efter men den skulle komma in i April.

Entré var ju enormt stort och helt PERFEKT! Alla affärer man vill ha och massor med olika fikaställen.
Antagligen blir det en runda dit i helgen igen och då har lönen kommit så då ska jag i alla fall köpa någon av klänningarna jag såg i dag.

Om 5 min börjar kalla fakta som ikväll handlar om de två små barnen som blev mördade i Arbåga för ungefär ett år sedan. Efter det ska jag kolla på Wipeout och sanningens ögonblick.


Söndag

Vaknade vid halv tio i dag gick upp direkt och hoppade in i duchen. Nu har jag precis ätit frukost med mamma och Kalle.
Vet inte alls vad jag ska göra i dag. Jag har lite skolarbete jag skulle behöva göra men samtidigt känner jag att det kan vänta eftersom det är ett bra tag tills det ska vara inlämnat. Nu ska jag i alla fall platta mitt hår :D



Så här lyxig var inte min frukost men jag åt i alla fall ett par riktigt goda mackor och drack mitt favorit te.

Lördag kväll

Kvällen började med att vi tittade på Sveriges smartaste barn och sedan Robinson. Nu är jag ensam hemma, mamma är hos en kompis och Kalle är på herrmiddag. Men det är ganska skönt behöver faktist vara ensam just nu. I alla fall en stund sedan om någon timme när jag börjar bli så trött att jag inte kan hålla min ögon öppna och bara vill sova så kommer jag mer än allt vilja att någon är hemma eftersom jag inte igentligen inte gillar att vara ensam, spec inte när det är mörkt i hela lägenheten och man ska sova.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite på tv...


Lördag

I går kväll vid halv åtta åkte jag och Jovana hem till Dean. På vägen köpte vi med oss en stor godispåse från Limhamns godisaffär. När vi kom dit satte vi direkt igång med att titta på skräckfilmen The Unborn. Trodde att filmen skulle vara jätte läskig eftersom jag tidigare sätt trailern men icke så nicke. Såklart var den lite äcklig men det var inte så att man satt och hoppade till och slutet tyckte jag var väldigt dåligt. Så ingen film jag rekomenderar.

I dag skulle jag igentligen jobbat men vaknade i morse och mådde inte alls bra. Nu mår jag bättre men fortfarande inte till 100%. Vet inte vad jag ska hitta på i dag men antagligen blir det bara tv mys. Är riktigt sugen på grönsaker och dippa så ska nog under dagen gå ner och köpa det på ica för att sedan äta det ikväll till Robinson.

Fredag

Det hade varit underbart med fredag om jag nu hade vetat att jag hade fått ligga och sova hur länge som helst i morgon. Men nej i morgon är det jobb för mig, upp och hoppa redan klockan 6.

Dagen i dag har varit bra förutom att jag är sjuk. På förmiddagen hade vi en föreläsning om fotvård sedan resten av dagen egen hårvård.

OCH JAR HAR KLIPPT AV MIG MITT HÅR :O:D

Håret är inte extremt kort men eftersom jag hade så lång hår innan så ser det ganska kort ut och om inget annat så känns det kort för mig :(
Men det är mycket mjukare och glansigare nu och det var precis det jag ville att det skulle bli.
Tack så mycket Alexandra, det blev jätte fint!

Det var även sista skoldagen i dag på 3 veckor. Eftersom vi går ut på APU på måndag och kommer vara där två veckor frammåt och sedan är det påsklov. Kommer sakna min älskade klass!


Vill bli frisk

Det ända jag vill just nu är att bli frisk. Orkar knappt ta mig från sängen till datorn. Det är jätte jobbigt att det går så upp och ner. I går mådde jag faktist riktigt bra på kvällen och sedan i morse och hela dagen i dag har det var så dåligt det kan bli i alla fall just nu. Huvudet är tungt, jag har frossa och ont i hela kroppen. 
Hur dåligt jag än mår måste jag till skolan i morgon eftersom vi ska få besök av en fotspecialist som ska informera om vilka problem man kan få med fötterna om man inte andvänder rätt skor osv. Och det är ett mål i kursen ergonomi så om man är frånvarande i morgon så får man IG i den delen av krusen och det vill man ju inte ha.

