Torsdag

God morgon!
Har lite bråttom, ska upp till stan med Jovana om en och en halv timme och jag ligger fortfarande i sängen. Måste äta frukost och göra mig iordning.
Ha en bra dag.

Michael Jackson

Om ni tycker om Michael Jackson eller hans låtar eller både och, se filmen!
Eftersom det var premiär i dag så hade dem en överraksning med dansare innan filmen började. Det var riktigt bra gjort hela salongen rycktes med när dansarna kom in framför filmduken och började dansa.

Innan bion åt vi på Max


Dansarna innan filmen

Mandiiiis

This is it

Nu har jag sminkat mig, plattat håret och klätt mig. Ska alldeles strax gå ner till bussen och åka till stan för att möta upp Amanda och Cecilia för att äta och sedan se filmen This is it.
Skriver när jag kommer hem eller i morgon.

Uttråkad

Just nu har jag jätte tråkigt! Har ingenting att göra...alla bloggar jag brukar läsa har jag läst, facebook är tråkigt och det är ingenting bra på tv. Väntar bara på att tiden ska gå så jag kan börja göra mig i ordning och ta bussen upp till stan.

Onsdag

Nu har det redan hunnit bli onsdag. :(
Typiskt att dagarna ska gå så fort när man har lov!
Dagen i dag började med att jag tog bussen ut till Ön vid halv tio för att träna med My på Friskis. Tränade till elva och nu är jag hemma.
Ska dricka te och plugga lite nu. Sen i kväll är det äntligen dags för premiären av Michael Jacksons This is it. Ska se den klockan halv sju tillsammans med Amanda och Cissi.



Låt

Vet inte varför men den här låten har satt sig i mitt huvud och jag går och sjunger refrängen....
Don´t bring flowers after I´m dead
..hela tiden. Har inte hört hela låten någon gång utan bara själva den meningen på reklamer på radion.
Men nu när jag har lyssnat på hela är den faktist ganska bra!



Det jag köpte igår

Nu har jag ätit upp och även fönat mitt hår.
Har också hunnit ladda in bilderna från kameran på sakerna jag köpte igår.


Underkläder från H&M

Fred Perry skor från Stadium

Tisdag

God eftermiddag! :D
Just nu sitter jag och äter pasta med en jätte god skink och svampsås. I dag skulle jag egentligen ha pluggat men istället sov jag hur länge som helst och tog därefter ett långt bad och läste. Håller just nu på att läsa luftslottet som sprängdes, tredje boken av män som hatar kvinnor.
Nu ska jag göra mig i ordning men måste först föna mitt hår. HATAR att föna mitt hår! Det tar så himla lång tid och sen är man helt slut och svettig efteråt...haha.



Måndag

Hej igen!
Det var ett tag sedan nu. Har verkligen haft bloggtorka. Tycker det är så tråkigt att blogga när jag inte har några bilder som jag kan lägga upp tillsammans med inläggen. Men nu ska jag försöka skärpa mig.
Har ju lov den här veckan vilket är SUUUPER skönt! Och förra veckan hade jag en riktigt härligt praktik vecka på salongen.
I dag har jag spenderat hela dagen tillsammans med mamma och mormor. Först blev det frukost med bullar från bageriet och min favorit salami! (y) Sedan körde vi till Mobilia där mamma skulle hämta ut sina nya glasögon. På Mobilia träffade vi även pappa och Nettan så gick dem med oss en stund. Också äntligen fick jag köpt nya underkläder och även ett par skor som jag verkligen behövde. Kommer kanske bilder på det lite senare idag.
Nu är jag hemma hos Dean och väntar på att han ska komma hem från jobbet.



Tråkigt att det nu i tre dagra har sätt ut så här varje morgon när man har vaknat. Men jag ska inte klaga, tycker det är jätte mysigt dagarna då det regnar och man kan sitta inne med tända ljus och äta massa gott och titta på tv eller film. Men efter ett tag när man måste ta sig till skolan i regnet osv. är det inte så mysigt längre utan då blir det mer ångest att gå upp på morgnarna och veta att man faktist måste gå ut även om det regnar och är dö kallt ute.

Tisdag

God morgon!
Sitter hemma hos Dean just nu men ska snart gå till bussen för att åka till salongen. Har praktik hela den här veckan. :D
I dag ska mamma komma till salongen så ska jag färga hennes hår, ska bli jätte kul!

Nu måste jag skynda till bussen
ha en bra dag!

Lördag/Söndag

Igår under dagen hade jag och Dean Johan Falk maraton. Såg alla fyra filmerna, riktigt bra!
Sedan på kvällen cyklade vi hem till mig och åt middag.

I dag väckte Dean mig redan halv nio den jäklen.
Nu är vi hemma hos honom igen efter en riktigt jobbigt men mysig cykeltur. Hade riktigt tung packning i en papperskasse och såklart så gick ena handtaget i sönder på vägen så det blev ännu jobbigare för mig att lyckas hålla den uppe.
Så nu har jag ont i gumpen känns som om att jag fortfarande har pakethållaren kvar..haha.
Nu ska jag plugga lite. Sedan vid fyra ska jag ta bussen till friskis och träna med My! :D



Tisdag/Onsdag

Igår tränade jag med My, skit kul! Ska verkligen gå in för detta nu och inte vara lat. För det är så himla skönt efteråt. Men i dag har jag träningsvärk som in i bomben..haha! Igår efter träningen åkte jag hem till Dean. Sedan kom hans mamma och hennes sambo och hälsade på. Med sig hade dem också Melker deras bjässe till hund, men söt är han.

I dag i skolan hade vi frisör hela dagen. Först färglära och sedan fönade vi vågor. Har lånat med mig en docka hem nu så i morgon på praktiken ska det bli många vågor fönade!

Nu ska jag packa i hop lite saker till i morgon. Det får bli den stora väskan, ska ha med mig både träningskläder och mina frisör saker. För i morgon ska My komma och klippa sig på salongen och sedan ska vi åka direkt till friskis.


Bild på min Älskling och Melker.


Mådag

Då var det måndag igen!
Har inget speciellt att skriva eftersom det just nu känns som om att skolan tar upp största delen av mitt liv för tillfället. Längtar till nästa vecka då jag ska vara på salongen hela veckan och slipper alla tråkiga lektioner och läxor.


Söndag

God morgon! :D
Vaknade för en stund sedan och ska alldeles strax börja göra mig i ordning. Ska till Mobilia och köpa lite saker som jag helt glömde bort när jag var där  i torsdags.
Igår kollade jag på fotbollen med Dean och åt massor med gott. Först middag, sen paj och däefter chips och ostbågar haha...
Tur att jag ska börja träna på tisdag ;)


Lördag

Vaknade ganska tidigt. Gick till affären och köpte frukost och sedan dess har jag mest suttit vid datorn.
Har kollat upp priser på Friskis och svettis, för tro det eller ej så ska jag och My börja träna! :D
Ska blir riktigt skönt. Har varit pepp på att börja träna nu hur länge som helst men har inte haft någon att träna med och det är dö tråkigt att gå själv. Så på tisdags ska vi börja! :)


Fredag

Äntlingen är den här veckan över! Sista veckan i skolan nästa vecka och sedan är det praktik i en hel vecka och därefter en veckas lov, UNDERBART :D

I dag var en ganska lugn dag i skolan. På svenskan satt jag bara och lyssnade på massor med redovisningar. Sedan på engelskan spelade vi lite teater och såg filmklipp med olika engelska dialekter.
Efter skolan åkte jag hem, frågade mig inte varför. Var hemma i typ 20 minuter sedan gick jag tillbaka till bussen för att åka hem till Dean.
Vi cyklade och köpte pizza och sedan kom Jannis och Brian, Deans bror och hälsade på och åt med oss. Det är sjukt så snabbt bebisar växer! Såg Brian för nästan tre veckor sedan och ändå kunde man se en skillnad idag. :P Nu har vi precis kollat på Idol och dem har åkt hem.
Tror jag kommer somna vilken minut som helst, är verkligen trött. Men ska försöka hålla mig vaken! :D









Onsdag/Torsdag

Igår så hade vi då egen hårvård i skolan. Det började med att jag gjorde folieslingor på Amanda, varannan ljusbruna slingor och varannan blekning för att få bort utväxten. Resultatet blev bra men hon skulle vågat ta lite brunare slingor. För de var så ljus, ljus bruna att man knappt såg dem. Efter färgningen klippte jag även hennes toppar.
Sedan efter lunchen var det min tur att bli fixad. Tonade håret i en färg som är väldigt lik min egen hårfärg, kanske lite mörkare. Färgen blev skit snygg i alla fall. :D
Sedan blev det då att jag klippte mig som på bild nummer 2 från förra inlägget bara att jag behöll längden på mitt hår, alltså längre än vad det är på den bilden. Blev jätte nöjd med både med toningen och klippningen och håret känns super härligt nu.