Nu kollar jag på något nytt program som heter Stockholm-Arlanda. Sedan ska jag kolla på lyxfällan och försöka somna till det.

I morgon är det FREDAG och jag ska jobba på lördag :(

Jackor

Nu har jag båda jackorna som jag velat ha. Den första köpte jag redan i februari men andvände den första gången i dag. Sedan skinnjackan köpte jag i dag.
Kanske lite tråkigt att båda jackorna är svarta. Men eftersom min förra skinjacka var brunröd och jag fortfarande har den kvar och antagligen kommer andvända ibland så ville jag inte köpa en brun till.





Torsdag

Ingen uppdatering igår. Sov nästan hela dagen sen på kvällen lagade Dean tacos till oss och så kollade vi på två filmer, childhood och tvåan till den, adulthood. Filmerna handlade om ungdomar som levde i dåliga kvarter i England/London och det ända deras liv gick ut på var, droger, alkohol, sex och slagsmål. Det är hämskt att se och sedan veta att det verkligen finns ungdomar i samma ålder som mig och till och med yngre som lever så.

I dag vaknade jag tidigt och kände att jag var trött på att ha ont i halsen och att det aldrig går över. Så jag stannade hemma från skolan och åkte istället till läkaren. Det var inget fel på mig utan jag har bara fått en rejäl förkyldning.

Efter läkaren åkte jag till min apu salong och presenterade mig. Det gick jätte bra och Evy som hon heter var super trevlig. Fick lite snabb information om arbetstider och lite andra småsaker.
Har varit så nervös för APUn den senaste veckan nu och inte alls tyck att det ska bli roligt.
Men nu efter att jag varit där och hälsat på ser jag fram emot det och tycker det ska bli roligt. Jag tror det kan bero mycket på att jag var orolig över att personalen där inte skulle vara trevlig. Men nu känns det jätte bra, vill bara att det ska bli måndag nu!

APU, Salong Odromen

för nån timme sedan fick jag reda p min praktikplats. Jag ska vara på salong Odromen som ligger en av smågatorna mellan gustav adolfstorg och stortorget. Rinde precis till dem och han som svarde värkade lite smått förvirrad men ändå trevlig. På torsdag ska jag dit och presentera mig och få mina arbetstider.

Så från och med måndag och två veckor frammåt kommer jag att befinna mig där hela dagarna. :D

http://www.odromen.se/


Tisdag

I går var ingen bra dag och vill knappt ens tänka på det. Men i dag är det tisdag och jag är på ovanligt bra humör.  Vaknade och mådde sämre än jag gjorde i går. Men jag tog mig upp och åt frukost och efter det mådde jag lite bättre. Åkte till skolan hade matteprov och för en gång skull när jag lämnade klassrummet tänkte jag inte ''uch nej så dåligt det gick varför pluggade jag inte mer i går?''. Istället kändes det riktigt bra och jag var nöjd.

Skulle igentligen till stadsbiblioteket med Alexandra efter skolan men kände att jag inte hade någon lust alls utan ville bara hem och sova. Men vi åkte i alla fall upp i stan och åt lunch, chinabox...mumsfilibabaa :D

Efter att vi ätit tog jag 5an hem. Lite ovanligt för att vara mig nuförtiden. För sedan dem tog bort busshållplatsen vid ängslättskolan så brukar jag vägra att ta 5an för det blir så långt att gå. Men i dag bestämde jag mig för att istället för att gå genom hela stan osminkade och i mjukiskläder för att komma till 4an så tog jag 5an. Jag fick såklart gå en bit hem men det var skönt att få njuta lite av solen, fastän att jag höll på att blåsa bort :P

Nu ska jag börja med min självutverdering för JB kollektionen som ska vara inlämnad på tosdag.