Amandas hår innan slingningen

Amanda under slingningen

Innan toningen och klippningen
Får visa en bild sedan på resultatet. :D

I dag är jag ju ledig eftersom det är ojämn vecka. Har bara praktik på jämna veckor. Så Jag har precis städat tillsammans med mamma. Har även pluggat lite engelska och skrivit på ett arbete som ska vara inlämnat nästa vecka. Känner mig så duktig! :P
I eftermiddag efter att Dean har slutat jobba ska vi shoppa! :D Vill ha nya kläder och en jätte snygg jacka på H&M! Får se vad det blir.

Tisdag

Sov hos Dean i natt så fick lite sovmorgon i morse eftersom han bor så nära skolan.

Nu har vi kultur och stil historia och i eftermiddag har vi prov på hår och hud problem.
Sedan efter skolan ska jag hem och klippa mormor och morfar och även äta middag hemma hos dem.

I morgon har vi egen hårvård och jag vill VERKLIGEN göra någonting med mitt hår!
Men jag vet bara inte vad? Någon ny färg? En ny frisyr? Eller bara snelugg?

Hittade två frisyrer som jag skulle kunna tänka mig bortsätt från färgerna! Ska i så fall behålla min riktigt hårfärg och bara klippa.



Bild ett är jag lite tveksam på för att det kanske blir för mycket lugg vilket jag verkligen inte vill ha. Sedan bild två gillar jag väldigt mycket, nästan precis exakt så jag vill ha det. Men jag ska inte klippa av längden på mitt hår utan bara så fall klippa det precis runt ansiktet.

Så får se i morgon om det blir en ny färg, så fall antagligen mörkare än vad jag är nu eller nån av de här klippningarna. :P

Måndag

Hade prov i dag och har prov i morgon! Är så himla trött på att plugga just nu. Vet folk som har det såhär var varannan vecka men jag måste ändå få klaga lite. :P
Sån tur är det inte så ofta vi har prov och läxor men när det väl gäller kommer alla på en gång. Har fullt upp från och med denna veckan fram till lovet.

Provet i dag gick i alla fall bättre än väntat så det kan jag ju glädja mig åt.

Har precis varit på Ikea med mamma och Kalle och sedan släppte dem av mig hos Dean. Så nu sitter jag här och ska försöka plugga snart. Känns som om att jag kan det mest, väldigt skönt! :D


Uttråkad!

Sedan jag kom hem har jag pluggat och städat på mitt rum..
Dryg dag i dag och vädret har inte gjort det mycket bättre!
Hade just nu velat ligga och mysa med min älskling eller suttit på något mysigt fika ställe i stan och druckit chi-te och ätit en stor fet bakelse, haha :P

Istället ska jag ta mig ett varmt bad och göra hårinpackning och ansiktsmask.
Sedan ska jag titta på film med mamma. :D



Lördag

Igår vaknade jag hemma hos min älskling.
Nästan direkt efter att vi hade vaknat tog jag bussen till Limhamn för att hyra film på Hemmakväll och därefter tog jag bussen hem till Jovana. Vi tittade på filmerna, Flickvänner från förr och Dumpa honom. Båda filmerna var bra men jag gillade Flickvänner från förr mest!
Sedan vid halv sex begav jag mig hemåt för att äta middag med familjen. Efter middagen blev det att jag pluggade lite eftersom jag har två prov nästa vecka.
På kvällen tog jag mig åter igen hem till Dean. Vi tittade på Idol och sedan tittade vi på någon film som jag inte kommer ihåg namnet på. Den var bra men så klart hann jag inte se slutet för att jag somnade. :(

I dag vaknade jag redan vid nio av att det ösregnade! Väckte Dean och så åt vi en jätte god frukost och sedan kom Kalle och hämtade mig så körde vi hem till Astrid, hans mamma. Klippte henne och hennes Väninna och nu är jag hemma igen. Ska plugga och städa på mitt rum... :(


RSS 2.0