I morgon har vi studiedag men det blir ingen sovmorgon för mig. För jag och Sofie ska vara på stadsteatern klockan nio och möta fotograferna för att sedan fotografera till JB kollektionen.

___________

I wasn't jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And I'm possessive, it isn't nice
You've heard me saying that smoking was my only vice
But now it isn't true
Now everything is new
And all I've learned has overturned
I beg of you

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me

I've had a few little love affairs
They didn't last very long and they've been pretty scarce
I used to think that was sensible
It makes the truth even more incomprehensible
'cause everything is new
And everything is you
And all I've learned has overturned
What can I do......

Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me.

Kommer jag någongång kunna lyssna på den här låten igen och känna hur lycklig jag är? Eller är det helt förstört?

Måndag

Mår jätte dåligt, näsan är täppt så in i bomben och halsen river. Dagen har varit händelserik men orkar inte skriva om allt just nu. Ska sova en stund och se om jag mår bättre sen.


Söndag kväll

Sitter och tittar på Beck och äter parmaskinka och honungsmelon som min snälla mormor och morfar sparade till mig i dag, love it! Fast jag smakar ju inte så mycket men jag tänker mig hur gott det är :P
Ska försöka hinna med en kopp te också innan jag ska lägga mig. Ska försöka somna tidigt i dag så jag är pigg och mår bättre i morgon. Mår redan lite bättre så får hoppas på att det är ännu bättre i morgon :D

Söndag

I går kväll efter melodifstivalen låg jag och kollade på de två långfilmerna som visades på 4.
Natten har varit jobbig känns som att jag inte sovit alls. Har vaknat minst en gång i timmen av att det rivit i halsen och inte kunnat andas genom näsan.
Men nu är i allafall natten över och jag ska snart gå och äta frukost. Ska dricka te och äta rostade mackor.
Kommer väl inte göra någonting speciellt i dag. Men något jag måste göra är att plugga till provet som är i morgon och också till matteprovet på tisdag.

Melodifestivalen

Malena Ernman som sjöng opera vann melodifestivalen 2009.
Själv tyckte jag inte låten var särskilt bra men resten av Sverige måste gjort det eftersom hon fick högst poäng av Sverige 144 men bara samanlagt 38 poäng av de olika  jury  grupperna.


Jag vill inte...

Jag vill inte sitta här hemma och må dåligt!

men underhåller mig med att titta på melodifestivalen och dricka massor med te.

jag vill att MÅNS ska vinna!



Hope and Glory

Sjuk

Förkyldningen och febern har satt igång ordentligt nu och  jag är trött i hela kroppen. Var längesedan jag var sjuk nu men det är orättvist att jag var tvungen att bli det just i dag.
Mamma kom prec hem och hon har köpt med sig massor med goda saker. Så min kväll lär jag väl spenadera  framför tvn och titta på melodifestivalen eller någon film.

..

I dag är det exakt 1 år och 2 månader tills jag fyller 18 :D

Lördag

I går åkte vi hem ganska tidigt på gund av att jag kände att jag höll på att bli sjuk.
Så Jovanas pappa kom och hämtade oss redan klockan 12. Sen åkte vi hem till mig och sov.
Vaknade med världens stopp i näsan och jätte ont i halsen. Mår lite bättre nu men känns som att jag har feber. :(
I dag vaknade vi klockan nio låg kvar länge och pratade och gick sedan upp och åt fukost. Efter frukosten har vi legat nästan i två timmar i sängen och bara lyssnat på musik. Nu gick Jovana precis in i duchen och sen ska hon ner och sola.
Så då ska jag försöka bli lite bättre och drick te och äta massor med ipren. Hatar att vara sjuk, vill verkligen INTE!

jag tycker inte om denna dagen.

Åter igen fredagen den 13!
Denna gången har det faktist kännts så också.
Först hade vi möte nästan hela dagen i skolan, orkar inte berätta allt blir bara så deprimerad då.
Sedan när jag skulle ta bussen till Dean så var det antagligen någon som sprutar tårgas eller något liknande i bussen så att det rev i halsen och stack i tungan och fick svårt för att andas. Vi skyndade oss snabbt av bussen och var helt förvirrade vad det igentligen var för någonting som hände. För alla fick precis samma känsla i halsen och i tungan. Ganska obehagligt  faktist.
Kom hem till Dean mös en stund och sedan gick vi till kronprinsen och hämtade ett paket.
Nu sitter jag hemma och ska snart äta sedan ska jag fixa mig och iväg med Jovana till hennes klasskompis.

Har igentligen inte lust att göra någonting alls i dag. Men jag får i alla fall hoppas på att det blir roligt hemma hos Jovanas kompis.

Ha en bra kväll

Torsdag kväll

Nu sitter jag har kommit hem från dansen och duchat. Dansen i dag var faktist rätt rolig. Vi tränade på att få alla i gruppen att dansa exakt samtidigt och det var inte lätt ska jag tala om :P
Det är roligt när vi får något vi måste tänka på och inte bara rabbla igenom dansen 10 gånger under 45 min. Kan bli lite tröttsamt ibland.

I morgon är det fredag och jag ska inte jobba på löradg, JAG ÄR ÖVER LYCKLIG! :D

Only You!

Du är inte som alla andra
Du är den jag alltid kan prata med
Du är den som gör att jag känner lycka

Du är den jag aldrig vill lämna.



♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥



Jävla snö!

I morse när jag var på väg till skolan trodde jag att jag skulle få komma hem och skriva ett inlägg om hur härligt det är att solen visats sig på riktigt i dag. Men så blev det inte efter som vi istället fick SNÖ. Men morgonen var i alla fall underbar, fastän att jag somnade sent igår så piggnade jag till snabbt när jag såg hur fint väder det var.
Skolan i dag har varit bra, inga jobbiga lektioner alls.

Tisdag kväll

Nu har jag precis rullat min permanent och duchat. I morgon har vi sovmorgon för våra personligatränare har inte tid med oss. Så vi börjar inte fråns klockan 10.00 och det innebär att jag behöver gå upp senaste halv nio, härligt härligt! :D


Nu är det inte lång tid kvar till vår praktik, JAG ÄR JÄTTE NERVÖS! Det är bara nästa vecka också som vi går i skolan och sedan är det dags. Men nästa vecka kommer antagligen gå ganska fort eftersom den kommer ser ut så här:

Måndag: 08.30 - 11.20
Tisdag: 08.30 - 11.20
Onsdag: Studiedag
Torsdag: 09.00 - 11.20
Fredag: 08.30 - 15.30

Våra vanliga tider är halv nio till halv fyra varje dag så detta kommer absolut bli en lyx vecka för oss.

Nya kläder

Här kommer bilder på linnet och T-shirten jag köpte i dag.





Jag vill verkligen ha VÅR och SOMMAR NU NU NU NU! Så man slipper den tjocka vinterjackan och stövlarna och kan börja andvända sommarskor!

Matte, Stan och Stadsbiblioteket

Vaknade i morse och var för en gång skull pigg. Åkte till skolan, hade en lång dryg mattelektion. Sedan tog jag och Alexandra bussen till trianglen, åt chinabox och gick sedan till Storgatan. Vi båda två köpte två plagg. Jag köpte en T-shirt och ett linne, jag lägger upp bilder när jag kommer hem. Efter att vi shoppat lite tog vi bussen till Stadbiblioteket och här sitter vi nu. Har faktist fått en hel del gjort  och är snart klar med allt. Det är riktigt skönt att sitta här för man gör verkligen vad man ska.

Men nu ska jag återgå till pluggandet! ♥

Måndag kväll

Har precis legat och gråtit som en gis. Har tittat på spårlöst och två adopterade från Polen hittade en stor del av sin släkt och sin storasyster. Det är fantastiskt att man faktist kan göra det efter så lång tid som 15 år.

Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig och läsa min bok. Är inte så trött så förmodligen kommer jag läsa ut boken i dag. Är nyfiken på hur den kommer att sluta.

GOD NATT!


Måndag

Skolan i dag började med No. Vi gick igenom förra veckans läxa och skrev sedan ett brev till en utomjording HAHA!
Efter lunch hade vi frisör, vi klippte och hade ett klass möte.

Alla i klasen är väldigt trötta på allt som har med en viss lärare att göra och ingen vill ha de så längre. Vi har försökt förklara och berätta att vi inte är nöjda flera gånger, men ingenting händer.
Så i dag diskuterade vi och skickade ett mail och bad om ett möte med våra frisörlärare. Så förhoppningsvis blir det ett möte under veckan. Antagligen kommer det bli katastrof eftersom alla redan är så irriterade och upp retade. För den här läraren har en förmåga att alltid vända och vrida på saker så att det blir vårt fel istället. Men om alla säger vad dem tycker och tar det lungt så tror jag att det kommer fungera denna gången för nu vet vi verkligen vad vi ska säga.

Efter skolan kom Amandas pappa och hämtade oss. Sjukt skönt att komma hem snabbt och slippa ta bussen.
I kväll ska jag inte göra någonting! Jag ska bara ligga i min säng och titta på tv. Riktigt skönt att slippa pluggandet.

Men i morgon efter matten ska jag och Alexandra åka upp till stan, äta chinabox och sedan ta oss till stadsbiblioteket för att sitta där och plugga. Så i morgon hoppas jag på att få mycket gjort. :)


Ny design

Tack för den nya designen Alexandra! <3


Nu ska det bli bättre!

Under veckan som kommer ska jag och mamma börja träna och det innebär också att från och med i morgon ska jag sluta äta sötsaker på vardagar så som, godis, kakor och chips. Jag är riktigt pepp på det nu så det lär väl i alla fall hålla i en månad kanske. Men jag ska KÄMPA :D

Söndag

I dag har varit precis som en riktigt söndag förutom att jag för en gång skull lyckades sova ganska länge i morse. Vaknade vid halv 12 och åkte sedan hem. Kom hem försökte plugga lite men var inte alls på humör för det. Så jag la mig i min säng och la där ett bra tag.
Så istället har jag fått sitta hela kvällen och plugga men nu äntligen är jag klar!
Jag har också varit med mamma i Limhman och köpt godis och hyrt film, 3 olika. Så nu ska jag gå in i vardagsrummet och titta på film.
 
I morgon är det skola och jag har ingen lust alls, allting är så negativt med skolan nu för tiden




Filmkväll

Efter skridskorna körde pappa mig hem till Dean. Vi åt Burger King och åkte sen hem till Mackan och Victoria.
Till dem kom också Steffi och Sten. Vi tittade Yes man och Tillsammans. Filmerna var inte dem bästa men det var en trevlig kväll och trevlig sällskap i alla fall :D

 


Skridskor

Efter Laserdomen i går kom pappa och hämtade mig så var det direkt på med skridskorna för att försöka åka. Det gick helt okej, efter 2 timmar kunde jag till och med bromsa :)
Vi åt också en riktigt sjuk tårta kommer bild på den längre ner.







Riktigt snygg tårta. Jag fattar inte hur dem kunnat göra den. Dem har till och med klistrat in Alex ansikte på en av fotbollsspelarna.



GRATTIS ALEX!


Lördag

Vaknade halv sju i morse tog bussen till Limhamn och jobbade. Nu sitter jag här hemma i soffan och är jätte trött.
Jag vet inte varför men alltid natten innan jag ska jobba så sover jag jätte dåligt. Jag vaknar fler gånger under natten och varje gång kollar jag på klockan och räknar hur många timmar jag har kvar att sova. Jag vet inte varför det är så men antagligen utan att tänka på det så oroar jag mig att jag inte ska vakna när klockan ringer eller något liknande. Inte för att det någonsin har hänt för jag har aldrig mer än en gång i hela mitt liv försovit mig. Mennu är jag i alla fall hemma och jobbet är över för den här helgen, SKÖNT!

I dag är en fullrulle dag.

07.00 - 12.00 Jobb
15.00 - ca 16.00 Laserdom
17.00 - 19.00 Kalas för Alex och åka skridskor


Om en stund ska jag ta mig till Dean och sedan ska vi på Laserdom med hans kompisar. Efter det kommer pappa och hämtar mig så ska vi till Kockums och åka skridskor och ha lite kalas för Alex. Så ingen vila för mig i dag.
Men allting kommer säkert bli jätte roligt :D Jag tycker om när det händer mycket saker.


Väskor

Skulle jätte gärna vilja ha en ny väska, men det är så dyrt. Är trött på min runda svarta nu. Har kommit på att den är ganska opraktisk när man ska ha massor med block, böcker och papper i den för dem lägger sig på botten och så blir väskan jätte klumpig.

Någon av de här två skulle jag kunna tänka mig. Ska nog önska mig en ny väska när jag fyller år. Det är ett tag till men jag får väl vänta. :(


 

Fredag och ledig!

Vaknade vid halv elva, var och pantade flaskor och köpte frukost sedan kollade jag på Twilight.

Nu har jag precis ätit middag med mamma och Kalle. Ska fortsätta att rita strukturteckningarna som jag påbörjade innan middagen.
Hemläxan för att vi skulle vara lediga i dag belv att klippa ut 10 olika frisyrer från tidningar och seda rita strukturteckningar till dem. Struckturteckningar är tråkigt och jätte svårt. Men dett är ett bra tillfälle att öva på att rita dem och sedan få feedback på vad man behöver förbättra.

I morgon är det jobb och jag längtar VERKLIGEN INTE!

Torsdag

I morse hade vi somorgon tills klockan nio. Gick upp och fixade mig och tog bussen till skolan.
Har jag precis ätit lunch. Det fick bli flingor och fil i dag för fisken såg inte så aptitlig ut. Nu sitter jag och Alexandra med våra datorer upp vid vårt klassrum och pratar om all mellan himme och jord, ganska mysigt faktist för att vara i skolan. Nu efter luchen ska vi ha svenska och vi ska bara läsa i våra böcker.

I kväll är det dans och efter det ska jag hem till Dean och sova där.
I morgon är alla på skolan lediga på grund av tennismatchen som ska spelas i baltiskahallen.
Så i morgon blir det sovmorgon och förhoppningsvis hittar jag väl på någonting roligt.

Kläder

Här kommer bilder på de kläder jag köpte i dag.






Nu ska jag läsa lite i min bok och sedan ska jag sitta klistrad framför tvn. Semestersvenskar kl 20.00 och sedan Efterlyst kl 21.00

En heldag med mamma

Kom hem för en stund sedan. Åkte direkt till NovaLund efter skolan. Det första vi gjorde när vi kom dit var att äta. Vi åt kycklinspett, nudlar och jordnötsås. Efter det gick vi och kollade i alla möjliga affärer. Men det slutade med att jag köpte massor med fina saker på Gina. Mamma köpte även 2 par leggjeans.
 
Nu när vi kom hem öppnar jag kylen så står där en bakelselåda och på lådan står det GRATTIS KRAM. Snabbt förstod jag att det var till mamma eftersom hon tidigare i dag klarade sitt truck prov och uppkörningen. Så nu har hon truck körkort haha. I lådan var det två winerbröds faslagsbullar en till mig och en till mamma ifrån Kalle. :D

Jag laddar upp bilder på kläderna jag köpte om en stund. För kameran ligger på laddning.

Tisdag kväll

Efter ett par timmars pluggande och middag så tog jag en promenad hem till Jovana.

Vi satt som vanligt och pratade, alltid lika mysigt att bara sitta och prata förstår inte att vi aldrig tröttnar. Men vi har verkligen alltid saker att prata om, vi sitter aldrig tysta. Samtidigt som vi satt och pratade åt vi hembakade vanilj och kanelbullar som de hade över från i går. Jovanas mamma fyllde 40år i går, så grattis i efterskott till henne :D

Nu sitter jag och har pluggat klart ska snart lägga mig och läsa. Boken ''Bryta om'' som vi läser på svenskan är riktigt bra. Det är en sådan bok man inte vill sluta läsa utan bara fortsätta och se vad som händer.

I morgon ska jag till Novalund med mamma. Ska köpa de jeansen jag skrev om för några dagar sedan. Om jag nu har turen att de finns kvar, det är ju inte säkert. Jag ska också köpa två anteckningblock ett randigt och ett rutigt, känner att jag behöver det i skolan.

Men nu ska jag läsa, GOD NATT

Bergochdalbana!!

Jag verkligen älskar karuseller och speciellt bergochdalbanor!
Och titta vad som ska byggas eller håller på att byggas på Gröna Lund och kommer vara klar till våren. ↓

Den ser riktigt sjuk ut :D


Tisdag

SOLEN har börjat visa sig! I går var ju bara världens muligaste och regnigaste dag och i dag kommer det här, underbart!

Fast än att det var en mörk och trist dag i går så hade jag en jätte bra dag. Kom hem från skolan, gick ner och köpte godis och sen låg jag och Dean i sängen hela kvällen och tittade på film och olika tv program och bara hade det mysigt.

När vi skulle sova var det mindre mysigt. Dean är väldigt varm av sig och får panik när det är för varmt så i går när vi skulle sova fick han för sig att det skulle vara svalare att sova med huvudet nere vid fotändan. Så nästan hela natten sov jag med hans fötter vid mitt huvud och han med mina vid sitt huvud..HAHA! Sjukt knäppt!

I dag ska jag bara plugga och kanske städa lite. Sjukt tråkigt men men måste ju :(


Ett halvår!

I dag är det den 2 Mars och det innebär att det är 6 månader sedan jag och Dean blev tillsammans :)

Hemma hos Sten, hans inflyttningsfest, när jag följde med Dean för att han skulle röka. Då var första gången vi sa att vi var tillsammans. Jag kommer ihåg det som om det var i går.

JAG ÄLSKAR DIG med hela mitt hjärta! ♥



Måndag

Har precis haft rast och har börjat skriva lite på min kompletering till Engelskan. Går ända tills halv 5 i dag på grund av att jag måste gå på engelskan mellan halv 4 och halv 5. Hoppas på att inte behöva gå där så många gånger.

Jag brukar inte alls tycka om måndagar och speciellt inte när det är grått och regningt ute, men i dag är jag faktist på riktigt bra humör! :D

Just nu sitter jag och Lexi och dansar fingerdansen haha! Kanske på grund av henne jag är på så bra humör i dag :D



Love Love Love! ♥


Söndag

I går kväll efter Melodifestivalen tittade vi på två filmer, Valkyria och Patrik 1,5 och JAG SOMNADE INTE! :D
Lyckades se två hel filmer igår annars brukar jag inte ens hinna se den första halvtimmen på en film utan att somna.

I dag vaknade jag hyfsat tidigt och var hur pigg som helst. Har bara legat och tittat på tv och suttit vid datorn hela dagen i dag. Och sen lagade Dean jätte god mat till mig :)

Nu sitter jag och ska åter igen rulla permanent. Gör det i dag så har jag veckans rullning klar. Har sjukt mycket i skolan denna veckan men på Fredag är vi lediga.
Hela skolan är lediga på fredag på grund av att det är en tennismatch i baltiskahallen så det är massor med demostranter från Isarel som ska komma och då får vi inte lov att  vara i skolan för säkerhetens skull om det skulle hända någotning. Läskigt, men skönt att få vara ledig.  

RSS 2.0